» »

Srednja šola

Srednja šola

GabrieLeo ::

Mogoče sem zgrešil oddelek za to temo ampak bi res potreboval vašo pomoč. Srednja šola, ki jo trenutno obuskujem mi preprosto ni všeč. Stresen vsakdan in agresiven tempo me preprosto uničijejo. Zato sem razmišljal o kakšni poklicni šoli, kjer bi mogoče celo dobil kakšno štipendijo. Zelo me zanima kakšna optična smer torej optična srednja šola, ampak naj bi bila zaenkrat samo v Rogaški slatini. Tudi kakšna srednja šola z kakšnim umetniškim pridihom ali kaj podobnega mi bi zelo prav prišla pri izbiri za vpisovanje. Ali mi kdo kakšne izkušnje ali mogoče ve za kakšne podobne šole in sicer v Ljubljani, saj prihajam iz nje.

bluefish ::

V LJ imaš z malenkost umetniškega pridiha SMGŠ in SŠOF.
Sicer pa si oglej seznam šol: http://www.dijaski.net/srednje-sole/sez...

[D]emon ::

Jao boze, SMGS pa nima ravno umetniskega pridiha. First-hand experience.
Mavrik ta forum uporablja za daljsanje e-penisa. Ker si ne upa iz hise.

GabrieLeo ::

Ali ni nekaj takega, da je na SMGS sam drugi letnik obvezen kemije in potem nič več ali nekaj takega

Hja, ce nimas delovnih navad, bos tudi na SMGS pogorel. Imam obcutek da so delovne navade pri tebi problem.

blackbfm ::

Ali ni nekaj takega, da je na SMGS sam drugi letnik obvezen kemije in potem nič več ali nekaj takega

Isto je kot povsod drugje na tehničnih šolah (v primerljivih programih), nevem zakaj bi bilo na smgš drugače. Na netu se zih najde predmetnik. Sploh pa tisto kar učijo od kemije na srednjih šolah je bolj za splošno razgledanost in če ti je to preveč pol pa bog pomagej.

Hja, ce nimas delovnih navad, bos tudi na SMGS pogorel. Imam obcutek da so delovne navade pri tebi problem.

Ma niti ne rabiš nekih delovnih navad v pravem pomenu besede, koliko dijakov prebluzi še in še, če imaš normalen SPOŠTLJIV odnos do profesorjev se da marsikaj zmenit, ocene ok, shajaš brez problema.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: blackbfm ()

Ja, rad bi te videl pri TTI/TGP v cetrtem letniku s spostljivim odnosom in slabimi delovnimi navadami.

Kakšne delovne navade pa rabiš za poslušanje predavanja? Moraš bit edino dost naspan, drugače pa je važno znanje, dokler znaš ti noben ne bo jamral...tisti tti ni nek rocket science, barvna mešanja pa tistih par tehnik tiska big deal.

Hehe, ti bi tako pogorel v cetrtem letniku. :)) Mulci so samo lahko srecni, da je sel Denisa v penzijo.

Poglej, ni bilo tak resno vse, sploh ko gledam nazaj. Deniša je bil bav bav v prvem letniku, kasneje pa niti ne ravno tako se je spalo na njegovih urah, res pa je bil tip alergičen na to. Še bolj pa na ne-znanje.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

kaj početi?

Oddelek: Loža
323843 (1755) Suki7
»

Prepis iz gimnazije na računalniško šolo (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
10721526 (19530) Smurf
»

FRI, neuspešno leto (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Šola
10135850 (30932) bluefish
»

Tehnik računalništva ter računalnikar: Kaj izbrati

Oddelek: Šola
115169 (4875) bluefish
»

katero srednjo šolo? (strani: 1 2 )