Forum » Programska oprema » Simulacija SD kartice (mirco SD) Garmin HomePort...
Simulacija SD kartice (mirco SD) Garmin HomePort...
B-king ::
Pozdravljeni!
Zanima me, ali obstraja kak program, ki bi na računalniku simuliral vstavljeno micro SD kartico oziroma kako drugo kartico.
V mislih imam program, kot je za CD-je oziroma DVD-je, Alcohol 120%, oziroma drugi programi z branjem iso datotek.
Pojavlja se mi namreč težava, ko hočem za program Garmin HomePort zagnati .img datoteko iz diska, pa je moče zagnati ker je sam program narejen tako, da bere datoteke izključno iz SD kartice.
Hvala
Zanima me, ali obstraja kak program, ki bi na računalniku simuliral vstavljeno micro SD kartico oziroma kako drugo kartico.
V mislih imam program, kot je za CD-je oziroma DVD-je, Alcohol 120%, oziroma drugi programi z branjem iso datotek.
Pojavlja se mi namreč težava, ko hočem za program Garmin HomePort zagnati .img datoteko iz diska, pa je moče zagnati ker je sam program narejen tako, da bere datoteke izključno iz SD kartice.
Hvala
B-king ::
Pozdravljeni!
Za vse ki vas zanima, sem že pred časom našel rešitev. Ena rešitev je da sliko karte preprosto shraniš na USB ključ, katerega HomePort zazna kot zunanji dik , kar je enako SD kartici.
Druga rešitev pa je da namestiš en program, ki ti simulira usb ključek.
L.p.
Za vse ki vas zanima, sem že pred časom našel rešitev. Ena rešitev je da sliko karte preprosto shraniš na USB ključ, katerega HomePort zazna kot zunanji dik , kar je enako SD kartici.
Druga rešitev pa je da namestiš en program, ki ti simulira usb ključek.
L.p.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Raspberry Pi (strani: 1 2 3 4 … 88 89 90 91 )Oddelek: Strojna oprema | 796834 (33961) | Kurzweil |
» | Orange PI (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Strojna oprema | 54360 (17668) | hojnikb |
» | Windows Pro 10 N - USB ključek ne delaOddelek: Pomoč in nasveti | 2753 (2246) | frg4 |
» | Xtreamer ali kaj drugega?Oddelek: Zvok in slika | 19987 (19146) | Han |
» | Android - uvod za novince? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 20290 (14601) | Jst |