Forum » Loža » Prijateljstva itd.
Prijateljstva itd.
Temo vidijo: vsi
Unknown_001 ::
Mipe ::
theBill ::
Mipe, tudi sam svoje prijatelje lahko preštejem na prste ene roke. Dobrih znancev (oziroma družba za žuranje, itd.) teh je nekaj več. Za razne hinavce se mi jebe, nikoli niti ne pridejo niti do dobrega znanca, kaj šele do statusa prijatelja.
Če si pa desperate nice guy, potem pa jasno, da kar privlačiš pijavke.
@Raptor: če je isto kot Mipe in imaš 2 prijatelja, potem ne vem, kaj sploh jamraš??
Če si pa desperate nice guy, potem pa jasno, da kar privlačiš pijavke.
@Raptor: če je isto kot Mipe in imaš 2 prijatelja, potem ne vem, kaj sploh jamraš??
Zgodovina sprememb…
- spremenil: theBill ()
Jasno, da vse veš, theBill. Imaš tako dober vpogled v moje življenje, da lahko stresaš modrosti iz svoje neskončne malhe. Tu ne gre za seks (ga imam dosti), ampak za zaupanje.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Mipe ()
Ne dobil, OSTALA sta mi od vseh, kar sem jih kdaj imel. Novih prijateljstev namreč ne sklepam.
@nny ::
To so prijatelji iz otroštva ali najpozneje iz najstniških let. Pozneje so prijatelji bolj znanci in kolegi...
'For most of history, Anonymous was a woman.' Virginia Woolf
Janac ::
To so prijatelji iz otroštva ali najpozneje iz najstniških let. Pozneje so prijatelji bolj znanci in kolegi...
Mislim da lahko tudi v poznejsih letih dobis dobre prijatelje.
Ne dobil, OSTALA sta mi od vseh, kar sem jih kdaj imel. Novih prijateljstev namreč ne sklepam.
Torej, koliko let imas?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Janac ()
@nny ::
Mislim da lahko tudi v poznejsih letih dobis dobre prijatelje.
Imaš tako izkušnjo?
'For most of history, Anonymous was a woman.' Virginia Woolf
Janac ::
Kje to bereš? "eden" implicira moški spol, torej drugi frend je moški. Sicer pa se dobro razumem s starejšimi ženskami, ja. Jih je takih kar nekaj znank iz raznih društev. Toliko, da mi ne zmanjka ljudi za klepet o vsem mogočem.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Mipe ()
figula ::
Sicer pa se dobro razumem s starejšimi ženskami, ja
Skoraj me je strah vprašati, kdaj so ženske starejše? Se mi zdi, da so to na splošno najbolj nepriljubljena skupina na planetu .
Sedaj morem pa še nekaj on topic, da me ne bodo brisali . Torej morem skesano priznati, da žal v tej temi ne morem nič pametnega svetovati, ker nimam nobenih prijateljev/ic v takšnem generalnem pomenu. Torej nič kofetkanja ali shopingov ali podobnega. Pa s tem kar dobro shajam .
Yosh ::
@theBill: V bistvu sem ravno obratno od tega - zadovoljen sam s seboj in srečen človek; nekateri periferiramo samotarstvo. Razumem, da imajo ljudje potrebo po socializaciji, samo jaz te potrebe pač ne čutim.
Jaz čist štekam denny-ja.
Share with others, your inner joy, goodness and beauty , and dont hurt them.
Sicer pa se dobro razumem s starejšimi ženskami, ja
Skoraj me je strah vprašati, kdaj so ženske starejše? Se mi zdi, da so to na splošno najbolj nepriljubljena skupina na planetu .
Sedaj morem pa še nekaj on topic, da me ne bodo brisali . Torej morem skesano priznati, da žal v tej temi ne morem nič pametnega svetovati, ker nimam nobenih prijateljev/ic v takšnem generalnem pomenu. Torej nič kofetkanja ali shopingov ali podobnega. Pa s tem kar dobro shajam .
Toliko starejše, da bi lahko bile moje mame.
Sicer pa se kar pridruži kakšnemu društvu ali dvema. To svetujem vsem, ki ne vedo, kam bi s svojim časom. Vsaj družba je!
Bravo, Mipe, zelo prebrisan odgovor!
Joj, hvala, ne društva zame. Se še sama sebi čudim, da sem sploh na temle forumu.
Časa nimam nikoli dovolj, dolgočasja ne poznam, čvekat v 3 krasne pa ne znam.
Že kot otrok sem se čudila, kaj se imajo ljudje toliko za zmenit. Pa še danes ne vem
Verjamem pa, da so lahko društva silno prijetna in koristna. Slični interesi, skupna zanimanja .... ja .... bi se dalo povezati kakšna prijateljstva ali še celo kaj več?
Joj, hvala, ne društva zame. Se še sama sebi čudim, da sem sploh na temle forumu.
Časa nimam nikoli dovolj, dolgočasja ne poznam, čvekat v 3 krasne pa ne znam.
Že kot otrok sem se čudila, kaj se imajo ljudje toliko za zmenit. Pa še danes ne vem
Verjamem pa, da so lahko društva silno prijetna in koristna. Slični interesi, skupna zanimanja .... ja .... bi se dalo povezati kakšna prijateljstva ali še celo kaj več?
Ramon dekers ::
No saj in potem se čudimo zakaj nekoga, ki je malo bolj razgledan odvrača ta družba. Navadno nakladanje brez argumentov.
Ramon, spet križ boli in si malo siten, kaj?
Saj je vseeno za družbo, mi osamelci je ne potrebujemo.
Tudi se družba ne ukvarja toliko z nami posamezniki, kot to recimo skrbi nekatere mladeniče tega foruma. Kaj bodo rekli ljudje? Mogoče jim boš kratek čas zanimiv - dokler ne najdejo kakšne druge trenutne zanimacije, za katero se bodo skrili.
Nekomu, ki ga je pretirano skrbel ljudski glas so svetovali, naj gre na prometno ulico obut v nogavice različnih barv. Človek je skoraj umrl od muke in sramu nad svojo nepopolnostjo - ljudje pa niso niti opazili, niti jim ni bilo mar.
Saj je vseeno za družbo, mi osamelci je ne potrebujemo.
Tudi se družba ne ukvarja toliko z nami posamezniki, kot to recimo skrbi nekatere mladeniče tega foruma. Kaj bodo rekli ljudje? Mogoče jim boš kratek čas zanimiv - dokler ne najdejo kakšne druge trenutne zanimacije, za katero se bodo skrili.
Nekomu, ki ga je pretirano skrbel ljudski glas so svetovali, naj gre na prometno ulico obut v nogavice različnih barv. Človek je skoraj umrl od muke in sramu nad svojo nepopolnostjo - ljudje pa niso niti opazili, niti jim ni bilo mar.
kuall ::
Da, jaz sem že razmišljal o tem. Če bi bil moj razvoj normalen bi obdržal prijateljstvo s sosedom s katerim sva bila veliko skupaj kot otroka. ampak ne, nimava stikov že 10 let, že kmalu po desetem letu sva začela izgubljat stik in jaz sem postal samotar.
ko sem bil otrok se spomnim da sem enkrat dobil idejo, kako bi bilo fajn, če bi bil sam na svetu. če zdaj pomislim, da bi bil sam na svetu pa se mi zdi tako zelo morasta misel. ampak je prva misel bolj zdrava kot druga. če ne moreš biti srečen brez ljudi in srečo iščeš samo v drugih ljudeh to ni dober mindset.
imam stik samo še z ljudmi, ki hočejo denar od mene: prodajalci, rubežniki, policaji, prostituke. še sosedov fante se pogovarja z menoj samo zato, ker dobi denar od mene mesečno. en drug sosedov fante pa se je pogovarjal z menoj zato, ker je hotel mojo sestro. ko je ni dobil tudi z njim nimam več stikov. v glavnem same pijavke. kaj naj si potem mislim o ljudeh? kaj bi šele bilo, če bi bil bogat. imel bi še slabše mnenje o ljudeh.
motiš se. milfe so in. meni so zakon. sem pa včasih v srednji šoli res sovražil to skupino, ko so me profesorice podjebavale, ja.
motiš se. milfe so in. meni so zakon. sem pa včasih v srednji šoli res sovražil to skupino, ko so me profesorice podjebavale, ja.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: kuall ()
korenje3 ::
pri 30 letih je problem s prijateljstvi. za vse usluge moraš odpret denarnico, prijatelje imaš samo takrat ko z njimi piješ v gostilni in seveda plačaš rundo. edini prijatelji so lahko samo sorodniki, družina.
i9-12900k; 32GB DDR5-6000 CL36; Nvidia RTX 3080 ti;
Gigabyte Aorus z690 master; Be Quiet Dark Power 12 1000W
Gigabyte Aorus z690 master; Be Quiet Dark Power 12 1000W
[D]emon ::
prijatelje imaš samo takrat ko z njimi piješ v gostilni in seveda plačaš rundo
Ti mas malo zgreseno predstavo, ocitno.
Mavrik ta forum uporablja za daljsanje e-penisa. Ker si ne upa iz hise.
Double_J ::
piromanček je izjavil:
evo pa mate še žensko
Moram vedit ker če pomislim... Imam dve babici, ki imata vsega skupaj 2 brata in 3 sestre, moji starši, bratranci, sesetrične...
Ne bi rada koga užalila. Če že kam gremo, pol gremo vsi
kr1ženska rabi nekoga, da jo bo pospremil na novoletno zabavo pri Artotu. Tko se to bere med vrsticami...
Dve šivanki...
kr1ženska ::
Wau.. Ste se kar razpisali. Pa je na začetku izgledala tole le še ena trololo tema.
Spet je veliko govora o ljudeh pa bom dodala le en verz ki mi je visel na steni nekaj let.
Sreča je v tem, da znaš v svoji duši živeti tako visoko, da te človeške bednosti ne morejo doseči.
(La Rochefoucoult)
Kar se tiče kolegov. Teh imaš povsod dovolj, če le znaš odpreti usta. Če znaš biti malo ubrisan in početi luštne traparije se bodo ljudje sploh limali nate, ker boš počel stvari, ki so si jih drugi vedno želeli pa si jih niso nikoli upali početi.
Dobiti ljudi s katerimi si na isti valovni, s katerimi je vedno zanimiva debata, je večja umetnost.
Torej, prijatelji... Ja, človek jih rabi. Genetsko smo ustvarjeni da živimo v "kardelu", kjer smo odvisni drug od drugega. Od tod najbrž izvira tudi občasen občutek osamljenosti in potreba po socializaciji.
Jaz imam srečo da se lahko vedno zanesem na brata in sestri ki so tudi hkrati moji the best frendi.
Spet je veliko govora o ljudeh pa bom dodala le en verz ki mi je visel na steni nekaj let.
Sreča je v tem, da znaš v svoji duši živeti tako visoko, da te človeške bednosti ne morejo doseči.
(La Rochefoucoult)
Kar se tiče kolegov. Teh imaš povsod dovolj, če le znaš odpreti usta. Če znaš biti malo ubrisan in početi luštne traparije se bodo ljudje sploh limali nate, ker boš počel stvari, ki so si jih drugi vedno želeli pa si jih niso nikoli upali početi.
Dobiti ljudi s katerimi si na isti valovni, s katerimi je vedno zanimiva debata, je večja umetnost.
Torej, prijatelji... Ja, človek jih rabi. Genetsko smo ustvarjeni da živimo v "kardelu", kjer smo odvisni drug od drugega. Od tod najbrž izvira tudi občasen občutek osamljenosti in potreba po socializaciji.
Jaz imam srečo da se lahko vedno zanesem na brata in sestri ki so tudi hkrati moji the best frendi.
Do not take life too seriously. You will never get out of it alive.
Elbert Hubbard
Elbert Hubbard
Če boš kdaj v zaporu čakal na smrtno kazen te bo samo še družina obiskovala. Vsi prijatelji in partnerji te bodo odjebal. To sm enkrat slišu od enega črnca, ki je bil obsojen na smrtno kazen.
Pri meni je sranje, da se pa ravno ne razumemo najbolje z brati in sestro. Nekako smo vsi samodestruktivni in se držimo bolj zase, čeprav noben izmed nas nima kaj dosti prijateljev.:/
Pri meni je sranje, da se pa ravno ne razumemo najbolje z brati in sestro. Nekako smo vsi samodestruktivni in se držimo bolj zase, čeprav noben izmed nas nima kaj dosti prijateljev.:/
Kamran ::
Druzina je socialni konstrukt. Drzanje kontaktov po 20. letu razen tistega obveznega novoletnega/rojstnodnevnega/kakorkoli telefonskega klica je prej narobe kot ne.
BigWhale ::
Redki so ljudje, ki imajo res veliko prijateljev. Za vec kot pescico prijateljev itak nimas casa. Enostavno ne mores vsem posvetiti enako mero pozornosti.
Yosh ::
Vsi so prijatelji.
Share with others, your inner joy, goodness and beauty , and dont hurt them.
Mesar ::
mogoce si vsi ne zasluzoijo isto mero pozonorsti?
Absolutno, ampak potem takim ne mores rect prijatelji. Ali pac? :) Jaz zelo redkim ljudem recem prijatelj/prijateljica.
Redkim? Recimo kolkim? In kako poimenuješ ostale? Znanci? Če se s folkom vidiš ali pa vsej slišiš tedensko če že ne dnevno potem niso ravno znanci. Koliko lahko komu zaupaš itak veš za vsakega posebej, brezpogojno pa samo sebi. Rešeno...
Your turn to burn!
Zakaj bi pa ostalo skupino ljudi moral kakorkoli poimenovati in jo tlaciti v neko podmnozico. So pac ljudje, ki jih poznas in so tvoji prijatelji. Koliko je takih, ki jim lahko reces prijatelj in s katerimi imas dovolj pogoste stike, da vzdrzujes prijateljstvo? Jaz jih kaj vec kot pet nimam. Da bi se z vsemi videl enkrat tedensko, pomeni, da moram za to nameniti pet dni. :)
Vecina jih je od mene oddaljena vsak kakih 30km, vecina je zaposlenih in imajo druzine. Da bi takole vzdrzeval neke redne osebne stike in se hkrati ukvarjal se s svojo druzino?
Nevem no, en kup prijateljev imas lahko v srednji soli recimo ali pa na faksu. :) Kasneje je malo tezje vzdrzevati stik s toliko ljudmi.
Vecina jih je od mene oddaljena vsak kakih 30km, vecina je zaposlenih in imajo druzine. Da bi takole vzdrzeval neke redne osebne stike in se hkrati ukvarjal se s svojo druzino?
Nevem no, en kup prijateljev imas lahko v srednji soli recimo ali pa na faksu. :) Kasneje je malo tezje vzdrzevati stik s toliko ljudmi.
Vajenc ::
Pravo prijateljstvo je tisto, ki z leti ne izvodeni. Imam vsaj tri takšne prijatelje, ko so nam različne življenske poti precej skrajšale čas za druženje. Ko pa se vidimo, je tako, kot pred leti, nič drugače, čeprav živimo povsem različna življenja. To so iskrena prijateljstva iz otroštva. Takrat je človek še iskren in če ga poznaš v tem obdobju ga poznaš celo življenje. V vsakdanjem življenju pa imam le enega pravega prijatelja, iskrenega brata, ljubečo partnerico in cel kup sorodnikov in znancev. Kandidatov za "na pivo" je tako veliko, za vžgat avto na kable sredi noči pa samo dva ;)
Not only is there no God, but try finding a plumber on Sunday.
Woody Allen
Woody Allen
mihaelf3 ::
Kandidatov za "na pivo" je tako veliko, za vžgat avto na kable sredi noči pa samo dva ;)
Točno to so se je večina trudila povedat v tej temi.
Iskren rešpekt za ta stavek.
torch it
Jaz osebno bom za cloveka, ki ga smatram za prijatelja, marsikaj naredil. Okrog bozica, npr., se je prijateljevi zeni pokvaril racunalnik. Ura je bila ze nekaj cez polnoc, pa sem vseeno sel do njiju ter zadevo usposobil (sidenote: data recovery, system reinstall, itd.) Ko sem se odpravil domov je bila ura ze krepko proti poldnevu in domov sem prisel bolj v spanju kot ne. Ampak situacija je bila pa vseeno uspesno razresena.
Za beznega znanca, s katerim vec od klepeta ob pivu niti nimam, kaj takega ne bom storil.
Ce pa nekdo druge enaci s prvimi ... hja. SOL & JWF.
Za beznega znanca, s katerim vec od klepeta ob pivu niti nimam, kaj takega ne bom storil.
Ce pa nekdo druge enaci s prvimi ... hja. SOL & JWF.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Bivši sodelavci(ke)Oddelek: Loža | 6341 (3570) | zee |
» | Spoznavanje novih ljudi (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 26549 (19662) | vostok_1 |
» | Zaupanje med prijatelji (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 7998 (6547) | Berserker |
⊘ | Kako postati punci, ženski všeč? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Loža | 90699 (82766) | bluefish |