» »

Dostop do interneta , program???

Dostop do interneta , program???

sheep ::

Hjm zanimal bi me ker program je najbolsi in kje se bi ga dal dobit.Zanima pa me , rabu bi program da bi dal dostop do interneta prijateljem .Stavr je taka dobil bom ADSL, imam racunalnik ki bo server in na njem bo ADSL, ADSL modem povezan v UTP mrezno kartico + imel bom se BNC mrezno kartico z katero smo ze zdaj povezani 4 prijatelji.Pac dal bi dostop do interneta tem prijateljem in zanima me ker program bi bil najbolsi za to da bi lahko srfali v explorerju,uporabljali KAZAA,preverjali posto,uporablajli FTP serverje...Ce bi kdor koli kj vedu o ksnm programu plis nej mi povej ker program in kej ga naj:D :D dobim.
  • premaknilo: bastadu ()

Matek ::

Bolje ispasti glup nego iz aviona.

Ja se to mimo grede...Nerabm nobenga switcherja,huba,....nc od tega ker mreza mi lavfa preko BNC kablov:> ker smo prevec oddaljeni za UTP. Tko da.... Aja MadManMato hvala za stran ze cekiram ce bo kj uporabnega...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: sheep ()

ali3n ::

Če imaš normalen paket (ne študentskega) in dinameičen IP, lahko dostopa vsak prijatelj (s tabo vred štirje?) samostojno / neodvisno. Seveda si še zmeraj delite pasovno širino paketa... študentski paketi pa omogočajo samo dve povezavi....
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."

hah ja to je men vse jasn da se to vse da. Samo jaz nevem KAKO KAKO ???? Kako to omogocs , z kerim programom da ti shera net? Ker za UTP kable je to cist v izy kups switcher in to je to razdelis frendom net, ampak mi mamo mrezo an BNC kablih na coxialcih! Zato , KAKO ?:D ;(( ;((

Zgodovina sprememb…

• spremenil: sheep ()

ToniT ::

Konec BNC-ja priklopiš na hub, ki ima izhod za BNC!

Hahah kok mi pomagate:> Hud program res...Vem da se to vse da joj.JAZ VAS SPRASUJEM ZA PROGRAM ! hahhaaha

Sumo ::

Samo v windowsih vklopis Internet Connection Sharing in to je to.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

UTP kabel - max- dolžina ?! komu verjet ?

Oddelek: Omrežja in internet
4514565 (10350) Pyr0Beast
»

ADSL ?

397931 (4662) BlazP
»

trije računalniki v ADSL omrežju in packetloss !!! Pomoč prosim!

151855 (1671) Matek
»

koliko mreznih v 1 racunalo

Oddelek: Pomoč in nasveti
201652 (1319) CaqKa
»

LAN v Sloveniji ? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
815108 (4303) PaJo

Več podobnih tem