Forum » Na cesti » Zimske gume PLATIN RP 50 Winter
Zimske gume PLATIN RP 50 Winter
PrimozBo ::
Živjo,
zanima me če kdo pozna gume Platin, šlo naj bi za znamko tovarne Continental. Predvsem me zanima za konkretni model PLATIN RP 50 Winter.
Stvar je taka, da dobim te gume na avtu, ki ga kopujem pa da vem al so za kaj al rajši takoj kupim neki druzga.
ADAC testov ali kakih drugih nisem našel, mnenja pa so precej deljena :)
Hvala in LP
zanima me če kdo pozna gume Platin, šlo naj bi za znamko tovarne Continental. Predvsem me zanima za konkretni model PLATIN RP 50 Winter.
Stvar je taka, da dobim te gume na avtu, ki ga kopujem pa da vem al so za kaj al rajši takoj kupim neki druzga.
ADAC testov ali kakih drugih nisem našel, mnenja pa so precej deljena :)
Hvala in LP
PrimozBo ::
RejZoR ::
Večina no name znamk se ne obnese kaj posebej dobro, tud če gre za spinoff priznane znamke.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com
theBill ::
Platin je nemška zadeva, sicer pod okriljem Continentala, budget znamka.
Sam sem pred leti še kot študent za takratni avto kupil letne gume Platin Diamant ??, so bile najboljše izmed budget znamk in precej boljše od Kormorank, katere sem peljal nazaj vulkanizerju po 2 dneh oziroma prvem dežju. Zdaj kako je pa z njihovimi zimskimi gumami pa ne vem.
Ni pa to primerljivo s premium znamkami Bridgestone. Conti, Pirelli, Dunlop, itd.
Ena dobra stran, kjer najdeš ocene uporabnikov za gume skoraj vseh znamk in modelov. Platin-a ni vmes, kar je res čudno, glede na obsežnost strani
http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/
Sam sem pred leti še kot študent za takratni avto kupil letne gume Platin Diamant ??, so bile najboljše izmed budget znamk in precej boljše od Kormorank, katere sem peljal nazaj vulkanizerju po 2 dneh oziroma prvem dežju. Zdaj kako je pa z njihovimi zimskimi gumami pa ne vem.
Ni pa to primerljivo s premium znamkami Bridgestone. Conti, Pirelli, Dunlop, itd.
Ena dobra stran, kjer najdeš ocene uporabnikov za gume skoraj vseh znamk in modelov. Platin-a ni vmes, kar je res čudno, glede na obsežnost strani
http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/
Martin Krpan ::
Tudi Sava so čunga lunga. Ne sicer za nas ker smo jo "navajeni" , za ves ostali svet pa.
Valvoline ::
Martin Krpan je izjavil:
Tudi Sava so čunga lunga. Ne sicer za nas ker smo jo "navajeni" , za ves ostali svet pa.
Ni res,savine zimske gume so med najboljšimi na trgu.
GrimReaper ::
Kaj to jih na novem avtu dajo zraven?
Sam bi jih polet ponucal, za pozim so še Continental premal dobre.
Sam bi jih polet ponucal, za pozim so še Continental premal dobre.
7600X | Noctua NH-D15 | ASUS STRIX X670E-F | G.Skill 6000 CL30
Palit GameRock 4080 | Be Quiet 802 | ASUS Strix 1000W
Palit GameRock 4080 | Be Quiet 802 | ASUS Strix 1000W
korenje3 ::
jaz sem imel michelin, danes imam pirelli na mercedesu (~100€/guma).
Moram reči da so michelin ene najboljših gum.
Moram reči da so michelin ene najboljših gum.
i9-12900k; 32GB DDR5-6000 CL36; Nvidia RTX 3080 ti;
Gigabyte Aorus z690 master; Be Quiet Dark Power 12 1000W
Gigabyte Aorus z690 master; Be Quiet Dark Power 12 1000W
Dr_M ::
Martin Krpan je izjavil:
Ni res,savine zimske gume so med najboljšimi na trgu.
Najboljse med najslabsimi? :>
c00L3r ::
Odvisno od avta a, ne? Če maš 1.0 Clio-ta je Sava čist ok guma. Smešno pa je, ko si folk kupuje rabljene BMW/Audi/Mercedes avte z 200+ konji in da gor gume iz OBI-ja
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Celoletne gume 165 65 15Oddelek: Na cesti | 6591 (5387) | KAVINSKY |
» | Pnevmatike 195/60/R15 nasvetiOddelek: Na cesti | 1502 (1248) | rosomah |
» | Razlika med pnevmatiki (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 24514 (22079) | denabiker |
» | Zimske gume 215/55 16Oddelek: Na cesti | 6137 (5785) | Skyman |
» | Kater zimske gume? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 13177 (11021) | Gray_Warden |