Forum » Mobilne tehnologije » Kateri mobitel je trenutno najbolj IN ?
Kateri mobitel je trenutno najbolj IN ?
Temo vidijo: vsi
ameba ::
Zdravo,
kupujem nov telefon pa me zanima kaj je trenutno najbolje kupit ?
Na izbiro imam
Sony
Xperia S
LG
Optimus L9
HTC
Desire X
LG
Nexus 4
Samsung
Galaxy S III mini
ali morda rabljeno S2ko ?
kupujem nov telefon pa me zanima kaj je trenutno najbolje kupit ?
Na izbiro imam
Sony
Xperia S
LG
Optimus L9
HTC
Desire X
LG
Nexus 4
Samsung
Galaxy S III mini
ali morda rabljeno S2ko ?
hojnikb ::
Če hočeš bit in, potem iPhone 5.
Sicer pa xperia s specs wise ne zgleda slabo (v primerjavi z ostalimi)
Sicer pa xperia s specs wise ne zgleda slabo (v primerjavi z ostalimi)
#brezpodpisa
jype ::
diavolo> kupujem nov telefon pa me zanima kaj je trenutno najbolje kupit ?
Za kaj ga boš pa rabu?
Za kaj ga boš pa rabu?
jype,
potreboval, ga bom da bom lahko prišel na lokacijo kjer delam, se preko interneta povezal na omrežje in s telefonom krmilil sistem.
Trenutno imam Nokio C5 in mi tega ne omogoča.
potreboval, ga bom da bom lahko prišel na lokacijo kjer delam, se preko interneta povezal na omrežje in s telefonom krmilil sistem.
fosil ::
Jaz bi rekel da so trenutno najbolj IN Nokie Lumia.
Iphone je že passe, ko ima tvoj dedek enak telefon kot ti, to ni več kul
Iphone je že passe, ko ima tvoj dedek enak telefon kot ti, to ni več kul
Tako je!
butters81 ::
Furbo ::
V naslovu teme sprašuje eno, v temi drugo... cccc
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC
Siddh ::
če še nisi mel android telefona je vseeno kaj vzameš-samsung S3, xperia s, nexus 4... vsi majo podoben performans in ponujajo širok spekter uporabe kot vsi spodobni androidni telefoni
bobby ::
nexus 4 spljoh,.. brez raymisanja,..
razen če češ se postavlat pol ip5,.. ker je epl,..
razen če češ se postavlat pol ip5,.. ker je epl,..
Ce eksplicitno ne odgovorim osebam PNG ali PR,..I dont care about your opinion.
freesty ::
jype,
Krmilil sistem. Kaj to z namenskim softwarom al kr preko browserja?
http://www.youtube.com/watch?v=5hfYJsQAhl0
Lonsarg ::
Od teh, ki si jih naštel sta Nexus 4 in Xperia S kar nekaj pred ostalimi. Sam najbrž tut ne spadata čisto v isti cenovni razred kot ostali.
Nexus 4 pa je tudi pred Xperia S, v vsem razen kamere. V bistvu je Nexus 4 top tier telefon, torej v istem rangu kot Galaxy S3, iPhone 5, Lumia 920,..
Nexus 4 pa je tudi pred Xperia S, v vsem razen kamere. V bistvu je Nexus 4 top tier telefon, torej v istem rangu kot Galaxy S3, iPhone 5, Lumia 920,..
ves ta bloatware na ostalih telefonih je sraneje,.. nexus S,.. to je v rangu samsung galaxy S, torej prvi s serija samsunga,... URADNO imam zadnji OS pa dela kot mora,.. ne pa samsung k muti da ni dost rama pa ne vem česa še,.. bom pa menjal SAMO zato, ker uporabljam foun še za kaj drugega kot telefoniranje. to je po novem ratal samo en dodatni feature,...
manniac ::
kater je pa najbolj OUT?
moje mnenje, Samsung S3,.. vsak prdec ga ima,..
moje mnenje, Samsung S3,.. vsak prdec ga ima,..
b16 ::
Ne kupuj si iPhona 5 sam ga imam in je telefon večji poraz kod iPhone 4s tko da že če kupiš kupi 4s drugače kupi nokio jst sem imel prej 4s in nisem zasvojenec z iphoni sam je vržen dnar proč za moje pojme.
http://www.gsmarena.com/nokia_lumia_620...
http://www.gsmarena.com/nokia_lumia_620...
krneki0001 ::
Telefon je za klicat, mogoče kak sms in da vidiš kok je ura. Pa še tega nebi imel, če nebi moral bit 24/7/365 na razpolago službi. Če nebi imel skrbništva, nebi imel mobitela.
Za po netu brskat imam pa računalo in je dovolj, predvsem pa zelo zelo cenejše.
Za po netu brskat imam pa računalo in je dovolj, predvsem pa zelo zelo cenejše.
Asrock X99 Extreme 4 | Intel E5-2683V4 ES | 64GB DDR4 2400MHz ECC |
Samsung 250GB M.2 | Asus 1070 TI | 850W Antec | LC Tank Buster
Samsung 250GB M.2 | Asus 1070 TI | 850W Antec | LC Tank Buster
Skratka, touch telefon je uporaben.
Na njem bo navigacija, ko sem v tujini se preko Wifija povezem na internet, uporaben je za software skratka potrebujem ga.
Prebral sem vase odgovore, sedaj se bom pa odlocil kaj bom vzel.
Hvala
Na njem bo navigacija, ko sem v tujini se preko Wifija povezem na internet, uporaben je za software skratka potrebujem ga.
Hvala
alexa-lol ::
jype ::
diavolo> potreboval, ga bom da bom lahko prišel na lokacijo kjer delam, se preko interneta povezal na omrežje in s telefonom krmilil sistem.
Torej potrebuješ specifičen operacijski sistem? Android?
Torej potrebuješ specifičen operacijski sistem? Android?
bdoxx ::
Oki ::
klinker ::
Lumia 920 verjetno da ta trenutek pomete z vsem, drugace pa Nexus 4 ali pa iPhone 5. Se najcenejsi od vseh teh je Nexus 4, 920ka in iPhone5 pa se da dobit za dokaj podobno ceno..pa 50EUR gor ali dol, pa odvisno kako se znajdes.
SGS3 bi se pa ognu ker je crap, kljub zelo dobrem hardwareju.
SGS3 bi se pa ognu ker je crap, kljub zelo dobrem hardwareju.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: klinker ()
s1m0n ::
V kvaliteti naprave, preveč je plastik fantastik. Ne počuti in izgleda kot premium telefon za kar ga samsung ima.
to je seveda tvoje osebno mnenje, ker drugač nebi prodali 40mio S3jk, in verjetno jih niso prodali zarad haypa, saj na njem ni jabolke
Pro_moted ::
to je seveda tvoje osebno mnenje, ker drugač nebi prodali 40mio S3jk, in verjetno jih niso prodali zarad haypa, saj na njem ni jabolke
To še sam sebi ne verjameš :D Zakaj pa toliko prednaročil itd. ? To je hype, ker večina itak ne rabi takega telefona, ima pa ga. Ker zaradi kvalitete izdelave ga že nihče ni kupil ( ne pravim pa da je slab telefon, daleč od tega).
AMD FX8120;GB 990FXA-UD3
FirePro V4900 ;Corsair Vengance 16Gb
XFX 650W;Corsair Force GT, Asus Xonar DGX
FirePro V4900 ;Corsair Vengance 16Gb
XFX 650W;Corsair Force GT, Asus Xonar DGX
denabiker ::
jaz pravim, da je nexus 4 in ga čakam na simobilu, ker pač imamo pogodbe tam. The best one. Me pa firbca S4 kaj bo
drugača pa malo po gostilniško je pa itak iphone zakon
drugača pa malo po gostilniško je pa itak iphone zakon
blackbfm ::
To je hype, ker večina itak ne rabi takega telefona, ima pa ga
seveda, ločljivosti displeja v rangu s3/i5 nihče ne rabi in je totalno neuporabna
s1m0n ::
maticko, imel sem S2, ki je bil super, kvaliteten v roki, S3 žal to ni! Že tipki za glasnost sta porazni.
verjamem men tud sede v roko boljše s1, in s2 (ker sta bol kompaktna - manjša (to je nekako logično) kot pa note in s3. pa ne pravim da S3 top šit telefon - daleč od tega, odgovoril sem samo na gornjo trditev da 920pomete z vse v vsem in da je S3 crap.
alexa-lol ::
Js bi na tvojem mestu počakal da Nokia Lumia 920 pride v Slovenijo k kateremu operaterju... eden izmed najboljših trenutno, poleg Galaxy S3 in iPhone 5.
Goody ::
Ja Lumia 920 je vsekakor daleč najboljša od vseh. Za žeblje zabijat.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Goody ()
_Dormage_ ::
Rainbow Dash ::
s2 je več kot zadost... Js ga mam, in je res prfektn... Edino kdaj pa kdaj mi zašteka pri unlock screenu, ker ima pomoje preslab processor... :(
CaqKa ::
Skratka, touch telefon je uporaben.
Hvala
po 20 postih šele napiše za kaj ga boš sploh uporabljal in ti si se že kar odločil?
če misliš zadevo imet za kako specifično scada zadevo ali pa kaj mislim da moreš vseeno malo bolj opisat za kaj točno ga misliš uporabljat, ker deluješ zelo specifično in ne toliko kot nek običajni "average joe" uporabnik.
morebiti je za razmislit da ostaneš na trenutnem fonu in si omisliš tablico z 3g in wifi povezavo?
če se kontrolira neka aplikacija je ponavadi fajn imet večjo delovno površino...
mogoče tudi ni slabo za razmislit o samsung galaxy note, kot je nekdo višje omenil... to ti je potem hibrid med tablico in telefonom.
Hayabusa ::
Rainbow Dash je izjavil:
s2 je več kot zadost... Js ga mam, in je res prfektn... Edino kdaj pa kdaj mi zašteka pri unlock screenu, ker ima pomoje preslab processor... :(
Zdaj če gigaherčni dual core arm proc. ni dovolj za jebeni unlock screen pa res ne več več...
http://www.gsmarena.com/samsung_i9100_g...
CPU Dual-core 1.2 GHz Cortex-A9
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup Mobitela (strani: 1 2 3 4 … 48 49 50 51 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 529203 (25513) | Leko |
» | Nov telefon, razočaran nad nokio E6Oddelek: Kaj kupiti | 4466 (3043) | fosil |
» | Kaj kupiti?Oddelek: Mobilne tehnologije | 3210 (2899) | klinker |
» | Kateri telefon z dobro kamero? (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 18111 (16508) | denabiker |
» | Kateri telefon si trenutno lastite (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 7806 (6251) | lvlOne |