Forum » Mobilne tehnologije » LAVA XOLO X900 vs LG Optimus L7
LAVA XOLO X900 vs LG Optimus L7
kema95 ::
Telefona sta kar dobra vredu telefona za mali denar .
x900: telefon ima 1,6 GHz procesor(INTEL), bolšo ločljivost , vgrajenega več prostora bolši fotoaparat čeprav sem preizkusil tudi Lg-jevega ampak me ni najbol prepričal PRI MALO SLABŠI SVETLOSTI .
Problem je ker ima OS samo v angleškem jeziku in tudi nadgradnje ne bo na 4.1 ali 4.2.(razen če narediš root in izgubiš garancijo )
LG je odličen telefon (poceni) android 4.0.3 brez nadaljnih posodobitev , zelo odziven zaslon , teževe nastajajo pri igranju iger (zahtevnejših ) ker 1 Ghz ni dovolj za splošno uporabo je več kot odličen telefon razen zadnji pokrov mu daje izgled in občutek nizkocenovnosti .
najbolša izbira je SAMSUNG ker dobiva vseskozi posobobitve odsvetujem pa nakup slabih vendar dragih nokij .
OSEBNO BI SE ODLOČIL ZA X900 :D
x900: telefon ima 1,6 GHz procesor(INTEL), bolšo ločljivost , vgrajenega več prostora bolši fotoaparat čeprav sem preizkusil tudi Lg-jevega ampak me ni najbol prepričal PRI MALO SLABŠI SVETLOSTI .
Problem je ker ima OS samo v angleškem jeziku in tudi nadgradnje ne bo na 4.1 ali 4.2.(razen če narediš root in izgubiš garancijo )
LG je odličen telefon (poceni) android 4.0.3 brez nadaljnih posodobitev , zelo odziven zaslon , teževe nastajajo pri igranju iger (zahtevnejših ) ker 1 Ghz ni dovolj za splošno uporabo je več kot odličen telefon razen zadnji pokrov mu daje izgled in občutek nizkocenovnosti .
najbolša izbira je SAMSUNG ker dobiva vseskozi posobobitve odsvetujem pa nakup slabih vendar dragih nokij .
OSEBNO BI SE ODLOČIL ZA X900 :D
Halfdead987 ::
Samsung definitivno ne dobiva vseskozi posodobitve. Za Note 1 sploh ne vem če je že prišel JB.
Jaz bi vzel nekaj tole Lavo,ali pa Desire X.
Jaz bi vzel nekaj tole Lavo,ali pa Desire X.
kema95 ::
To je res vendar najlažje narediš root in naložiš novi OS na samsung ker je na netu polno posobobitev ki garantirano delujejo na določenem modelu
če se pa že odločiš za root je najbolje da to narediš proti izteku garancije ali če si pripravljen sam kriti okvaro .
če se pa že odločiš za root je najbolje da to narediš proti izteku garancije ali če si pripravljen sam kriti okvaro .
s1m0n ::
L7 bo v naslednjih dveh mesecih dobil 4.1.2!
Da bo pa dobil še naprej posodobitve pa težko verjamem saj pride nove L serija aparatov.
Da bo pa dobil še naprej posodobitve pa težko verjamem saj pride nove L serija aparatov.
Halfdead987 ::
kema95,oprosti ampak ti nimaš pojma. Root lahko bp narediš,ko garancija še ni potekla. Brez problema jo povrneš. Posodobitve so,ampak samsung sourca sploh ne izda,tako da so neki tuji romi malo skupaj spacani.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Galaxy S6 Android - Odstranitev aplikacijOddelek: Mobilne tehnologije | 2912 (2458) | r3dkv1c4 |
» | LG Optimus 4X HD (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 93882 (43818) | dr.Akula |
» | Samsung Galaxy Nexus (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 36793 (25129) | Robi :P |
» | HTC v težavah (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Android | 39724 (34182) | Nummy |
» | Zakaj "root" telefona? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 32221 (27499) | CaqKa |