» »

Metanje iz iger na namizje

Metanje iz iger na namizje

SisQ ::

Lep pozdrav!

Imam problem, ki ga nikakor neznam rešit. Zadeva je v tem, da me pri npr. Max payne in Hitman 2, med igro vrže kar na namizje. Seveda brez kakršnihkoli opozoril. Najprej sem mislil, da je problem z miško, ker mi je včasih na zaslonu pri igranju prikazalo povečalo, ki sem ga imel nastavljenega na stranskem gumbu na miški. Zaradi tega sem odstranil software od miške, vendar me je kljub temu metalo na namizje. Naložen sem imel tudi dx9 in SP1 za XP-je. Grafične je 9000 Pro, vendar nisem imel naložene catalyst 3.0, ampak 2.5. Ker sem nato pomislil, da je kriv dx9, sem vse sformstiral in sedaj imam samo winXP z catalyst 2.5 in dx8.1. Ostalih driverjev nimam, ne programov in ZADEVA JE ISTA!!!
Za miš nisem naložil software, je pač samo na plug and play in prav tako miš kazalec trese na trenutke. Zato še vedno nekako "sumim" miš za glavnega krivca. Miš je Wireless Opical mouse od GENIUS. (ni mišljeno sugestivno)
Kaj naj še naredim, da me ne bo zaj*******!

• spremenil: SisQ ()

boštjan ::

temperatura CPU in GPU,možen kaki slab ram ali PSU

AngelOfDeath ::

naloži najnovejše popravke za igro :)

SisQ ::

Temp. cpu 54-55, rami domnevam da niso krivi, ker vse ostalo dela ok. Res pa, da nimam popravkov za igro.
Se pravi, da miš ni kriva? (je brez software, samo priklopljena in razpoznana od sistema)

Kako pa lahko še ram testiram, razen da ga zamenjam z drugim?

boštjan ::

memtest3.0 ali pa v sandri

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nekdo mi nekako vdira (strani: 1 2 )

Oddelek: Informacijska varnost
7612652 (7911) Mare2
»

Miška za gaming ? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Kaj kupiti
10311659 (7970) Sc0ut
»

Lost Planet: Extreme Condition (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
926225 (4010) Tic
»

Direct3D ne deluje

Oddelek: Pomoč in nasveti
231427 (1205) Senitel
»

Radeon 9000 Pro in XP 2 tezavici!

Oddelek: Pomoč in nasveti
7806 (714) mfurla8

Več podobnih tem