Forum » Loža » Naboj, granata, izstrelek?
Naboj, granata, izstrelek?
Temo vidijo: vsi
Anubis161 ::
Pozdravljeni..
Pred nekaj časa (beri 2 leti) sem pri punci na "zapuščenem" hodniku našel eno zadevo, za katero pa nevem kaj je..
Vmes sem na vse skupaj že pozabil, sem ga pa pred kratkim spet našel pa me zanima kaj je..
Sicer sem tistega časa že spraševal po drugih forumih, vendar nisem dobil 100% odgovora.
Gre pa za to zadevo:
Po prvih informacijah naj bi bil prebojni izstrelek brez eksplozivne polnitve, ampak vseeno nimam 100% potrditve..
Zdaj pa je seveda tako, da če je kaj nevarnega, bi ga seveda takoj predal v policijske roke, če pa je kaj nedolžnega, pa mi je škoda, oz. bi mi bilo žal če bi ostal brez tega. Če ne drugo, mi vsaj lahko služi kot utež na mizi :)
Torej, če se komu kaj sanja kaj to je, oz. je že to prej videl, bi se veselil bilo kakšnih informacij..
Čudno mi pa je, zakaj je na spodnji strani vijak v kolikor nima eksplozivne polnitve, ter v kolikor jo ima, zakaj nima vžigalne kapice..
Pred nekaj časa (beri 2 leti) sem pri punci na "zapuščenem" hodniku našel eno zadevo, za katero pa nevem kaj je..
Vmes sem na vse skupaj že pozabil, sem ga pa pred kratkim spet našel pa me zanima kaj je..
Sicer sem tistega časa že spraševal po drugih forumih, vendar nisem dobil 100% odgovora.
Gre pa za to zadevo:
Po prvih informacijah naj bi bil prebojni izstrelek brez eksplozivne polnitve, ampak vseeno nimam 100% potrditve..
Zdaj pa je seveda tako, da če je kaj nevarnega, bi ga seveda takoj predal v policijske roke, če pa je kaj nedolžnega, pa mi je škoda, oz. bi mi bilo žal če bi ostal brez tega. Če ne drugo, mi vsaj lahko služi kot utež na mizi :)
Torej, če se komu kaj sanja kaj to je, oz. je že to prej videl, bi se veselil bilo kakšnih informacij..
Čudno mi pa je, zakaj je na spodnji strani vijak v kolikor nima eksplozivne polnitve, ter v kolikor jo ima, zakaj nima vžigalne kapice..
Brane22 ::
Jebeš namizno utež. Ni vredno rizika. Razen, če lahko zvrtaš lukno skozi in jo nosiš na verižici ;o))
Resno, jaz bi poslal vsaj fotko na policijo.
Resno, jaz bi poslal vsaj fotko na policijo.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Brane22 ()
CleanPower ::
obstaja možnost.
Celsius - če hodlaš $400 za 30dni, dobiš 50$ nagrade
https://celsiusnetwork.app.link/1453486815
https://celsiusnetwork.app.link/1453486815
einstein :P ::
ja odšravfaj vijak in stresi vsebino v vrečko, če je notri, pa ne bo več tako nevarno.
STAY OUT OF MY TERRITORY!
RejZoR ::
Dumdum imajo mehko konico, običajno z delno odprtino (hollow point). Tle je videt povsem navadna...
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com
s1m0n ::
@razzorx & s1m0n
ni govora, poglejta sliko, ki jo ima op, to že ni ista stvar
Aston_11 ::
Jaz bi vprašanje postavil na kakšnem tujem forumu, kjer so upaljeni na te stvari. Pri amerikancih, npr. in bi nato poročal tule.
RazzorX ::
einstein :P je izjavil:
@razzorx & s1m0n
Zakaj ne? Mere ustrezajo, izgleda skoraj enako.
s1m0n ::
37x94R ima 555g od tega je 30g eksploziva!
Kaliber 37mm, dolžina 109.5mm.
Možno, da je možno da ni :)
Kaliber 37mm, dolžina 109.5mm.
Možno, da je možno da ni :)
Brane22 ::
To je nekako to. Odštej bakreno srajčko in si tam.
30g je verjetno več kot dovolj za kako svežo grozljivko na YT...
Jaz se ne bi hecal s tem...
30g je verjetno več kot dovolj za kako svežo grozljivko na YT...
Jaz se ne bi hecal s tem...
fosil ::
Kakorkoli obračaš je očitno, da je nekaj noter.
In prav gotovo ni nič prijetnega.
Jaz tega ne bi niti nosil na policijo, ampak bi raje poklical da oni pridejo iskat.
In prav gotovo ni nič prijetnega.
Jaz tega ne bi niti nosil na policijo, ampak bi raje poklical da oni pridejo iskat.
Tako je!
Double_J ::
Ja, to je ta, ta druga z desne, ta k ma not ciklosarin.
Od kod ti pa to? Potem pa lahko proda za veliko denarja, sploh če je zadeva v binarni formi.
Cyclosarin @ Wikipedia
Dve šivanki...
#000000 ::
Tole je verjetno zapuščina soške fronte, če ja, je presneto dobro ohranjen, zna met kako vrednost, poglej na kakem forumu na to temo, tam bodo vedli vse, tudi kako nevaren je, če ? ne točlt ipd po njem :)
Ne vem, če nebi imel še celo kakšnih težav s predajo oz. prodajo tega, ker bi mogoče zgledalo sumljivo, kje je to našel...
Gigahertz ::
uh, tole je pa dobr za ob 00.00 ispalit. porineš u eno cev pa kr z macolo usekaš xD
"670#2500#8"
Tear_DR0P ::
a si temo ukradel komu, al je s teboj kaj narobe? že pred dvema letoma je bilo ugotovljeno, kaj je na teh fotografijah.
"Figures don't lie, but liars figure."
Samuel Clemens aka Mark Twain
Samuel Clemens aka Mark Twain
OrkAA ::
Rias Gremory ::
@Anubis161
Vprašaj še tukaj: https://boards.4chan.org/k/
Vprašaj še tukaj: https://boards.4chan.org/k/
Mirno gledamo, kako naš svet propada,
saj za časa našega življenja ne bo popolnoma propadel.
saj za časa našega življenja ne bo popolnoma propadel.
a si temo ukradel komu, al je s teboj kaj narobe? že pred dvema letoma je bilo ugotovljeno, kaj je na teh fotografijah.
Nič ni bilo ugotovljeno, ker kot rečeno nimam 100% zanesljivega potrdila, le ugibanja..
Unknown_001 ::
Jst bi bil tiho, pa bi ga navrtal , stresel vsebino ven, dal za en teden v vodo in tA-Da! s cvirnom dobiš verižico prve lige.
dzinks63 ::
Kakšno vrtanje in aktiviranje, ne se zezat, če je še v tem naboju tisto kar bi naj bilo:
pusti pri miru, oziroma pokliči ustrezno službo, da to pospravi na varno.
Drugače pa ja, če je tole skopirana troll tema in čisto možno da je, potem je samo za zapret.
Cyclosarin or GF (cyclohexyl methylphosphonofluoridate) is an extremely toxic substance used as a chemical weapon
pusti pri miru, oziroma pokliči ustrezno službo, da to pospravi na varno.
Drugače pa ja, če je tole skopirana troll tema in čisto možno da je, potem je samo za zapret.
Relanium ::
Sam zdaj pa mene (in dosti ljudi tukaj) res zanima če je Cyclosarin res noter.
Če je, maš doma prav kemijsko orožje.
A se ti mogoč zdi, da je notri tekočina?
Mikrovalovka + najdeno
Happy new year, and dont forget to buy new microwawe.
Happy new year, and dont forget to buy new microwawe.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Unknown_001 ()
Ne ni nobena skopirana troll tema, ampak še vedno iščem konkreten odgovor, katerega na hondaforumu nisem dobil.
Če pa komu rojijo same bedarije po glavi, a.k.a. macola, pa mikrovalovna itd, pa se naj raje takih tem izogiba, ker verjamem da je na svetu zadosti idiotov kateri bi šli to dejansko delat...
Sam zdaj pa mene (in dosti ljudi tukaj) res zanima če je Cyclosarin res noter.
Čuj, kaj pa vem.. dvomim sicer, ampak nikoli ne veš..
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Anubis161 ()
Marc` ::
Boljšega odgovora, kot ti je tip na drugem forumu dal, ne boš dobil...v nulo ti je razložil in rekel, da predaj policiji v pregled, ti pa še kar nekaj po svoje...svašta.
fosil ::
100% zagotovila da je zadeva varna ne boš dobil.
Oziroma tudi če ti bo nekdo tukaj na forumu garantiral, a mu res lahko verjameš?
Poklič policijo, saj če gre za nenevarno zadevo se itak ne bodo z njo ukvarjal in jo boš lahko obdržal.
Oziroma tudi če ti bo nekdo tukaj na forumu garantiral, a mu res lahko verjameš?
Poklič policijo, saj če gre za nenevarno zadevo se itak ne bodo z njo ukvarjal in jo boš lahko obdržal.
Tako je!
Bananovec ::
Dajte nehat že moralizirat s policijo, ker niso tako sposobni kot mislite. Še več, niti enega primera nasilja niso sposobni rešiti (rešitev je taka: če nas še enkrat pokličete, dobite kazen za to, da mi naš avto za brezveze pošiljamo).
Saj je lepo biti domoljub, ampak živeti v iluziji pa tudi ni kul.
Največ kar bodo storili je to, da bodo orožje (oz. neuporaben in neškodljiv ostanek njega) samo nekam vtaknili, kar pa ne bo odgovorilo na naslednje vprašanje:
Saj je lepo biti domoljub, ampak živeti v iluziji pa tudi ni kul.
Največ kar bodo storili je to, da bodo orožje (oz. neuporaben in neškodljiv ostanek njega) samo nekam vtaknili, kar pa ne bo odgovorilo na naslednje vprašanje:
Its only copying if samsung does it. And unless we patent this in 5 years,
this is the shittest tech ever ... and we'll sue you.
Regards, Apple
this is the shittest tech ever ... and we'll sue you.
Regards, Apple
Double_J ::
Ubistvu bi morala posebna policijska protibombna enota, razstreliti zadevo na varen način.
Dve šivanki...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Double_J ()
dzinks63 ::
Če je granata polna bojnega strupa, ne verjamem da jo bodo razstrelili, šla bo na posebno vrsto uničenja, v izčrpavanje plina in nevtraliziranje le tega.
Marc` ::
Bananovec, tip na drugem forumu mu je povedal, da je to "francoski tankovski izstrelek iz leta 1938-1941", najverjetneje prebojni, obstaja pa možnost, da je eskplozivni, ampak tu mu nobeneden ne more zagotovo povedat...lahko pa sproba ne vem kaj točno bi še OP rad, jaz bi bil zelo zadovoljen z odgovorom, ki ga je dobil na tistem forumu :)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Marc` ()
Tako, če slučajno koga zanima.
Še približno ne gre za "francoski tankovski izstrelek iz leta 1938-1941", ampak za španski, oz. britanski iz leta ~1898. Prebojni, z eksplozivno polnitvijo, vendar je ta moj prazen in kromiran.
Sem danes odstranil vijak in je dejansko izpraznjen.
Od strani ima izvrtano luknjo, katera pa je "zamašena" z odlomljenim vijakom..
Torej @Marc`, če boš kdaj na katerem forumu spraševal kaj podobnega, in ti bo kak tip povedal da je to zamašek od soda iz časa starih egipčanov, ne mu takoj verjet na besedo, in ne boj zadovoljen z prvim odgovorom..
Še približno ne gre za "francoski tankovski izstrelek iz leta 1938-1941", ampak za španski, oz. britanski iz leta ~1898. Prebojni, z eksplozivno polnitvijo, vendar je ta moj prazen in kromiran.
Sem danes odstranil vijak in je dejansko izpraznjen.
Od strani ima izvrtano luknjo, katera pa je "zamašena" z odlomljenim vijakom..
Torej @Marc`, če boš kdaj na katerem forumu spraševal kaj podobnega, in ti bo kak tip povedal da je to zamašek od soda iz časa starih egipčanov, ne mu takoj verjet na besedo, in ne boj zadovoljen z prvim odgovorom..
korenje3 ::
če mi skotiraš, lahko preverim maso, če se ujema z maso jekla. tako lahko ugotovim če je naboj votel ipd
i9-12900k; 32GB DDR5-6000 CL36; Nvidia RTX 3080 ti;
Gigabyte Aorus z690 master; Be Quiet Dark Power 12 1000W
Gigabyte Aorus z690 master; Be Quiet Dark Power 12 1000W
Zgodovina sprememb…
- spremenil: korenje3 ()
ne kompliciraj
Če se vam že gre, da volumen dobite pa lahk Arhimedovo foro uporabite. Daš v menzuro z vodo pa kokr vode izpodrine iz tega volumen dobiš. Potem stehtaš, izračunaš gostoto in primerjaš rezultate. Vse skupaj je uporabno le, če gre za homogeno telo. Če je od zunaj prevlečeno s kromom NO-GO!
Če se vam že gre, da volumen dobite pa lahk Arhimedovo foro uporabite. Daš v menzuro z vodo pa kokr vode izpodrine iz tega volumen dobiš. Potem stehtaš, izračunaš gostoto in primerjaš rezultate. Vse skupaj je uporabno le, če gre za homogeno telo. Če je od zunaj prevlečeno s kromom NO-GO!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Unknown_001 ()
Aston_11 ::
Stari majstri so granate iz WWI, ki jih je še polno po soškem, praznili tako, da so z maco fajn upalili po plašču granate - in je enostavno plašč počil in nato so jo spraznili. Nesreč na to temo ni bilo (verjetno kakšna je le bila). Rabiš pa jajca za tako. Npr. ko je en od teh majstrov imel podobno idejo za eno granato premera 21 cm na našem dvorišču in je že parkrat fajn po njej usekal, sem zbežal na ustrezno razdaljo 10 metrov stran (takrat sem tako mislil).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zračno orožje - replike (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Loža | 56710 (11113) | Okapi |
» | Zaradi swattinga v zapor: ko razprtije med gejmerji rešuje policija s plastičnimi nabOddelek: Novice / Varnost | 10351 (7391) | mtosev |
» | Naredi si sam lasersko pištolo (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 24817 (21518) | AtaStrudl |
» | Uporaba DU na KosovuOddelek: Problemi človeštva | 3012 (2417) | Cr00k |