Forum » Na cesti » Torbica oz. mount za telefon - na balanco
Torbica oz. mount za telefon - na balanco
mr1two ::
Zdravo!
Ker se bliža obdobje aktivnejše za kolesarjenje, me zanima katero torbico oz. mount za na kolo priporočate. Imam sony xperia go, ki je po dimenzijah precej blizu iphonu 3,4... V glavnem sem se zaenkrat ogrel za sledeči produkt: bikemate 3 slim velikosti medium. Rabu bi pa še dodatno montažo za na drugo kolo, ker ga mislim uporabljat na cestaku in na gorcu.
Sem odprt za predloge in če se zadeva nahaja pri nas(ni treba čakat na kitajce ali korejce), je še to tolko boljše. Torbico sem izbral predvsem iz tega razloga ker je veliko bolj skalabilna(vseeno je kaj vržeš noter).
Hvala za predloge
Ker se bliža obdobje aktivnejše za kolesarjenje, me zanima katero torbico oz. mount za na kolo priporočate. Imam sony xperia go, ki je po dimenzijah precej blizu iphonu 3,4... V glavnem sem se zaenkrat ogrel za sledeči produkt: bikemate 3 slim velikosti medium. Rabu bi pa še dodatno montažo za na drugo kolo, ker ga mislim uporabljat na cestaku in na gorcu.
Sem odprt za predloge in če se zadeva nahaja pri nas(ni treba čakat na kitajce ali korejce), je še to tolko boljše. Torbico sem izbral predvsem iz tega razloga ker je veliko bolj skalabilna(vseeno je kaj vržeš noter).
Hvala za predloge
Uporaba troblje v avtu povzroči krčenje možganov.
Free Bird ::
Tudi jaz bi potebaoval kaj podobnega, me pa zanima če je mogoče touch upravljati preko te zaščite? kako se kaj obenese na soncu? Da mi telefon ne zašvica preveč v tej torbici.
mr1two ::
Teli dry bagi zgledajo ok. Grem jutri potipat mal, če bi blo to to
Uporaba troblje v avtu povzroči krčenje možganov.
BladE_ ::
Tako nekako kot zgleda na prvem linku imam jaz montirano sicer ni torbica ampak držalo, isto kot avtonosilec, univerazalna zadeva Obnese se dobro, dober pogled in pregled kaj dogaja na telefonu...
Podobno temu ampak sem odstranil tisto držalo spodaj in ga privezal z vezicami..
Podobno temu ampak sem odstranil tisto držalo spodaj in ga privezal z vezicami..
Akcija - Reakcija
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | dlančnik aliexpres ali kje drugjeOddelek: Kaj kupiti | 1310 (824) | turist1 |
» | Ovitek za 5inčarjaOddelek: Mobilne tehnologije | 880 (682) | Apofis |
» | prenosnik za 800 do 1000 €Oddelek: Kaj kupiti | 1792 (1518) | M-XXXX |
» | Priporočajte nahrbtnik za prenosnikOddelek: Kaj kupiti | 4651 (4320) | Zheegec |