Forum » Zvok in slika » problem s sliko
problem s sliko
phoenix(tm) ::
Dogaja se mi da mi določeni filmčki ko jih zaženem ne delajo.Zaženem jih lahko z winamp...kar kol, pa zvok se sliši, pa sekunde tečejo, sam slika je pa una zacetna?kaj je narobe?
nuclear ::
sam z winamp-om?
Asus G14 2023 - Ryzen 7940HS - 32GB DDR5 - GeForce RTX 4080 - 990 PRO 4TB
nuclear ::
lej js mam sam tole gor na compiju pa mi do zej ni noben film nč šteku al pa me zajebavu:
Divx Codec 5.0.2(Divx Player Alpha 2.0)
BS Player 0.86 492(skos sm ga ndgrajeval )
Xvid Codec<--kar pa mislim da zej ni potreben več k mam najnovejšo verzijo BS Player-ja
no to je vse, zelo malo ampak nikol nobene težave, predvsem z tetimi novejšimi filmi...
Divx Codec 5.0.2(Divx Player Alpha 2.0)
BS Player 0.86 492(skos sm ga ndgrajeval )
Xvid Codec<--kar pa mislim da zej ni potreben več k mam najnovejšo verzijo BS Player-ja
no to je vse, zelo malo ampak nikol nobene težave, predvsem z tetimi novejšimi filmi...
Asus G14 2023 - Ryzen 7940HS - 32GB DDR5 - GeForce RTX 4080 - 990 PRO 4TB
OK.Bom poskusu, sam ne mislm na divx, da mi ne dela.Ne dela mi recmo cist en navadn filmck (media file), tko da ne vem ce bo kaj pomagal
lol.Spet jest:)Zdej dela(tnx), zdej me pa sam se zanima kje se v winampu nastav gama?Nikakor ne najdem
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ni slikeOddelek: Zvok in slika | 1587 (1463) | amigo_no1 |
» | Slika je zvoka niOddelek: Zvok in slika | 876 (823) | CaqKa |
» | BSplayer - slika zelene črte, Media Player - slika v redu, kaj nimam nastavljeno ?Oddelek: Zvok in slika | 2557 (2402) | msmiha |
» | Filmi ne delajo in ne delajo...grhhhh....!!!!Oddelek: Zvok in slika | 2342 (1908) | Damjan Jagar |
» | Gledanje filmov-zaštekaOddelek: Pomoč in nasveti | 1363 (1099) | sidney |