Forum » Sedem umetnosti » Gomusicnow
Gomusicnow
GrimReaper ::
Iskal sem eno stran kjer bi lahko kupoval MP3-je, in najdem tole.
Ni mi pa jasno zakaj lahko vse downloadam zastonj. Je torej to še vedno legalna stran ali pa po novem ni več?
Drugače iščem eno spletno trgovino kjer bi lahko kupoval albume v digitalni obliki namesto zdaj že ornk zastarelih CD-jev, ki so dobri samo še za besedila in da jih zripaš po svoji volji.
Torej da bi lahko po kupljenem albumu lahko izbral željeno kvaliteto in downloadal še lyricse.
Ni mi tolk za legalno, ampak nakupovanje CD-jev je drago (samo da sem dobil Mastercard je šlo v treh mesecih 2000EUR), pa še nimam jih kam več dat, lyricsi na internetu pa povečini niso čist 100% pravi.
Ni mi pa jasno zakaj lahko vse downloadam zastonj. Je torej to še vedno legalna stran ali pa po novem ni več?
Drugače iščem eno spletno trgovino kjer bi lahko kupoval albume v digitalni obliki namesto zdaj že ornk zastarelih CD-jev, ki so dobri samo še za besedila in da jih zripaš po svoji volji.
Torej da bi lahko po kupljenem albumu lahko izbral željeno kvaliteto in downloadal še lyricse.
Ni mi tolk za legalno, ampak nakupovanje CD-jev je drago (samo da sem dobil Mastercard je šlo v treh mesecih 2000EUR), pa še nimam jih kam več dat, lyricsi na internetu pa povečini niso čist 100% pravi.
7600X | Noctua NH-D15 | ASUS STRIX X670E-F | G.Skill 6000 CL30
Palit GameRock 4080 | Be Quiet 802 | ASUS Strix 1000W
Palit GameRock 4080 | Be Quiet 802 | ASUS Strix 1000W
- spremenil: GrimReaper ()
Highlag ::
Sam sem jih kupil nekaj tule: http://www.junodownload.com/
Never trust a computer you can't throw out a window
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Raziskava: uporabniki P2P kupijo več avtorskih delOddelek: Novice / Avtorsko pravo | 12659 (10633) | Manu |
» | Dva milijona dolarjev za 24 skladb (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Tožbe | 13049 (9509) | PrimozR |
» | Sonyeva DRM nočna mora se nadaljujeOddelek: Novice / Avtorsko pravo | 4716 (3502) | levjos |
» | Kero Muzko Poslušate??? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 9473 (7941) | OmegaM |
» | Zaščita glasbenih cedejev ? škoda besed... (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 4055 (3377) | Dr_M |