» »

Samsung galaxy note 2-mnenja

Samsung galaxy note 2-mnenja

mate2567 ::

Zdravo,zanima me kaksne so vase izkusnje z omenjenim telefonom...Ga je kdo kupil pa mu je sedaj zal ?Sam razmisljam o nakupu le tega pa me malo zanimajo vase izkusnje?
Kako je z S pen-om....je uporaben ?

Lp. Matevž

bdoxx ::

jaz bi ga kupil, če nebi meu že N1-ke, S-pen je dokaj uparaben, verjetno je na N2- še bolj izpiljen., če ti velikost ni problem go for it,neboš obžaloval. Če se ti ne mudi pa počakaj na naslednji model nota, oz galaxy serije.

Nikamor se mi ne mudi..a kupil ga bom "rabljenega" tipo ko kupijo telefon in ga niti ne odprejo in dajo na bolho za pol cene...Nevem..milim da bi se navafil velikosti...Najbolj se bojim da ga bom razbil...

bdoxx ::

razbil ga neboš tak hitro, jaz nepazim na mojga nič več, ker mislim menjat ppčasi, pa ma par risov na ekranu (gorilla glass my ass), pa tisti krom ob strani se mi že kar lepo lušči, pa en rob sem mu odneso xD.
Pa še vedno dela kot se spodobi

Zgodovina sprememb…

• spremenil: bdoxx ()

Telefon bom kupil,pa me zanima če se da dobit tipo "postajo" na katero bi priklopil telefon (z microusb-ejem) in bi mela hdmi in usb izhod ?
Bi mi prišlo prav recimo da dam note-a na tv pa brezžično tipkovnico in miško na usb(da nerabim kupovat bluetooth tipkovnice) in lepo iz kavča brskam po netu ... ?

SLO_Matej ::

mate2567 je izjavil:

Telefon bom kupil,pa me zanima če se da dobit tipo "postajo" na katero bi priklopil telefon (z microusb-ejem) in bi mela hdmi in usb izhod ?
Bi mi prišlo prav recimo da dam note-a na tv pa brezžično tipkovnico in miško na usb(da nerabim kupovat bluetooth tipkovnice) in lepo iz kavča brskam po netu ... ?

Povezava

itak ...se da to kje kupit v slo ?
Pa ne prek ebay-a ?

CaqKa ::

janus trade je veleprodaja, tako da pri niih se pozanimaj, kje so maloprodajne stacune v katere so dostavli to robo.

Hmm,kupil sem si note 2 in sem zelo zadovoljen,zanima me samo kje je photo editor od Samsunga ?
V samsung storu ga ne najdem :P

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Samsung predstavil Galaxy Note 10(+)

Oddelek: Novice / Android
3413764 (11124) lopov
»

Miška na adroid telefonu?

Oddelek: Pomoč in nasveti
152441 (2136) fujtajksel
»

Microsoft pokazal manjšega brata Surface 3 (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Windows Mobile
5718354 (14293) noob96
»

Nexus 5 ali Note 2

Oddelek: Mobilne tehnologije
185061 (4633) M-XXXX
»

Kater mobitel vzet med Samsungi (strani: 1 2 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
629987 (8229) addy93

Več podobnih tem