Forum » Pomoč in nasveti » ASROCK ALIVE XFIRE ESATA2 WIN 7 NE ZAZNA DISKA
ASROCK ALIVE XFIRE ESATA2 WIN 7 NE ZAZNA DISKA
djforever ::
lp,že dva dni se z kolegom ubadama kako naložiti win 7 x64bit,
http://www.asrock.com/mb/AMD/ALiveXFire...
problem je da ne najde gonilnikov 64bitnih za disk (32bit pa najde,sem si potegnil za sata driverje dol za 32 in za 64 bit,samo mi za 64 ne najde,ne vem v cem je problem,disk je sata 3 500gb!
na računaniku je prej bil win xp,zdaj pa želimo dati 7,64bit pa ne gre,smo probali z ide diskom pa tudi ne najde,v biosu jih prepozna diske,samo pri inštaliranju ne!!
problem je kje?bios?disk?itd
aja pa tam kje je sata mamo ahci narejeno,mamo pa se na voljo raid in no raid,samo povsod ne najde diska pri inšt.!!
slike:
ewo to mi pokaže ko hocem nalozit windows 7 64 bitne sata disk driverje
in do sem pridem ko nalozim za 64bitne windows 32 bitne driverje za disk:)
prosm za pomoc
http://www.asrock.com/mb/AMD/ALiveXFire...
problem je da ne najde gonilnikov 64bitnih za disk (32bit pa najde,sem si potegnil za sata driverje dol za 32 in za 64 bit,samo mi za 64 ne najde,ne vem v cem je problem,disk je sata 3 500gb!
na računaniku je prej bil win xp,zdaj pa želimo dati 7,64bit pa ne gre,smo probali z ide diskom pa tudi ne najde,v biosu jih prepozna diske,samo pri inštaliranju ne!!
problem je kje?bios?disk?itd
aja pa tam kje je sata mamo ahci narejeno,mamo pa se na voljo raid in no raid,samo povsod ne najde diska pri inšt.!!
slike:
ewo to mi pokaže ko hocem nalozit windows 7 64 bitne sata disk driverje
in do sem pridem ko nalozim za 64bitne windows 32 bitne driverje za disk:)
prosm za pomoc
- spremenilo: djforever ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kdo zna odklenit HP Bios F 08 za 64bit?Oddelek: Pomoč in nasveti | 3471 (2936) | Zheegec |
» | Zatikanje računalnika (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 5663 (4489) | BorutK-73 |
» | Ali je pol HDD-ja umrlo ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 5328 (4424) | opeter |
» | Intel Core i5 3210M kateri OS priporočate 32 ali 64Oddelek: Operacijski sistemi | 1468 (1113) | #000000 |
» | [ Windows Vista ] Vprašanja in težave (strani: 1 2 3 4 … 76 77 78 79 )Oddelek: Operacijski sistemi | 267241 (66833) | Seljak |