» »

Smiselnost protestov

Smiselnost protestov

Temo vidijo: vsi
««
59 / 59
»
»»

Karaya 52 ::

To je ona fora, ko odpreš šlic, se obrneš v smeri vetra... potem pa sredi postopka veter nenadoma spremeni smer.

Matako ::

sensei je izjavil:

O fak, to so bli protesti! Kakšni so to protesti v Sloveniji, če kot prebivalec Ljubljane nobenega sploh ne opazim? A to se skrivajo al kako?


Lučke in štanti. Center je nabit s t.i. ovcami. Jokajoči Zoki je bil le še dodana popestritev zraven kuhanca. Precej bolje kot tisti fegetski ulični umetniki na prejšnjih vstajah. Vstaje so prešle od količine na kakovost!
/\/\.K.

AndrejS ::

Zakaj ga niso peljali tja , kot so protesnike v MB peljali potem ko so jih poškropili s solzilcem ? Sem mislim da smo po zakonu vsi enaki!

Karaya 52 ::

Škoda, da niso v PS obsodili obešanja lutk z mostu v Mariboru. So bili prepričani, da so pred ulico varni in raje potuhnjeno čakali na Kanglerjev konec. Zdaj pa mu bo zoprno hodit po ulicah Ljubljane...

Matako ::

Lik s solzivcem bo dobil zastonj kofe!

Janković: Mladeniča s solzivcem vabim na kavo

http://www.rtvslo.si/slovenija/jankovic...

Zdaj, če ni PAST se je stvar izplačala.
/\/\.K.

Oldi ::

Če je tole res
@mikstone1: Sodba Višjega sodišča znana. Janša gre v zapor!!! http://www.mikstone.si/mikstone-report/... http://twitter.com/mikstone1/status/450...

potem ima nek smisel, da gremo spet na ceste. Moja maksima, da moraš pred demonstracijami imeti realen scenarij za izboljšanje razmer po uspešnih protestih, je izpolnjena, slabše je težko, čeprav se meje dna vedno bolj oddaljujejo, tako da je prostora še za več kot eno še slabšo vlado.

darkolord ::

slabše je težko
Čaki, KAJ?

bluefish ::

Spet se bo rajalo: http://www.delo.si/novice/slovenija/gib...

Gibanje 29. oktober tudi za letos napovedalo protivladni protest.

Začetek protesta z naslovom Protest proti vladi je napovedan ob 16. uri na Kongresnem trgu v Ljubljani. Ali je predviden pohod po mestu, še ni znano, je pa udeležbo doslej potrdilo nekaj več kot 300 ljudi.

matijadmin ::

Ne bi želel kar koli špekulirati o povezavah s strankami ipd., a policisti so več kot očitno s skozi svoje delo (ki je IMO zloraba vsaj poklicanosti, v konkretnem primeru pa tudi pooblastil) pokazali kaj si mislijo o mirnih protestnikih.

Še sreča, da je te dva rešil videoposnetek, policist pa je končal na zatožni klopi (kamor tudi sodi).

Njegovi kolegi protestirajo pred sodišče! Kako bolno ... Le zakaj ga policisti zdaj zagovarjajo, če pa je sam storil več kaznivih dejanj? Se ti protestniki niso strinjali s protesti? Je bil tedaj Vinko minister in s stranko SDS povezan generalni direktor Policije? Hecno je, da se ti policisti zdaj v protest zbirajo ravno pred sodiščem. Pa tudi Venigerja je povezovalo s SDS udejstvovanje pri švicarskih tabornikih.

Kako koli, več kot polovica prijetih protestnikov je bila ali oproščenih ali pa so kar umaknili ovadbe zoper njih.

Kdo je razgrajal, netil nasilje in razbijal, tudi vemo. Pretežno navijači in razni samooklicani domoljubi, s kom ti politično simpatiziramo, tudi vemo.

Od protestnikov so z madežem le tisti, ki niso imeli sreče videoposnetka, ki bi dokazal njihovo nedolžnost ali pa tisti razgrajači, ki so naleteli na poštene policiste. Koliko katerih je med njimi, ne bomo izvedeli.

Zadnji vir: http://www.delo.si/novice/kronika/po-vs...

Fritz ::

Laganje oz. krivo pričanje, odvzem prostosti nedolžnim... Če mu dokažejo nečednosti in ga obsodijo, ga je treba po najkrajšem postopku ščevlat iz službe s pooblastili. Pa ne samo tega.
"Težav ne moremo reševati z isto miselnostjo,
kot smo jo imeli, ko smo jih ustvarili."
A. Einstein
««
59 / 59
»
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kdo naj bi bili strici iz ozadja? (strani: 1 2 )

Oddelek: Problemi človeštva
5510607 (8488) Mipe

Novi vse slovenski protest 3.12.2012 ob 16:00 (strani: 1 2 )

Oddelek: Problemi človeštva
5712951 (12294) Gandalfar

Več podobnih tem