Forum » Programska oprema » Dostop do interneta , program???
Dostop do interneta , program???
sheep ::
Hjm zanimal bi me ker program je najbolsi in kje se bi ga dal dobit.Zanima pa me , rabu bi program da bi dal dostop do interneta prijateljem .Stavr je taka dobil bom ADSL, imam racunalnik ki bo server in na njem bo ADSL, ADSL modem povezan v UTP mrezno kartico + imel bom se BNC mrezno kartico z katero smo ze zdaj povezani 4 prijatelji.Pac dal bi dostop do interneta tem prijateljem in zanima me ker program bi bil najbolsi za to da bi lahko srfali v explorerju,uporabljali KAZAA,preverjali posto,uporablajli FTP serverje...Ce bi kdor koli kj vedu o ksnm programu plis nej mi povej ker program in kej ga naj dobim.
- premaknilo: bastadu ()
Ja se to mimo grede...Nerabm nobenga switcherja,huba,....nc od tega ker mreza mi lavfa preko BNC kablov:> ker smo prevec oddaljeni za UTP. Tko da.... Aja MadManMato hvala za stran ze cekiram ce bo kj uporabnega...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: sheep ()
ali3n ::
Če imaš normalen paket (ne študentskega) in dinameičen IP, lahko dostopa vsak prijatelj (s tabo vred štirje?) samostojno / neodvisno. Seveda si še zmeraj delite pasovno širino paketa... študentski paketi pa omogočajo samo dve povezavi....
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
hah ja to je men vse jasn da se to vse da. Samo jaz nevem KAKO KAKO ???? Kako to omogocs , z kerim programom da ti shera net? Ker za UTP kable je to cist v izy kups switcher in to je to razdelis frendom net, ampak mi mamo mrezo an BNC kablih na coxialcih! Zato , KAKO ?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: sheep ()
Hahah kok mi pomagate:> Hud program res...Vem da se to vse da joj.JAZ VAS SPRASUJEM ZA PROGRAM ! hahhaaha
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | UTP kabel - max- dolžina ?! komu verjet ?Oddelek: Omrežja in internet | 14565 (10350) | Pyr0Beast |
» | ADSL ?Oddelek: Omrežja in internet | 7931 (4662) | BlazP |
» | trije računalniki v ADSL omrežju in packetloss !!! Pomoč prosim!Oddelek: Omrežja in internet | 1855 (1671) | Matek |
» | koliko mreznih v 1 racunaloOddelek: Pomoč in nasveti | 1652 (1319) | CaqKa |
» | LAN v Sloveniji ? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 5108 (4303) | PaJo |