Forum » Loža » Katero dodatno dopolnilno zavarovanje?
Katero dodatno dopolnilno zavarovanje?
spajdrmen ::
Zanima me, če je kdo na tekočem katero dodatno dopolnilno zavarovanje izbrati? Glede na ceno in darila ki jih dobiš, kaj se najbolj splača :)
Beli volk ::
Verjento misliš dodatno dopolnilno ZDRAVSTVENO zavarovanje. Če je tako, imaš tri možnosti in sicer pri Vzajemni, Triglavu in Adriatic Slovenici. Najcenejša je Vzajemna (sicer razlika ni velika cca. 1 evra), ki bo s marcem znižala premijo za 1 evro. Če pa ti delodajalec odteguje od plače imaš pa še 3 odstotni popust. Kar se pa tiče kritja, kot navaja bluefish, pa ni razlike.
Pajser ::
mene isto zanima kot OP, s tem da ne gledam na ceno, ker so tako ali tako več ali manj enake.
Ganon ::
mene isto zanima kot OP, s tem da ne gledam na ceno, ker so tako ali tako več ali manj enake.
Pri vseh je enako, nikjer ne dobiš več ali manj. Razlika je samo v ceni, pa še to minimalna.
Jaz sem letos šel na Triglav, ker imam tam kasko zavarovanje za avto in so imeli akcijo, da dobim pri kasku 40 EUR popusta, če sklenem dopolnilno zdravstveno zavarovanje pri njih. In sem zamenjal. Itak mi je povsem vseeno, komu plačujem.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Ganon ()
Mikaa ::
dopolnilno zavarovanje se trenutno najbolj splača pri vzajemni...storitve so popolnoma enake povsod, letos pa ima vzajemna garantirano najnižjo premijo, zravn dobis se 25eur za trgovino spar,pa tut konc leta dobiček vračajo in je edina zavarovalnca k to dela...tko d se lahk prišpara tut do 50eur na let...itk pa drug let lahk zamenjaš če bo druga mela kkšno novo ugodnost.
Delam z vsemi tremi zavarovalnicami za dopolnilno in lahko zrihtam če kdo želi, da mu se pogodba na dom pošlje, pa da si v miru vse prebere, za katerokoli zavarovalnico. Se pa trenutno najbolj splača pri Vzajemni.
Delam z vsemi tremi zavarovalnicami za dopolnilno in lahko zrihtam če kdo želi, da mu se pogodba na dom pošlje, pa da si v miru vse prebere, za katerokoli zavarovalnico. Se pa trenutno najbolj splača pri Vzajemni.
black ice ::
Kolikor sem nazadnje preveril je razlika med zavarovalnicami kak evro na mesec. Govorim o premijah, brez dodatnih ugodnosti.
res je...okoli evra se gibljejo razlike na mesec, sm pol se tuki se upošteva teh 25eur bona za spar, pa npr.to d je v decembru 15eur mnj itd...tko d nekak nanese razlike...
Ne, ti po enem letu lahko prestopiš na katerokoli drugo zavarovalnico. Pogodba, ki jo podpišeš za npr.2leti al 10let pomeni, da ti ni treba naslednje leto spet urejat vse sam, ampak ti avtomatsko sami podaljšajo še za toliko let, kot si podpisal. Ti pa lahko po zakonu že po preteku leta dni zamenjaš zavarovalnico.
Škoda je zdaj ne izkoristit te ugodnosti, v primeru pa da bo drug let imela katera zvarovalnica bolj ugodno ponudbo pa zamenjaš.
Tko da ti ta bon za Špar dobiš zdaj in je sam enkrat, ker je nagrada za vse ki prestopijo na Vzajemno. Sam je tak naval, jih je do sedaj v letošnjem letu prestopilo že 50.000, tko da se ti splača čimprej uredit to.
Če bo želel ti se lahko pogodba na dom pošlje, da ne hodiš nikamor pa da nimaš nobenih stroškov s tem.
Škoda je zdaj ne izkoristit te ugodnosti, v primeru pa da bo drug let imela katera zvarovalnica bolj ugodno ponudbo pa zamenjaš.
Tko da ti ta bon za Špar dobiš zdaj in je sam enkrat, ker je nagrada za vse ki prestopijo na Vzajemno. Sam je tak naval, jih je do sedaj v letošnjem letu prestopilo že 50.000, tko da se ti splača čimprej uredit to.
Če bo želel ti se lahko pogodba na dom pošlje, da ne hodiš nikamor pa da nimaš nobenih stroškov s tem.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dopolnilno zavarovanje (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 8616 (4375) | Ganon |
» | Vzajemna, Triglav ali Adriatic Slovenica?Oddelek: Loža | 3021 (1316) | Utk |
» | Katero dopolnilno zdravstveno zavarovanje?Oddelek: Loža | 4919 (4066) | ...:TOMI:... |
» | Dodatno zdravstveno zavarovanje (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 15655 (6218) | Alexius Heristalski |