» »

Grafični problem pri novem računalniku

Grafični problem pri novem računalniku

fnoop ::

Zdravo!

Pred kratkim sem kupil nov računalnik, sestavljen, z grafično kartico AMD Radeon HD 7800. Če bo treba lahko napišem še ostale komponente. Grafika na desktopu izgleda super, barve so zelo lepe, ko pa odprem kakšen špil mi začne čez zaslon teči kot neke vrste statika, od zgoraj navzdol, le da ni bela kot običajno, ampak v barvah igre. Igro se še vedno da igrati a je znatno manj zabavno (pričakoval sem flawless grafiko, glede na to, da je računalnik nov), ker čez zaslon na vsake toliko časa butne ta distortion.

Motnjo je v bistvu težko opisati, skušal sem s Frapsom slikati ali posneti pa se ne vidi dovolj, da bi lahko pokazal. Pomislil sem že, da je motnja je zaslonu, a se mi ni zdelo verjetno, ker mi na desktopu / internetu / pri ogledu filmov ne nagaja.

Prosim za kakršnekoli nasvete, pomoč ali delitev izkušenj na tem področju. Če potrebujete za uspešno diagnozo še kak dodaten info mi prosim povejte.

Najlepša hvala v naprej,
David

freesty ::

Probaj zamenjati driverje, drugace pa tezko rect brez, da se vidi, probaj slikat s fotoaparatom.
http://www.youtube.com/watch?v=5hfYJsQAhl0

fnoop ::

Aha, bom poskušal slikati. Driverje sem posodobil, ko sem opazil težave, ni pomagalo..

hojnikb ::

možno je da si dobu defektno grafično. lepo menjaj za drugo pa bo..
#brezpodpisa

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Stari zvočniki - računalnik

Oddelek: Zvok in slika
302941 (445) PacificBlue
»

Microsoft predstavil nove miške in tipkovnice za Windows 8

Oddelek: Novice / Windows Mobile
399266 (6937) Bor H