» »

film .vob

film .vob

Payk ::

Imam film z komčnico .vob. Mislim da je to MPEG2. Problem je v tem, da mi zvok ne dela. Pri drugih (divx) filmih ni nobenih problemov. S cd-jem tudi ni nič narobe. Pri kolegu dela. Kaj potrebujem kakšen kodek za zvok al kaj?

matevzm ::

.vob je datoteka iz DVDja. Uporabi DVD predvajalnik ali pa najdi filtre (te druge variante nisem poskusal in ne vem).

Privatnik ::

.vob fajli so, ko je cd naret za gledanje z mikro DVDjem, pa ko se ti cd zazene, se ti avtomatsko nalozi kodek za zvok al kar je pac treba, ce je treba, ti si pa verjetn sam .vob file dobu, tak da nevem, probi ga zagnat v mikro dvdju, ce ti bo mogoce kr z neta potegnu kodek, cene pa ne vem :))) dob cel cd z mikro dvdjem gor

matevzm ::

Kodeki se sicer tankajo z neta avtomatsko, a ne tile za .vobe.
Micro DVD nima .vob, tembec .avi datoteke in .mvd ter .ini datoteke. Micro DVD ne zna predvajati DVDjev (vsaj brez dodatnih filtrov ne), ker samo klice media player komponento. Micro DVD predvaja vse zvoke v aviju, brez da bi ga prosil in mu kazal na druge datoteke (pravzaprav ga je tezko pripraviti do tega, da predvaja samo en zvocni zapis, ce jih je vec, v tem primeru rabis GraphEdit graf zanj).
V glavnem, Micro DVD ni to. Powed DVD, WinDVD je pa druga pesem. Ta dva sta pa narejena za to, da predvajata DVDje (ki so sestavljeni iz .vob datotek) in ne rabita zunanje pomoci v obilki filtrov ali kodekov.

BlackHole ::

Spremeni datoteko v AVI in pa tudi drugače bi moralo delat, ker dvomim da imaš res datoteko iz DVD-ja. Sem že imel tudi divx z VOB končnico.

nojus ::

Al pa imas samo insert filma (reklamo) dolgo cca 10 min ;).
Šalo na stran.:8) Probej odpret z DVD predvajalnikom a la (DVD PLAYER, POWER DVD,...). Če nebo zalavfal, je res tist s koncnico.

Payk ::

Najprej bi se rad zahvalil vsem zgoraj. Vendar pa ni nič pomagalo. Niti PowerDVD (ni zalaufal) niti končnica avi. Osebno mislim, da nucam kakšen kodek. Nekje sem tudi neki bral, da se mogoče od sounda bitrate ne ujema s kartico. Da ne bo zadreg, imam inštalirane DivX 3.11 in 4.12 kodeke, pa še en mpeg kodek.
Pa še prjatu nima nič druzga kot MikroDVD.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Payk ()

nojus ::

Media player se sam uploada, ce ne prepozna fajla.
Tko, da ja prakticno odpret tut fajle kot so (txt, bat, exe,dll). Res pa ni efekta ;(


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

DivX codec nadomestilo - ffdshow kodek (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Zvok in slika
21159072 (14220) BaRtMaN
»

Črnobel windows media player 10

Oddelek: Pomoč in nasveti
91885 (1795) Pinzl
»

razret videa (DVD) brez izgube kvalitete?

Oddelek: Zvok in slika
131665 (1449) DominusSLO
»

DVD-DIVX

Oddelek: Pomoč in nasveti
71760 (1598) matevzm
»

The Playa

Oddelek: Zvok in slika
271853 (1495) Binji

Več podobnih tem