Forum » Pomoč in nasveti » VHS to DVD to PC
VHS to DVD to PC
PoStrah ::
pozdrav
torej mel sem stare posnetke (rojstni dnevi, obhajila, ...) posnete s kamero na VHS. te posnetke sem nato iz VHS presnel na DVD zdej bi jih pa rad še na PC-ju mel za vsak slučaj a kle pride do problema, ker so na DVD-ju posneti kot pravi DVD-ji. torej video_ts mapca VOB file.
a obstaja kak program da bi iz DVD-ja te VOB file združil v enega (ker jih je več) in exportal kot xvid?
hvala v naprej za odgovore
torej mel sem stare posnetke (rojstni dnevi, obhajila, ...) posnete s kamero na VHS. te posnetke sem nato iz VHS presnel na DVD zdej bi jih pa rad še na PC-ju mel za vsak slučaj a kle pride do problema, ker so na DVD-ju posneti kot pravi DVD-ji. torej video_ts mapca VOB file.
a obstaja kak program da bi iz DVD-ja te VOB file združil v enega (ker jih je več) in exportal kot xvid?
hvala v naprej za odgovore
- spremenil: PoStrah ()
HeiJack ::
DVD Shrink - opcija native mpeg2 in ti ga lepo poripa v en mpeg2 fajl.
Kasneje pa najhitreje do drugega video formata prideš z Daniusoft Video Converter Ultimate.
Kasneje pa najhitreje do drugega video formata prideš z Daniusoft Video Converter Ultimate.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: HeiJack ()
PoStrah ::
v DVD shrinku nism najdu opcije native mpeg2 sm pa naštimal da mi jih poripa in ne deli na 1gb kose, tako da sem dobil en vob file zdej ga bom pa s converterjem spremenu
hvala lepa
hvala lepa
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Spc Music Format (Moj kodek) razlike v zvoku.. (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 7652 (4958) | dukenukem |
» | Virtual DubOddelek: Zvok in slika | 1593 (1523) | CaqKa |
» | DVD urejanje-montaža?Oddelek: Programska oprema | 1266 (1171) | smartgsm |
» | film .vobOddelek: Zvok in slika | 1743 (1577) | nojus |
» | Rip zvoka z DVDja + zdruzitev zvoka in slikeOddelek: Zvok in slika | 1635 (1468) | zile |