Forum » Problemi človeštva » Smiselnost protestov
Smiselnost protestov
Temo vidijo: vsi

jype ::
VaeVictis> Če bo jutri malo ljudi, dobijo twitter izjave določene politične stranke veliko večjo težo...
Niti ne, ker so še vedno klerofašistična mafija s ponarejenimi spričevali.

Fritz ::
Na 2. velikem protestu so celjski policijski veterani Voduška, ki se je tam motal s kamero, tako verbalno popljuvali, da je še meni bilo nerodno, čeravno sem vajen vse pisanosti besednega izročila.
"Težav ne moremo reševati z isto miselnostjo,
kot smo jo imeli, ko smo jih ustvarili."
A. Einstein
A. Einstein

Matako ::
Ok, to niso več heci.
Kričač in ostale kahune Vstaje so imeli včeraj odprt sestanek, kjer so obelodanili spremembo fokusa, kot bi rekli kravatarji. Nategnjeni prisotni so seveda izrazili svojo nejevoljo nad spremembo plana. Kaj poreče mojster Kričo?
In so šli.
Kričač in ostale kahune Vstaje so imeli včeraj odprt sestanek, kjer so obelodanili spremembo fokusa, kot bi rekli kravatarji. Nategnjeni prisotni so seveda izrazili svojo nejevoljo nad spremembo plana. Kaj poreče mojster Kričo?
Ja, ja, smo za odstop politične elite, ampak-bratuškovo je treba pa pr mer pustit. komur kaj ne paše- naj gre!
In so šli.
/\/\.K.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Matako ()

Sam ker nateg. Jajčevci so saj 30 evrov pa sendvič dobili! Mi pa kaj? Mile Kitića! :(
/\/\.K.
Zgodovina sprememb…

VaeVictis ::
VaeVictis> Če bo jutri malo ljudi, dobijo twitter izjave določene politične stranke veliko večjo težo...
Ne pravim, da bodo postali kar naenkrat "good guys" in se vse negativne izjave kar izbrišejo.
Pravim samo, da bodo določene twitter izjave imele večjo težo...
Zelo težko razlagaš, da si proti vsem političnim elitam, potem pa te iste elite zamenjajo določeno vlado in je kar naenkrat vse rožnato.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: VaeVictis ()

VaeVictis> Zelo težko razlagaš, da si proti vsem političnim elitam, potem pa te iste elite zamenjajo določeno vlado in je kar naenkrat vse rožnato.
Saj niso vsi proti vsem. Zdaj bo pač malo manj obscena vlada kot je bila prej.
Saj niso vsi proti vsem. Zdaj bo pač malo manj obscena vlada kot je bila prej.

Na to o čem piše Repe sem jaz ciljal s tistim o enoglasni podpori zakonom v DZ. Politične elite so se malce prestrašile. Sicer se precej njih strinja s tem, da se Jajota umakne, ker je res preveč problematičen tako zanje kot za ljudstvo, ne bi pa preveč radi česarkoli bistvenega spreminjali, dokler je njim fino in dobro, čeprav je država v klavrnem stanju, pravna država pa le mrtva črka na papirju.
Če se Bratuškova izkaže kot plagiator, ma da odstopi. Janković pa itaq, to trdim že cel čas.
P.S.
Po tem kar zadnje čase slišim od kolegov, ki imajo opravka s sodniki oz. sodnicami, postajam zagovornik ukinitve trajnega mandata in uvedbe splošnih volitev za sodniške položaje za omejeno časovno obdobje.
Če se Bratuškova izkaže kot plagiator, ma da odstopi. Janković pa itaq, to trdim že cel čas.
P.S.
Po tem kar zadnje čase slišim od kolegov, ki imajo opravka s sodniki oz. sodnicami, postajam zagovornik ukinitve trajnega mandata in uvedbe splošnih volitev za sodniške položaje za omejeno časovno obdobje.
A. Einstein
A. Einstein

Mipe> Malo manj? Cesar je samo obleko zamenjal.
Pa ne tvita več "ja sam najjači, niko mi ništa ne može" vsak dan.
Pa ne tvita več "ja sam najjači, niko mi ništa ne može" vsak dan.

cirecire ::
naslove teme je "smiselnost protestov"
protesti nimajo več smisla, saj so dosegli namen, to je padec JJ in prihod PS na oblast, kot je bilo že zamišljeno pred dobrim letom na zadnjih volitvah...
Jutri pričakujem največ par sto udeležnecev "vstaje". Protestiralo bo samo še par idealistov...
protesti nimajo več smisla, saj so dosegli namen, to je padec JJ in prihod PS na oblast, kot je bilo že zamišljeno pred dobrim letom na zadnjih volitvah...
Jutri pričakujem največ par sto udeležnecev "vstaje". Protestiralo bo samo še par idealistov...

Folk, na FB strani 4VLV je prava vstaja proti Kričaču in ostalim organizatorjem! Izkaže se, da je lik čisto po tiho vabil v vrste mojstre tipa Laris Gaiser, Roman Jakič... še malo pa bi Lenči povabil. Plus še par zahrbtnih. :D
Valda hoče folk kri. Po zraku letijo termini kot so "izdaja" ipd., organizira se bojkot Kongresnega in pohod direktno na TR. To bo še hec.
Valda hoče folk kri. Po zraku letijo termini kot so "izdaja" ipd., organizira se bojkot Kongresnega in pohod direktno na TR. To bo še hec.
/\/\.K.
Zgodovina sprememb…

Seveda. Samo gotof listo bo izgleda treba malo razširiti z nekaterimi bivšimi vstajniki ... :D
Ma saj je prav, da se vrste malo očistijo. Zdravo je.
Ma saj je prav, da se vrste malo očistijo. Zdravo je.
/\/\.K.
Zgodovina sprememb…

Jebi ga izdajalci so slabi za vsako gibanje. Kar vpraši tastare partizane, kake probleme so imeli z njimi. Prej se jih znebimo, bolje bo.
/\/\.K.
Zgodovina sprememb…

O. pozabljaš, da so med vstajniki tudi prekaljeni mikislovci-operativci. Nekateri opremljeni s hit-packi.
Mi nismo orehova potica... prej trd oreh!
Mi nismo orehova potica... prej trd oreh!
/\/\.K.

Okapi ::
pozabljaš, da so med vstajniki tudi prekaljeni mikislovci-operativci.Ja, in od tega je pol dvojnih, pol pa trojnih. Kdo bo torej koga?

O.

Matr... to zna biti manjši keč, ja. 
Ma kaj... aufbiks. Pridite vsi, pa še svoje alter persone pripeljite (mraz, janezar ipd.)... aja čakaj, napačna tema.

Ma kaj... aufbiks. Pridite vsi, pa še svoje alter persone pripeljite (mraz, janezar ipd.)... aja čakaj, napačna tema.
/\/\.K.

Za preračunat je. Lepo se zberejo na trgu, v excel vnesejo vse podatke, se posortirajo (najprej na ekranu in potem na trgu) in potem pride Marko Brecelj in otvori boj.

LOL, vedno večja komedija. Zgleda, da so te organizatorske lajdre nastavljale vsakemu, ki je imel čas. Folk se je razgovoril :D
Boris Žulj [Kričačev oproda]: Poli. Sem že zgoraj napisal. Štrukelj je bil samo gost [na sestanku]!
/\/\.K.
Zgodovina sprememb…

mtosev ::
in kolk ljudi bo na cestah? in al se bo enako intezivno protestiralo kot do sedaj, glede na to da JJ več ni?
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

mtosev> in kolk ljudi bo na cestah? in al se bo enako intezivno protestiralo kot do sedaj, glede na to da JJ več ni?
Tebe itak nikol ni blo, tko da se nimaš kej dost za vsajat.
Tebe itak nikol ni blo, tko da se nimaš kej dost za vsajat.

mene tud ne bo. ker jaz nimam proti čemu protestirati

kmetek ::
Transparent so že odstranili
Do aktivistov so kmalu pristopili varnostniki gradu, ki so zahtevali, da jim izročijo transparent. "Varnostniki so bili zelo korektni, vendar so morali po službeni dolžnosti aktiviste zadržati do prihoda policistov. Policisti so popisali aktiviste in o dogodku naredili uraden zaznamek," so sporočili aktivisti. Policisti so ugotovili, da ni bila povzročena materialna škoda niti ni bilo uporabljenega nikakršnega sovražnega govora, tako da so akiviste izpustili.
Zakaj imam občutek, da bodo pokasirali JRM kazen?
Do aktivistov so kmalu pristopili varnostniki gradu, ki so zahtevali, da jim izročijo transparent. "Varnostniki so bili zelo korektni, vendar so morali po službeni dolžnosti aktiviste zadržati do prihoda policistov. Policisti so popisali aktiviste in o dogodku naredili uraden zaznamek," so sporočili aktivisti. Policisti so ugotovili, da ni bila povzročena materialna škoda niti ni bilo uporabljenega nikakršnega sovražnega govora, tako da so akiviste izpustili.
Zakaj imam občutek, da bodo pokasirali JRM kazen?

mtosev> mene tud ne bo. ker jaz nimam proti čemu protestirati
Tudi jaz ne bi imel, če bi živel zaprt v kleti pri starših.
Tudi jaz ne bi imel, če bi živel zaprt v kleti pri starših.

lol teb več ne bom odgovarjal, ker je tvoj edini namen zajebavanje drugih.

Daedalus ::
Očitno bo treba kmal še kak protest proti Šešoku organizirat, tip kvasi neverjetne neumnosti:
Ok, če taki gumpci vodijo večje poslovne sisteme pri nas, pa zdaj res 110% razumem, zakaj je ta država v banani. Človeku ni jasno, da je nezakonita pogodba definitivno tudi njegov problem in se obenem postavlja nad uradne institucije v Državi. Upam, da tale mariborski posel Iskro Sisteme res ornk vseka po žepu.
Mnenje računskega sodišča in protikorupcijske komisije o pogodbi za Šešoka nimajo pomena. "Mene mnenja organov, s katerimi mi kot zasebni partner nimamo prav nič, popolnoma nič ne zanimajo. Mi smo pogodbo sklenili. Mestni svet jo je potrdil brez enega glasu proti. Sam osebno sem prepričan, da je pogodba popolnoma zakonita," je dejal. Če bi državni instituciji vendarle ugotovili, da je pogodba nična, pa to po besedah Šešoka pomeni, da je ničnost povzročila občina, Iskra Sistemi pa so upravičeni do odškodnine.
Ok, če taki gumpci vodijo večje poslovne sisteme pri nas, pa zdaj res 110% razumem, zakaj je ta država v banani. Človeku ni jasno, da je nezakonita pogodba definitivno tudi njegov problem in se obenem postavlja nad uradne institucije v Državi. Upam, da tale mariborski posel Iskro Sisteme res ornk vseka po žepu.
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]
[J.P.Sartre]
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Daedalus ()

na protestih bi rabili protestirati tud proti sindikatom, ker nekateri malo preveč škodijo državi npr Semolič

Moja upanja so malce višje postavljena in gredo v smeri negospoda Šešoka na zatožni klopi v kazenski zadevi.
Ja, verjetno so se na Mestni občini Maribor kar sami spomnili, da bi sfrizirali razpis in pogodbo za javno-zasebno partnerstvo tako, da je izrazito v prid zasebnemu podjetju...
Da ne omenjam tega, da so na uradni sestanek na MF v zvezi z kršitvami predpisov in zakonov v tej pogodbi, brihtneži iz MOM pripeljali s seboj predstavnike podjetja Iskra Sistemi in njihovega lobista. Škoda, da tedaj niso poklicali novinarjev in jih pred njimi napodili iz ministrstva.
A. Einstein
A. Einstein

Daedalus ::
Moja upanja so malce višje postavljena in gredo v smeri negospoda Šešoka na zatožni klopi v kazenski zadevi.
To je optimalna rešitev. Zadovoljiva pa bo že, če se bo lepo zakasiralo tole nadutost s spoznanjem pogodbe kot neveljavne, pa si naj po s fiktivnimi milijoni tazadnjo briše. Že to bo dobra šola okoli tega, kaj pomeni takole očitno nespoštovanje zakonodaje in institucij, ki jo uveljavljajo.
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
[J.P.Sartre]
[J.P.Sartre]

coffeetime12 ::
Nič novega. Vsa t.i. politlično-cerkveno-tajkunska navlaka se v bananastanu drži Majerjevega reka:
"ne jebem zakona, če zakon jebe mene"

T-h-o-r ::
in kolk ljudi bo na cestah? in al se bo enako intezivno protestiralo kot do sedaj, glede na to da JJ več ni?
glede na vremensko napoved, bo udeležba praktično nična
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?

prej ni bil problem protestirati na dežju. tak, da tudi sedaj ne bi smel biti problem
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mtosev ()

T-h-o-r ::
kdaj ni bil problem protestirati na dežju?
Why have a civilization anymore

Da se ne protestira v dežju je dober znak.
Pomeni, da je zaenkrat ljudem vreme še hujša težava kot politika. Meni se zdi misel.. optimistična!
Pomeni, da je zaenkrat ljudem vreme še hujša težava kot politika. Meni se zdi misel.. optimistična!
/\/\.K.

na jesenicah al v novem mestu so pred časom protestriali pa je lilo kot iz škafa.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mtosev ()

mtosev> na jesenicah al v novem mestu so pred časom protestriali pa je lilo kot iz škafa.
Livarjev in Romov dež ne moti.
Matako> Pomeni, da je zaenkrat ljudem vreme še hujša težava kot politika. Meni se zdi misel.. optimistična!
Se strinjam. Pozimi so sicer bili ljudje hudi, so šli v dež in sneg... Zdaj se pa očitno sezona kurjave počasi izteka in niso več toliko v minusu.
Livarjev in Romov dež ne moti.
Matako> Pomeni, da je zaenkrat ljudem vreme še hujša težava kot politika. Meni se zdi misel.. optimistična!
Se strinjam. Pozimi so sicer bili ljudje hudi, so šli v dež in sneg... Zdaj se pa očitno sezona kurjave počasi izteka in niso več toliko v minusu.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jype ()

donfilipo ::
Ma pravi smisel ...to je revolucionarni..se pojavi šele ko se očitne (kao) barabe, ki kao ne delajo po pravilih liberalne demokracije odstrani.
Naslednji korak so hrabri, učeni ki imajo muda pokazati, da tudi liberalna demokracija ne dela več
To pa so potem jaka muda, ampak ker sem videl res starega učenjaka, doktorja filozofije in pravo legendo intelektualne misli recitirati internacionalo, se mi je kar milo storilo
Naslednji korak so hrabri, učeni ki imajo muda pokazati, da tudi liberalna demokracija ne dela več

To pa so potem jaka muda, ampak ker sem videl res starega učenjaka, doktorja filozofije in pravo legendo intelektualne misli recitirati internacionalo, se mi je kar milo storilo

In times of Universal Deceit, telling the truth
becomes revolutionary act. Orwell

Druščina... eno je politična elita, drugo so pa nepremagljive sile narave!
Sploh pa dež ni dober za transparente in maske - vstaja še ni zadnja, ni denarja za vedno nove.
Drugače ne skrbite, nekako se je oblikovalo mnenje, da Vstaja naredi obvezen PR sprehod po mestu, mogoče se celo prifočka pri Zokiju, glede na to, da je v Delu na naslovnici omenjeno, da bo brez tega malo sumljivo, če ne bodo saj "na hitro" šli mimo.
Včeraj so imeli Kričač & Co. kar situacijo pomiriti folk, da niso "izdajalci", Ljubej pa tudi nekako se pojavlja samo še kot kak zaposleni na odpovednem roku - po dolžnosti.
Danes bodo tako nekateri šli direktno na TR v znak protesta proti organizatorjem protesta na Kongresnem, ki da so se pomehkužili. Osebno se strinjam z njimi. Uradno se zdaj namreč "najodločneje zahteva" predčasne volitve takoj jeseni! Pa Alenka mora obljubiti, da bodo res. Ustno! Samo drugače pa ji je treba dati čas par mesecev pa tudi menda ne smemo biti preveč biti obseceni s transparenti in skandiranjem - ipak je to dama, ne nek Jajo. Iz tega je potem sledil precej za lase izvlečen izgovor, zakaj je treba ostati na Kongresnem in ne hoditi pred DZ.
Bomo videli, je rekel taslep.
Sploh pa dež ni dober za transparente in maske - vstaja še ni zadnja, ni denarja za vedno nove.
Drugače ne skrbite, nekako se je oblikovalo mnenje, da Vstaja naredi obvezen PR sprehod po mestu, mogoče se celo prifočka pri Zokiju, glede na to, da je v Delu na naslovnici omenjeno, da bo brez tega malo sumljivo, če ne bodo saj "na hitro" šli mimo.
Včeraj so imeli Kričač & Co. kar situacijo pomiriti folk, da niso "izdajalci", Ljubej pa tudi nekako se pojavlja samo še kot kak zaposleni na odpovednem roku - po dolžnosti.
Danes bodo tako nekateri šli direktno na TR v znak protesta proti organizatorjem protesta na Kongresnem, ki da so se pomehkužili. Osebno se strinjam z njimi. Uradno se zdaj namreč "najodločneje zahteva" predčasne volitve takoj jeseni! Pa Alenka mora obljubiti, da bodo res. Ustno! Samo drugače pa ji je treba dati čas par mesecev pa tudi menda ne smemo biti preveč biti obseceni s transparenti in skandiranjem - ipak je to dama, ne nek Jajo. Iz tega je potem sledil precej za lase izvlečen izgovor, zakaj je treba ostati na Kongresnem in ne hoditi pred DZ.
Bomo videli, je rekel taslep.
/\/\.K.
Zgodovina sprememb…

Kva zej to. Tebe skoz sumim da se zajevaš
A se lohka poje Hop Alenka Bala Bala, odstop Jankoviča nije šala?????

A se lohka poje Hop Alenka Bala Bala, odstop Jankoviča nije šala?????

Pa še eno vprašanje za tiste ki ste bližje paličastemu delu trenutnega (ne)reda, se reče supersvetlečemu (ke v glavo) delu naše antikorupcije
Zdaj če so nove volitve, to potem pomeni etični reset in javno mnenje nad poročilo korupcije, pomeni narod je odločil drugače in čaka se novo poročilo? Če že?
Ali je poročilo kot sum koruptivnosti do smrti za jajota in jankota, pa še za dediče?:)

Zdaj če so nove volitve, to potem pomeni etični reset in javno mnenje nad poročilo korupcije, pomeni narod je odločil drugače in čaka se novo poročilo? Če že?
Ali je poročilo kot sum koruptivnosti do smrti za jajota in jankota, pa še za dediče?:)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: donfilipo ()

Manu ::
Dejstvo je, da so se politične napetosti malo pomirile. Ni več tako napeto. Smo v nekem prehodnem obdobju, ko ni ne Janša, ne Bratušek, ne levo, ne desno.
Protesti, v takšni ali drugačni obliki, se bodo še nadaljevali, ker spremembe morajo biti korenite. Počasi se daleč pride. Včasih je treba počakat, da vidimo, kaj se dogaja v politiki, koliko se še za**bavajo z državljani.
Protesti, v takšni ali drugačni obliki, se bodo še nadaljevali, ker spremembe morajo biti korenite. Počasi se daleč pride. Včasih je treba počakat, da vidimo, kaj se dogaja v politiki, koliko se še za**bavajo z državljani.
Sredi spečih in nepazljivih je modrec buden in pazljiv -
po poti gre kot hiter konj, ki je prehitel šibko kljuse.
po poti gre kot hiter konj, ki je prehitel šibko kljuse.

Mr.B ::
Manu
Dejstvo je, da so se politične napetosti malo pomirile. Ni več tako napeto. Smo v nekem prehodnem obdobju, ko ni ne Janša, ne Bratušek, ne levo, ne desno.Hm zanimivo, me malo rezvetiš, katere napetosti si pa čutil slabo leto ?
Lol se Hutiji delajo Facpalm USA:
A Navy fighter jet fell overboard Monday when the USS Harry S. Truman
aircraft carrier veered to avoid fire from the Houthis
A Navy fighter jet fell overboard Monday when the USS Harry S. Truman
aircraft carrier veered to avoid fire from the Houthis

Kamran ::
Pa ne pri nas.
http://www.us-rs.si/o-sodiscu/pravna-po...
http://www.us-rs.si/media/ustava.republ...
16. člen
Izjema lahko postane pravilo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kdo naj bi bili strici iz ozadja? (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 12473 (10354) | Mipe |
⊘ | Novi vse slovenski protest 3.12.2012 ob 16:00 (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 15338 (14681) | Gandalfar |