Forum » Izdelava spletišč » širina internet strani
širina internet strani
sebavet ::
naredil sem internet stran pa mam problem - ŠIRINA STRANI. Procentualno nanese širina strani 100 % ampak včasih se "SAMA OD SEBE RAZŠIRI" za par procentov, ravno toliko, da ne prise cela na eno stran, ampak se naredijo horizontalni pomikalnik strani, kak naj to odpravim?
primer je na strani www.angelfire.com/druid/radlje
seba
primer je na strani www.angelfire.com/druid/radlje
seba
sebavet ::
ja, saj to s procenti je res ampak!!!
recimo: mam tabelo s tremi stolpci, vsak širine 33,3333%, pol pa vstavim v prvega sliko, ki ji dam širino 100%! in pol kako to da se širina slike, ko v IE refresham stran spreminja? ha? kak to? širina slike se spreminja brez heca!
recimo: mam tabelo s tremi stolpci, vsak širine 33,3333%, pol pa vstavim v prvega sliko, ki ji dam širino 100%! in pol kako to da se širina slike, ko v IE refresham stran spreminja? ha? kak to? širina slike se spreminja brez heca!
kunigas ::
Ko bi ti tole kej bolj jasno napisal, bi bilo zelo zelo bolje.
Drgac pa - moj komentar.
Ce mas celico, ki je 33% sirine okna in sliko, ki je 100% celice, itak da se bo slikca spremenila, ce bos zmanjsal okno - al kako.
Mislm, mal bolj razloz, al pa se napis, pa bo takoj bolj jasno.
Drgac pa - moj komentar.
Ce mas celico, ki je 33% sirine okna in sliko, ki je 100% celice, itak da se bo slikca spremenila, ce bos zmanjsal okno - al kako.
Mislm, mal bolj razloz, al pa se napis, pa bo takoj bolj jasno.
Pax!
Quod scripsi, scripsi.
Quod scripsi, scripsi.
matias ::
za slikco ne napiš 100%, ampak podaj velikost v pixlih... tko se ti slikca ne bo večala in stran se ti ne bo razširla... a ne?
no, zdi se mi, da je tko
no, zdi se mi, da je tko
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Vse, kar ste si želeli vprašati o CSS, pa si niste upali. (strani: 1 2 3 4 … 23 24 25 26 )Oddelek: Izdelava spletišč | 344511 (3648) | sunniegoldie |
» | Excel vse sorteOddelek: Programska oprema | 2637 (1934) | jozekuch |
» | Kako postaviti ozadje v CSS-juOddelek: Izdelava spletišč | 4679 (4410) | gnomee |
» | Izdelava spletne straniOddelek: Izdelava spletišč | 2006 (1540) | mte |
» | Širina straniOddelek: Izdelava spletišč | 1023 (897) | webfreak |