Forum » Omrežja in internet » grrr..emule
grrr..emule
Klemenn ::
torej uporabljam emule 0.25b pa sem danes downloadal ene 15stvari skupi..in mi gre brat špila in restarta brez da bi mel odjavil..kaj se zgodi? ostanem brez vseh datotek!!! v emule jih je od skupno 15 samo še 3 sem probal z metmedicom nič ne pomaga..kaj se še komu to dogaja?
- zaklenil: Ziga Dolhar ()
HroSCeK ::
Sm ze neki slisal o tem. Mislm da en patch obstaja za to sam nism preprican. Drugac pa Kazaa isto dela da nebos mislu. Mislm nedela sm v tem smislu da noce seenkrat zacet. Uni fajli *.dat so pa sekr gor..
Klemenn ::
BaRtMaN ::
Kot prvo, tema za taka vprašanja že obstaja. Tukaj.
Kot drugo, če ti DU Meter narobe kaže prenose, si oglej tole:
Kot tretje, poglej v temp direktorij in povej, če maš tam manjkajoče fajle al ne. Lahko pa tud namestiš kakšno starejšo verzijo, naprimer 0.24b.
Kot drugo, če ti DU Meter narobe kaže prenose, si oglej tole:
V 'Options' maš na zavihku 'General' vse potrebo, kar ti rabiš. Če hočeš, da ti promet prikazuje v kBytih in ne kbitih, to urediš pri postavki 'Display Units'. Da ti bo pa pravilno prikazoval promet, pa moraš pri postavki 'Network Interface To Monitor' izbrat 'Dial-Up Connections Only' al pa mrežno kartico (pač probaj), nikar pa 'All Interfaces', ker ti potem prikazuje promet tud do 4x večji kot je v resnici.
Kot tretje, poglej v temp direktorij in povej, če maš tam manjkajoče fajle al ne. Lahko pa tud namestiš kakšno starejšo verzijo, naprimer 0.24b.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BaRtMaN ()
pivmik ::
kaj ma veze imesh z emule ??????
Če ne znaš naštimat DUMetra da meri hitrost samo eni povezavi, ne pa mrežno in internetno skupaj, tako se vse podvoji.
In una verzija Tuxedota je za v smeti, pedji v eMule daownloadat kvalitetno DVDRiP XviD verzijo by ViTE, seveda le če maš original DVD doma.
Mah... sej cel fil Tuxedo je za v smeti, lih prej sem ga gledal.
Če ne znaš naštimat DUMetra da meri hitrost samo eni povezavi, ne pa mrežno in internetno skupaj, tako se vse podvoji.
In una verzija Tuxedota je za v smeti, pedji v eMule daownloadat kvalitetno DVDRiP XviD verzijo by ViTE, seveda le če maš original DVD doma.
Mah... sej cel fil Tuxedo je za v smeti, lih prej sem ga gledal.
LP, Gregor GRE^
BaRtMaN ::
PicNiK: Kaj ima iMesh veze s tisto temo?! Dej si mal oglej njen naslov: eMule , eDonkey, Overnet, Kazaa & co. Upam, da veš, kaj pomeni & co, če pa ne, ti pa povem, da je to company, torej družba, kar lahko zukaj razumeš kot ostali P2P programi. Itak se je ta tema začela s problemi mule. Ja?!
Jebediah: oglej si moj popravljen prejšnji post oz. izberi 'Dial-Up Connections Only'.
Jebediah: oglej si moj popravljen prejšnji post oz. izberi 'Dial-Up Connections Only'.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BaRtMaN ()
Ziga Dolhar ::
Jebediah, rešitev tvojih težav: ^
Klik
^^^^^^^^
p.s.: se mi zdi, da ti danes že drugič zaklepam temo in dajem link do že obstoječe Velike teme?
Klik
^^^^^^^^
p.s.: se mi zdi, da ti danes že drugič zaklepam temo in dajem link do že obstoječe Velike teme?
https://dolhar.si/
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Ziga Dolhar ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [P2P]eMule , eDonkey, Overnet, DC++ & co. (strani: 1 2 3 4 … 69 70 71 72 )Oddelek: Omrežja in internet | 426119 (9403) | Freakylion |
» | kateri download je praviOddelek: Pomoč in nasveti | 1079 (860) | BigFoot |
» | Du meterOddelek: Programska oprema | 1836 (1547) | Xplicit |
» | Huh, 450kb/s na 2mbit?Oddelek: Omrežja in internet | 1537 (1282) | SkyNet |
» | Kateri je poleg Kazaa 2.0 najboljsi?Oddelek: Programska oprema | 2636 (1910) | cybermedo |