» »

Zaupanje med prijatelji

Zaupanje med prijatelji

1
2
»

Ramon dekers ::

V kaj in kako? Poglej si statistiko, večina jih konča v dolgu, drogi in kurbariji. Nič se ne spremeni. Sem razmišljal enako kot ti vendar na koncu potegneš črto pa vidiš da je karakter enak ali še bolj fucked up.

OrkAA ::

Teb pa res nč ni jasn.

bluefish ::

Spremenil se bo. Vprašanje seveda, v kaj.

jalovec09 ::

Kako šele sodelujete na delovnem mestu, če se nekateri ne marajo družit izven šihta.

eric_cartman ::

Problem je v tem, ker dosti ljudi pade pod vpliv družbe. Če izhajam iz tega, da daš denar revežu je vse odvisno od tega v kakšni družbi se ta revež giblje.. Če se okoli njega ne bo nihče drogiral, v čem je potem poanta, da bi se kar naenkrat odločil, da si kupi drogo.

Problem pa je tudi na hitro zaslužen denar, ki ga revež dobi. V momentu se v njemu prebudi želja o komfortu in prestižu.. Tako bo lahko ta denar spihal v enemu dnevu ali pa dveh.

Ker ne bo imel rednega dohodka mu bo denar kmalu pošel in na koncu bo pristal še na slabšem, ker bo okusil nekaj dobrega pa tega ne bo mogel obdržati.

Potem pa je res možno, da se začne izposojanje denarja in druge stvari, ki pa imajo lahko ogromno posledic, je pa vse odvisno od njega samega tako kot je napisal @bluefish.

Zgodovina sprememb…

Berserker ::

Zanimiva tema. Po vseh teh letih sem ugotovil, da najbolj zaupam svoji sestri. Starša ob raznih težavah preveč burno odreagirata in delata paniko, kao najboljši prijatelj skozi razlaga o nekih babah in čagah, me večkrat kliče naj pridem po njega ob petih zjutraj, ampak povabi me pa skorajda nikoli.
1
2
»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

posojanje denarja prijatelju... če se napiše na papir, velja kaj? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
11114228 (5043) bambam20
»

Odgovornost, če "moj" avto vozi prijatelj

Oddelek: Na cesti
404455 (3202) Invictus
»

Tema o prijateljstvu; še sploh obstaja?

Oddelek: Loža
5825 (679) Rias Gremory

Več podobnih tem