Forum » Mobilne tehnologije » Nakup Samsung Infuse 4G Smartphona - POMOČ
Nakup Samsung Infuse 4G Smartphona - POMOČ
yejk0b ::
Živijo ,
Trenutno imam težave z mojim telefonom in sem se zato odločil za nakup novega. In sicer za moje želje in potrebe je še najbolj primeren Samsung Infuse 4G. Vendar pa imam težave z njegovim nakupom namreč nisem še zasledil nobene slovenske strani da bi ga prodajala. Zanima me če kdo pozna kakšno slovensko stran kjer imajo veliko kolekcijo telefonov za prodajo in pa če se splača telefon naročat iz Amazon.com strani.
Lep pozdrav , Jakob
Trenutno imam težave z mojim telefonom in sem se zato odločil za nakup novega. In sicer za moje želje in potrebe je še najbolj primeren Samsung Infuse 4G. Vendar pa imam težave z njegovim nakupom namreč nisem še zasledil nobene slovenske strani da bi ga prodajala. Zanima me če kdo pozna kakšno slovensko stran kjer imajo veliko kolekcijo telefonov za prodajo in pa če se splača telefon naročat iz Amazon.com strani.
Lep pozdrav , Jakob
KoMar- ::
Čudna izbira, ta telefon sploh ni narejen za evropski trg, pa še zelo star model je... poglej še kakšnega
Lynxfox ::
Samsung Infuse 4G je bil narejen za ameriški trg, ven je prišel 2 leti nazaj. Resno poglej kaj novejšega. Če nujno rabiš dokaj velik ekran (4.7 je trenutno najbližje temu kar iščeš, 4.5" format je precej redek) in si pripravljen odšteti malo več je recimo Samsung S3 ali HTC One X dobra izbira, prav tako Nexus 4 ali Sony Xperia T (vendar HTC in Nexus nimata SD slota).
Če pa je recimo 4.0" dovolj, imaš mid-range devices kot so HTC Desire X, Samsung S3 mini, sony Xperia T itd, ki jih lahko dobiš že za ~200€ brez vezav, če malo po bolhi pobrskaš.
Definitivno pa raje daj malce več za novejši telefon, ki ima vsaj Android OS verzijo 4.0 ali več.
Če pa je recimo 4.0" dovolj, imaš mid-range devices kot so HTC Desire X, Samsung S3 mini, sony Xperia T itd, ki jih lahko dobiš že za ~200€ brez vezav, če malo po bolhi pobrskaš.
Definitivno pa raje daj malce več za novejši telefon, ki ima vsaj Android OS verzijo 4.0 ali več.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup Mobitela (strani: 1 2 3 4 … 48 49 50 51 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 529263 (25573) | Leko |
» | Sony Xperia Z (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 41647 (29878) | b787 |
» | Kateri telefon si trenutno lastite (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 7807 (6252) | lvlOne |
» | HDMI na telefonihOddelek: Mobilne tehnologije | 4769 (4516) | bosmla |
» | Sony Xperia S vs. Sony Xperia POddelek: Mobilne tehnologije | 7233 (5952) | brutusss |