Forum » Pomoč in nasveti » Zvočna kartica in star volan
Zvočna kartica in star volan
semematej ::
Lep pozdrav vsem! Srečno in zdravo 2013! :)
Doma imam že zelo star volan ki pa še vedno deluje brezhibno saj ni bil veliko v uporabi. Ima še star rumen priključek(moški), ki je podoben modremu za ekran le da ima v prvi vrsti 7 in v drugi 8 pinov. Po veliko trgovinah sem iskal primeren prikluček a žal nikjer sreče. Zdaj pa sem dobil za naredit seminarsko iz zvočnih kartici in glej ga zlomka zagledam tole kartico: LogiLink PC0027B Spodaj sem videl, da ima podoben priključek kot volan, zato sem pregledam malo slik da sem preštel pine. Pini se ujemajo s števili 7 in 8, ženska tudi je tako da vprašanje je: ČE priklučim tole v PC, bo volan delal al nima nobene veze s tem in je to le naključje?
Hvala za odgovor.
Doma imam že zelo star volan ki pa še vedno deluje brezhibno saj ni bil veliko v uporabi. Ima še star rumen priključek(moški), ki je podoben modremu za ekran le da ima v prvi vrsti 7 in v drugi 8 pinov. Po veliko trgovinah sem iskal primeren prikluček a žal nikjer sreče. Zdaj pa sem dobil za naredit seminarsko iz zvočnih kartici in glej ga zlomka zagledam tole kartico: LogiLink PC0027B Spodaj sem videl, da ima podoben priključek kot volan, zato sem pregledam malo slik da sem preštel pine. Pini se ujemajo s števili 7 in 8, ženska tudi je tako da vprašanje je: ČE priklučim tole v PC, bo volan delal al nima nobene veze s tem in je to le naključje?
Hvala za odgovor.
matonson ::
Če boš dobil driverje, bo delovalo. Priključku se pa reče game port: Game port @ Wikipedia
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | dvojni monitorOddelek: Strojna oprema | 3962 (2781) | BorutK-73 |
» | RS232 problem ... nujnoOddelek: Strojna oprema | 2265 (2087) | BigWhale |
» | lcd zaslonček (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 24279 (14539) | Mazo |
» | Joystick WingMan in volan in kako igrati?Oddelek: Igre | 933 (881) | waLkeR^! |
» | Game PortOddelek: Strojna oprema | 1001 (886) | VASkO |