Forum » Zvok in slika » Virtual Dub
Virtual Dub
promocija ::
Pozdrav!
Imam VirtualDub, verzijo 1.5.10 in ko kliknem Open new file, mi javi napako;
Coudn´t locate decompressor for format Xvid(unknown)
Virtual Dub requires a video for Windows(VFW) compactible codec to decompress video Direct Show codecs, such as those used by Windows Media Player, are not suitable!
Kater kodek rabim in kje ga dobim?
Hvala!
LP
Imam VirtualDub, verzijo 1.5.10 in ko kliknem Open new file, mi javi napako;
Coudn´t locate decompressor for format Xvid(unknown)
Virtual Dub requires a video for Windows(VFW) compactible codec to decompress video Direct Show codecs, such as those used by Windows Media Player, are not suitable!
Kater kodek rabim in kje ga dobim?
Hvala!
LP
ni podpisa
laguna ::
Jaz bi si tudi sposodil malo to temo in vprašal, ali je mogočez virtual dub odpreti zripane DVD fajle, torej vob file, in če kako? Ali potrebujem kak dodatek? Saj vob file so v bistvu kodirani po metodi MPEG2, mpeg2 pa virtual dub zna odpreti. Zakaj torej noče odpreti vob file oz. ali obstataja kak freever program, ki bi spremenil vob file v mpeg2 file, torej mpeg2 z video in audio failom skupaj (ne posebaj). Za odgovore se lepo zahvaljujem.
LP
LP
lagunaaaa
CaqKa ::
sam program virtual dub zaekrat NE zna odpret niti voba niti mpeg2 datoteke.
virtual dub je namenjem avi datotekam, za katere imaš nameščen kodek.
virtual dub je namenjem avi datotekam, za katere imaš nameščen kodek.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | VirtualDub za začetnike (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 15095 (8501) | Revenant |
» | Pretvorba DV v DivXOddelek: Zvok in slika | 3434 (2337) | teoo |
» | MPEG "seek" problemOddelek: Zvok in slika | 981 (918) | Jackal |
» | Rip zvoka z DVDja + zdruzitev zvoka in slikeOddelek: Zvok in slika | 1651 (1484) | zile |
» | delitev divx filma na 2 delaOddelek: Pomoč in nasveti | 1521 (1376) | hanuman |