» »

Anketa

Anketa

Makashi ::

Pozdravljeni.

Ker delam seminarsko nalogo za srednjo šolo, bi vas prosil, če izpolnete kratko anketo o ustavi republike slovenije. Anketa je zelo kratka, zato vam ne bo vzela veliko časa.

V osnovi vas sprašujem, če podpirate smremebo ustave, za uvedbo neposredne demokracije. To v bistvu pomeni večjo moč odločanja ljudstva pri vodenju države.

www.mojaanketa.si/anketa/278901288/

Hvala.
  • spremenilo: Makashi ()

Phantomeye ::

o moj bog, pa kaj je z vami ljudje. Delaš seminarsko O spremembi ustave za uvedbo neposredne demokracije. In potem sprašuješ koliko členov ima ustava, kdo lahko spremeni ustavo, kdaj je bila ustava sprejeta.

In svoji temi nameniš ENO VPRAŠANJE z DA ali NE.

Bravo...

deltacqb ::

Srednja šola pač - začetek raziskovalne dejavnosti. Ne moreš pričakovati, da bo ustrezno metodološko razdelal anketo in potem ponderiral rezultate. Že to je dovolj, da ve, da obstaja anketa. Učitelj pa mu bo (če je dober) dal ustrezna navodila kaj in kako. Ni ga treba čisto raztrgati in mu pobrati voljo. :)

PromeuZ ::

V kolikor ne bo avtor hitro popravil ankete, bodo rezultati neuporabni. Vsa vprašanja res ne potrebujejo več možnih odgovorov.
<!-- https://pisalnik.wordpress.com -->

deltacqb ::

Saj je že tema taka, da zahteva vsaj magistrsko delo ne pa seminarsko nalogo. Glavno, da se nauči kaj. Malo dvomim v učitelja, da mu je sploh pustil kaj takega delat. Na srednješolskem nivoju bi bilo dovolj, da sploh pozna različne sisteme in jih predstavi na malo večjem plakatu. :) Že to bi bil velik uspeh.

Phantomeye ::

PromeuZ je izjavil:

V kolikor ne bo avtor hitro popravil ankete, bodo rezultati neuporabni. Vsa vprašanja res ne potrebujejo več možnih odgovorov.


heh tole je beyond repair :D (še pri členih je napaka, slednjih je samo 174, 3a je dodan naknadno, členov je pa še vedno 174)

Kar avtor lahko ven iz te ankete dobi je to, da ljudje, ki natančno poznajo število členov ustave, ki vejo, kdaj je bila ustava sprejeta in ki vejo, kdo jo lahko spreminja... (ne)podpirajo deposredno(e) demokracijo(e). Kar je rubish in neumno.

Zgodovina sprememb…

žana ::

nekvalitetna anketa...
Play music with real instruments.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Več kot šestina Estoncev voli prek interneta (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
9836518 (31966) SkipEU
»

Poslanci - potrebni ali ne-? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Problemi človeštva
12616883 (14325) Gozdni Joža
»

Primerjava dveh koalicijskih pogodb (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Avtorsko pravo
9828513 (19429) vidz81
»

Pomoč pri seminarski nalogi - Anketa o kupovanju mobilnih telefonov

Oddelek: Šola
8749 (586) darkolord
»

Pomoč pri seminarski nalogi

Oddelek: Šola
71562 (1467) kLuKeC

Več podobnih tem