» »

Katero dopolnilno zdravstveno zavarovanje?

Katero dopolnilno zdravstveno zavarovanje?

Ikspe ::

Pred kratkim sem imel doma premoženjsko svetovalko. Vprašala me je kje imam sklenjeno dopolnilno zdravstveno zavarovanje. Rekel sem da pri Vzajemni in mi je svetovala da preidem k Triglavu (pol evra je dražja) ker da ti ta doplača veliko več zdravil in tudi da imaš plačanih več različnih operacij kot pri vzajemni.
Ali obstaja kje kakšna tabela ali pa primerjava kjer vidiš kakšne ugodnosti imaš pri različnih zavarovalnicah dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja?

blackbfm ::

morjo met res ogromno strank da s pol evra pokrijejo dodatna zdravila in celo operacije..pomoje je ženska mal nakladala

...:TOMI:... ::

Nikjer ne dobiš nič več ali manj. Bodi tam, kjer je ceneje. Mogoče te je hotela prepričati, da bi sklenil paket oz. komplet zavarovanj, da bi vsa zavarovanja plačeval njim. Ala trojček, četverček pri operaterjih. Če dobiš popust za komplet, klub preplačilu tukaj, potem se morebiti splača, če ne pa ne. Kalkulator v v roke!
Tomi

Ganon ::

blackbfm je izjavil:

pomoje je ženska mal nakladala

Drži.

ToniT ::

Dodatno zavarovanje je povsod enako - pokriva iste stvari pri vseh zavarovalnicah. Očitno dela tvoja premoženjska svetovalka za zav. Triglav.

fosil ::

Poleg dopolnilnega obstaja tudi nadstandardno, tisto pa res krije več.
Tako je!

Ikspe ::

Dvomim da bi si hotela na tak način delat slab glas da bi rekla da mi priporoča da grem na triglav in tam sklenem pogodbo s triglavom, vzajemno pa prekinem. Ona s tem ne bi nič zaslužla saj mi je samo rekla da naj stopim do pisarne od triglava.

Itak ja, zastonj te je napotila tja... Haha
Tomi

Ganon ::

Ojoj, ti pa si naiven. :))

Gregor P ::

Tukaj je očitno bolj pomembno vprašanje, kateremu organu v Sloveniji prijaviš takšno osebo, ki želi prevarati potrošnika ter konkurenčnemu podjetju povzročiti gospodarsko škodo?>:D
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Gregor P ()

mailer ::

Saj se sam odločiš, če boš prestopil drugam ali ne. Pogoji so pa vsi napisani na pogodbi, predvsem se splača prebrat tiste v drobnem tisku.

Gregor P je izjavil:

Tukaj je očitno bolj pomembno vprašanje, kateremu organu v Sloveniji prijaviš takšno osebo, ki želi prevarati potrošnika ter konkurenčnemu podjetju povzročiti gospodarsko škodo?>:D

Po tej logiki bi moral vsako reklamo in vsak oglas nekam prijavit, ker ti vsak obljublja oh in sploh in je zadeva veliko boljša od tega kar uporabljaš sedaj.
Tako je!

Jaz samo čakam na ta dan, ko bodo takšni oglasi prepovedani>:D ... tako da jaz res nisem pravi naslov za to8-)

... vendar tukaj se ni šlo za to, temveč da je nekdo očitno načrtno zavajal potrošnika (z neresničnimi podatki), da bi v zameno za provizijo pridobil posel za drugo podjetje (ter ga tako nelojalno prevzel prvemu).:|

aerie ::

Nedolžno lobiranje... bolj trženje. V tej državi se dogajajo veliko hujše stvari.

LOL kar "nedolžno lobiranje" se danes temu reče ... najmanj kar bi ta "nedolžna" premoženjska svetovalka morala storiti je, da potrošnika seznani z dejstvom, če prejema provizijo za "svetovan" produkt, ali ne (in to sama od sebe, ne šele na vprašanje potrošnika)!:|

P.S.: predpostavljam, da se ta svetovalka ni kar sama pojavila pred vrati ker sicer bi bilo še kaj drugega narobe.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Gregor P ()

bdoxx ::

jaz sem pred kakim letom delal ta zavarovanja, in sem od vsakiga ki je prestopil iz vzajemne k triglavu dobil 25€

mainman ::

Triglav ima po novem Triglav komplet, kar pomeni, da se vsako zavarovanje, ki ga imaš pri njih šteje in s tem dobiš pri sklenitvi novega ali obnovi starega zavarovanja določen procent popusta. Se sigurno splača. Je pa tako, da je lahko na kompletu celotna familija in se popusti seštevajo.

Spet so fore, tako kot povsod. Pri zavarovanju elektronskih naprav ti triglav ne zavaruje na novo vrednost. Tako praktično računalnik ni vreden nič po parih letih oziroma tudi druge naprave niso. Medtem do druge zavarovalnice (spet ne vse) zavarujejo na novo vrednost.

Te kompleti se že zaradi takih stvari ne splačajo. Prišparaš nekaj evrov, samo te pa drugje nategnejo. Kar pa zavarovalnice in vse druge finančne institucije delajo.
Tomi

Če je zadeva zavarovana na novo vrednost, to ne pomeni, da dobiš tudi izplačano novo vrednost.
To samo pomeni da plačaš višjo premijo. Zavarovalnica ti nikoli ne bo izplačala višje vrednosti, ko je dejanska trenutna vrednost.
Tako je!

xerror ::

Jaz imam kar pri Adriaticu, ker imam že za hišo in avto tam in mi zato dajo kar nekaj popusta, za avto kar 50% :D

Fosil, vem. Cena je pa ista, kot pri triglavu :). Primer: če imaš katodno TV in ti jo skuri strela, ti ne morejo kupiti nove katodne televizije. Kupijo ti primerljiv nov televizor, pač LCD.
Tomi

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Ciganija sklepanja zavarovanj (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
12217961 (14259) solatko
»

Vzajemna, Triglav ali Adriatic Slovenica?

103012 (1307) Utk
»

Zavarovanje

Oddelek: Pomoč in nasveti
102820 (2324) Quantum
»

Katero dodatno dopolnilno zavarovanje?

112591 (1956) Bellzmet
»

Dodatno zdravstveno zavarovanje (strani: 1 2 )

6515628 (6191) Alexius Heristalski

Več podobnih tem