Forum » Mobilne tehnologije » Android signal in poraba interneta
Android signal in poraba interneta
Hawc ::
Opazil sem da če telefon izgubi (gsm) signal ga potem ne more več najti razen če rebootam. Sem probal airplane mode on/off kar ne pomaga. A se da to kako popraviti brez rebootanja?
Druga stvar je da sicer obstaja možnost da izklopiš porabo mobilnega interneta za vse aplikacije oz. da posameznim prepoveš. Ampak problem je da se največjega potrošnika - Android OS ne da izklopit. Čeprav sem izklopil da se sync, gmail, android updates, app market, vreme avtomatsko posodablja, da ne pošilja podatkov o uporabi itd. še vedno od nekod pošilja podatke.
Moje vprašanje je kako, če sploh lahko, se onemogoči uporaba mobilnega internega vsem aplikacijam razen tistim ki jih jaz izberem?
Telefon je pa htc desire x z android 4.
Druga stvar je da sicer obstaja možnost da izklopiš porabo mobilnega interneta za vse aplikacije oz. da posameznim prepoveš. Ampak problem je da se največjega potrošnika - Android OS ne da izklopit. Čeprav sem izklopil da se sync, gmail, android updates, app market, vreme avtomatsko posodablja, da ne pošilja podatkov o uporabi itd. še vedno od nekod pošilja podatke.
Moje vprašanje je kako, če sploh lahko, se onemogoči uporaba mobilnega internega vsem aplikacijam razen tistim ki jih jaz izberem?
Telefon je pa htc desire x z android 4.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Detox od Googla in Androida ni poceniOddelek: Mobilne tehnologije | 3880 (2392) | SmeskoSnezak |
» | Gmail za 15. rojstni dan dobiva štoparico (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 19435 (15823) | MrStein |
» | Odkritih več tisoč vohunskih aplikacij za AndroidOddelek: Novice / Android | 14044 (10423) | shadeX |
» | Windows 10 gre za med (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 91167 (79320) | MrStein |