» »

Internet Explorer tezave s prijavljanjem na spletno stran Partis.si

Internet Explorer tezave s prijavljanjem na spletno stran Partis.si

Krneki0 ::

Pozdravljeni vsi skupaj!
Imam sicer tezave in nevem kako jih naj resim. Pred casom sem si posnel na racunalnik windows 8. Ker mi je internet explorer 10 dost usecen si nisem sel snemati drugega brskalnika sam mi je ze ta dosti hiter. Od zacetka sem vedno imel dostop do Partis.si in pol krnaenkrat se je spomnilo, da mi ne bo delalo vec. Nisem pa nic spreminjal. Tezava je v tem ko se hocem prijaviti v svoj racun (napisem nickname in pa seveda kodo in seveda dam prijava) mi napisi naslednje:

Zastarel brskalnik
Ker partis uporablja najnovejše tehnologije, vaš brskalnik pa jih ni zmožen pravilno prikazati, vam je z njim onemogočen dostop do strani.
Za najboljšo možno uporabniško izkušnjo priporočamo uporabo brskalnika FireFox, ki ga lahko brezplačno prenesete iz getfirefox.com
Ali pa uporabite zadnjo verzijo vašega brskalnika..

Tukaj zdaj meni neki ne gre skupaj. Imam vse update in pa internet explorer 10. Pa mi je ful vsec sam ne morem pa brez te strani. In zdej bi mene zanimalo ce mogoce kdo ve v cem je tezava. Drugi brskalniki mi pa pac niso usec.
Hvala za odgovore
  • spremenil: Krneki0 ()

solatko ::

IE 10 pač ne podpira določenih protokolov p2p. Instaliraj Firefox za uporabo teh strani.
Delo krepa človeka

Krneki0 ::

Ne stekam... Zakaj pa mi je pol prej delalo normalno vse skupaj?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Krneki0 ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Yahoo ignorira DNT

Oddelek: Novice / Zasebnost
3413996 (11944) Mipe
»

Nokia na svojih telefonih izvaja SSL MITM napade, a bojda le zaradi hitrejšega prenos

Oddelek: Novice / Varnost
3710146 (7914) SuperVeloce
»

Internet Explorer 9 padel v Pwn2Own

Oddelek: Novice / Varnost
4913752 (10782) Mesar
»

Izšel Internet Explorer 8 (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Brskalniki
7314626 (9746) blackmack
»

Preizkusite Visto v brskalniku

Oddelek: Novice / Brskalniki
434637 (2924) MrStein

Več podobnih tem