Forum » Kaj kupiti » AGT-Racunalniki nova stran
AGT-Racunalniki nova stran
the_unborn ::
Page je boljsi kot un prej, samo vseeno mi ni povsceci, take glupe barve so no.
Ram je pa res napol zastonj, upam da bo se nekaj casa, ker sm trenutno brez $$ in bi rabu se 512
Ram je pa res napol zastonj, upam da bo se nekaj casa, ker sm trenutno brez $$ in bi rabu se 512
Trubadur ::
pa kaj je z vami???!!!Grše in tok na izi strani še nism vidu.Tista stran je bla velik bolša kar se tiče dizajna
Berite Thomasa!
boštjan ::
kere cene so ti sumljive mile?ramov?pol ne spremljaš svetovnega trga kako cene ddr rama pada.ok stran ni bogve kaj,a meni so važne cene in kvaliteta,kar je v tej trgovini very good
mile ::
ja sm šu še na mlacom pogledat in res..........
Pizda , ker sem glih zdej suh ko poper. Upam da se ne bodo spet spomnil, da to ne pelje nikamor in bodo cene spet zraasle za 100%. Kot pred 3 leti...........
Pizda , ker sem glih zdej suh ko poper. Upam da se ne bodo spet spomnil, da to ne pelje nikamor in bodo cene spet zraasle za 100%. Kot pred 3 leti...........
samo da veš to so infinion rami,da ne bo kdo pomislo da je to cena kakih kingstonov in crucial na cas2.je res zelo ugodna cena.nisem si nikdar mislo da bo 133sdr=ddr266
JLP ::
Ja men se zdi stran zej kr dost bol k prej. K jo res nis mogu normaln gledat u Mozilli pa Operi. No sej tud zej ni lih ne vem kaj (se kuj vid da je u bednmu Front Pageu narjena). Se bojo mogl enkat mal bl pomatrat pa stran nardit mal po standardih pa un bedn napis "Stran je optimizirana za Intenet Exploiter" odstrant.
Live long and prosper!
fantje morate se zavedat da agt ni online trgovina,kot je mimovrste.oni morajo met vse tipitopi s slikami obloženo itd.meni je dovolj da je v agt cena nižja kot drugje za isti produkt,da se hitro odzovejo na mail in da ti posredujejo tiste inf. za katere si poslal mail in da majo v redu podporo.
Nikjer ne piše če so to cene z DDV ali brez.
jaz stavim da je že vštet DDV,pa ti.sicer pa jih lahko pokličeš ali mail pošleš
Zheegec ::
Seveda je 20% všteto, saj piše.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Predračun in DDVOddelek: Loža | 6647 (4141) | Malajlo |
» | Kje kupiti pleksi steklo?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 23994 (23153) | flameir |
» | prenosnik pod 180k SIT (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6177 (4207) | |_CoBrA_| |
» | Kvaliteten RAM (strani: 1 2 3 4 … 9 10 11 12 )Oddelek: Navijanje | 26048 (17846) | bodom |
» | Geforce 4 ti42000Oddelek: Kaj kupiti | 1718 (895) | ATHLON |