Forum » Zvok in slika » divx filmi - zelene barve?
divx filmi - zelene barve?
urban ::
Ima naslednji problem : Ko zaženem film ( divx) se sliši zvok, vidi slika, vendar je le ta po delčkih zelena, kot bi se po sliki vil zelen dim ( nekako tako). Film je seveda potemtakem nemogoce gledati. To se mi je zgodilo že večkrat , ravno zato se obračam na vas, če ima kdo kakšno idejo, kako in kaj? Ali je film neuporaben, ali manjka samo kakšen kodeks?
Hvala!
Lp
Urban
Hvala!
Lp
Urban
- premaknil: V-i-p ()
ali3n ::
manjka ti kodek Xvid...
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
SisQ ::
Bok!
Jap, tu je problem s kodeki. Meni se je isto dogajalo, pa sem naložil ffd show in voila.
Jap, tu je problem s kodeki. Meni se je isto dogajalo, pa sem naložil ffd show in voila.
Zivjo!
Fantje hvala za pomoc. Sem inštaliral ffd show pa me še vedno zajebava slika ( zelena, spacano predvajanje...) , a ma mogoce še kdo kakšno idejo ( da mi npr. manjka še kakšen kodek ali kaj bi to bilo?)
Hvala!
Lp
Urban
Fantje hvala za pomoc. Sem inštaliral ffd show pa me še vedno zajebava slika ( zelena, spacano predvajanje...) , a ma mogoce še kdo kakšno idejo ( da mi npr. manjka še kakšen kodek ali kaj bi to bilo?)
Hvala!
Lp
Urban
lukslo ::
ja meni se tudi pojavlja ta problem.
"enostavno" sm ga rešu tako da sm še enkrat kodiru film
"enostavno" sm ga rešu tako da sm še enkrat kodiru film
teac ::
Daj poglej za vsak slučaj kontrast in svetlobo slike. Sem mel podoben problem in se se tudi zajebaval kak teden, potem pa je bilo krivo to, da sem imel kontrast čisto na nuli.
Sem vse poskusil, ampak brez uspeha!
Lukslo kako si še enkrat kodiral film? Nisem še nikoli tega naredil, tako da bi poskusil še s to možnostjo.
Hvala za pomoč!
Lp
Urban
Lukslo kako si še enkrat kodiral film? Nisem še nikoli tega naredil, tako da bi poskusil še s to možnostjo.
Hvala za pomoč!
Lp
Urban
nojus ::
sem že srečal ta problem (janez bond)
če imaš nimota 5 build 8 ga uninstaliraj in daj nimo codec pack 5 build 7.
pri men je to resilo problem.
če imaš nimota 5 build 8 ga uninstaliraj in daj nimo codec pack 5 build 7.
pri men je to resilo problem.
sovražim Gargamela.
nuclear ::
ka ne razumeš da ti je ali3n že vse povedu...
Asus G14 2023 - Ryzen 7940HS - 32GB DDR5 - GeForce RTX 4080 - 990 PRO 4TB
lukslo ::
če ravno hočeš še enkrat kodirat film:
tutorials
sam jst bi rajši prej uninstal nimo in sam poiskat razne kodeke.
za iskanje uporabi google.
tutorials
sam jst bi rajši prej uninstal nimo in sam poiskat razne kodeke.
za iskanje uporabi google.
The best !!!
Sem uspel rešit problem, in to s pomočjo vas! Odinštaliral sem nimota in ga še enkrat inštaliral! To je prava rešitev in hvala vsem , ki ste mi pomagali.
Tale stavek bi posebej namenil Jordanu59 , ki mi je z svojo ustrezljivostjo in pametnimi idejami res pomagal!!!!!!
Jordan59 kot sem že napisal "Sem vse poskusil, ampak brez uspeha!" pomeni , da sem poskusil tudi nasvet od Ali3n-a......ti res ne kapiraš,a
Lp
Urban
Sem uspel rešit problem, in to s pomočjo vas! Odinštaliral sem nimota in ga še enkrat inštaliral! To je prava rešitev in hvala vsem , ki ste mi pomagali.
Tale stavek bi posebej namenil Jordanu59 , ki mi je z svojo ustrezljivostjo in pametnimi idejami res pomagal!!!!!!
Jordan59 kot sem že napisal "Sem vse poskusil, ampak brez uspeha!" pomeni , da sem poskusil tudi nasvet od Ali3n-a......ti res ne kapiraš,a
Lp
Urban
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | DivX codec nadomestilo - ffdshow kodek (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Zvok in slika | 59491 (14639) | BaRtMaN |
» | sesuvanje mreže (router)Oddelek: Pomoč in nasveti | 2892 (1877) | motorist |
» | Zvok pri DivxOddelek: Zvok in slika | 1284 (1160) | pivmik |
» | Nimo codek???!!!Oddelek: Zvok in slika | 2270 (2014) | AyrtonS |
» | Film tipa XVidOddelek: Sedem umetnosti | 2553 (2044) | jRk0 |