» »

Slovenski proračun

Slovenski proračun

kabana ::

Zanima me seznam podjetij, ki vplačajo največ prispevkov v slovenski proračun. Menda sta največja vplačnika Krka in Revoz. Ali je to mogoče Petrol? A kdo ve za kakšen nazoren link?

Yohan del Sud ::

A Lahko definiraš kaj si mislil s prispevki? Če misliš tisto za razna socialna zavarovanja so po moje to tisti z največ zaposlenimi (ala merkator, pošta, SŽ, gorenje, revoz ipd). Če misliš iz naslova davkov (ddv) pa tisti z največ prometa končnim strankam (merkator, petrol ipd). Špekuliram, nisem šel guglat. Iztočnica pač, ker mene tudi zanima.
www.strancar.com

Zgodovina sprememb…

kabana ::

Zanima me, od katerih podjetij v realnem sektorju dobi slovenski proračun največ. Torej, od katerih podjetij država pokasira največ davkov. V absolutnem znesku. Na koncu bi namreč rad vedel, koliko procentov proračunskih sredstev, ki jih imamo na razpolago, dobimo od katerega od teh podjetij.

Isotropic ::

glej potem, katero ima najvec dobicka in cimvecjo maso plač (davek na place, ne prispevki). krka alpa lek. pa poglej, ce je katera dobila drzavne subvencije in jih odstej.

Zgodovina sprememb…

fosil ::

Verjetno je prvi petrol, zaradi trošarin.
Drugi pa verjetno mercator zaradi ddv-ja.
Tako je!

kabana ::

a obstaja kakšna uradna lestvica, ki je kje objavljena?

dstr17_ ::

To boš moral pregledati letna poročila od vseh največjih podjetij posebej, močno dvomim da je ministrstvo samo od sebe sestavljalo takšne lestvice, saj oni si s tem nimajo kaj dosti za pomagati.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Zakaj hoče država pomagati bankam (gradbincem)? (strani: 1 2 )

Oddelek: Problemi človeštva
587470 (6084) BlueRunner
»

Trošarine - ko bodo državo držali pokonci reveži (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
10223423 (21654) bosmla
»

Kam pelje ta država? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
1428997 (4387) BluPhenix

Več podobnih tem