Forum » Pomoč in nasveti » zaščita za xp
zaščita za xp
vir ::
Kakšno zaščito priporočate zraven sistema XP SP3?
Do zdaj sem imel zraven samo antivirusni program Avira.
Do zdaj sem imel zraven samo antivirusni program Avira.
amigo_no1 ::
Avg 2013 se je popravil, kakor se zadnjič testiral z neko eksotiko, ki je Avira ni zaznala.
Panda cloud, Avast, kingsoft antivirus.
Panda cloud, Avast, kingsoft antivirus.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: amigo_no1 ()
ABX ::
Ne glede na to kar izbereš, vedno naredi custom installation in dej ven vso kramo ko so toolbari in podobno.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!
ABX ::
Imaš že vgrajenega in svoj namen opravlja kot mora.
Če pa to ni prenosnik potem itak imaš že firewall na routerju.
Če pa to ni prenosnik potem itak imaš že firewall na routerju.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: ABX ()
hojnikb ::
za začetek si vgradi v svojo pamet "anticrap" program. Potem ko maš to, pa redno updejtaj sistem in browser, imej pržgan firewall.
Opcijsko si pa zbereš še poleg tega en antivirus (plačljiv ali zastonj -- po želji)
Opcijsko si pa zbereš še poleg tega en antivirus (plačljiv ali zastonj -- po želji)
#brezpodpisa
carota ::
"anticrap" je npr CCleaner.
Za XP-je imaš tudi Microsoft Security Essentials, ki je zastonj in koliko sem bral reviewe se dobro obnese. Sam ga uporabljam že dolgo in nisem imel nobenih težav z virusi in podobnim.
Za XP-je imaš tudi Microsoft Security Essentials, ki je zastonj in koliko sem bral reviewe se dobro obnese. Sam ga uporabljam že dolgo in nisem imel nobenih težav z virusi in podobnim.
hojnikb ::
v mislih sn meu anticrap detektor v glavi a.k.a zdrava pamet; da ne downloadaš, poklikaš in zaganjašš vsega sranja ki ga internet ponuja..
#brezpodpisa
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Anti-virus programi (strani: 1 2 3 4 … 47 48 49 50 )Oddelek: Informacijska varnost | 650366 (7903) | Domini tm |
» | Boljša alternativa AVG Free antivirusnem programu (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 16194 (14579) | opeter |
» | antivirusni programOddelek: Pomoč in nasveti | 4951 (4175) | RejZoR |
» | T2- Windowsvista- zaščitaOddelek: Omrežja in internet | 2097 (1399) | ABX |
» | Kateri AV je najbolje imeti?Oddelek: Informacijska varnost | 2311 (1670) | hamax |