» »

Cene rabljenih telefonov previsoke?

Cene rabljenih telefonov previsoke?

Temo vidijo: vsi
«
1
2

pronto ::

Zakaj so cene tako napihnjene? Ravnokar iščem mobitel, ki bi ga uporabljal samo v službi. Tam do 60-70€ in ne najdem ničesar. Rabim pa nekaj z wi-fi, 3,8+ kapacitivni ekran, android in dobro baterijo. Vsa možna sranja prodajajo po 100+€. Zakaj so cene tako zasoljene?

P.S.
Če kdo prodaja telefon z zgornjimi specifikacijami po normalni ceni naj mi napiše na ZS. Kupil bi ga takoj.

Lonsarg ::

3.8" telefonov novih se ne dobi kaj dosti pod 300€, od kje torej tvoja pričakovana cena rabljenga za 60-70€ mi res ni jasno... Bo treba na 3.2" prešalta za tak dnar, ker na žalost ne delajo velikih telefonov, ki pa so slabši in zato cenejši. No vsaj niso jih 1 leto oziroma 2 leti nazaj, kolikor stare mobitele ti iščeš.

Mislim da se jih najde kar nekaj modelov z 3,8. Htc HD 2 je imel že leta 2009 4,3 ekran. In se še vedno po bolhi prodajajo po ogromni ceni. In glede na to da se po bolhi prodaja več kot 5000 telefonov bi pričakoval da so cene nižje glede na širok izbor ponudbe. Jaz bi rad kot kupec dobil činmveč za svoj denar. Sicer pa moje vprašanje zakaj so cene tako zasoljene leti na vse telefone nasploh. In če se prav spomnem so se nedavno prodajali novi Nexusi po smešno nizki ceni glede na specifikacije. Tako mi ne gre v glavo zakaj se novi Iphoni prodajajo tudi po 700-800EUR. To je le še preizkušanje koliko so ljudje pripravljeni plačati.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: pronto ()

RejZoR ::

Heh, človek hoče imet top shit telefon pod 100 EUR, jezst pa sem pred časom bemtil, da je izjemno težko prodat telefon za solidno ceno če si ga kupil v prosti, ker imajo vsi zbite cene, ker so bili kupljeni preko vezav...
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

Lonsarg ::

Ti iščeš v cenovnem rangu novih naprav pod 250€. Namreč noben pod nobenim pogojem ne bo rabljenga prodal kaj dosti manj kot za tretino nove cene, nižje od tega folk raje telefon obdrži. Telefoni, ki bi imeli 3.8", pa bi novi stali 250€ pa ne vem če so obstajal 2 let nazaj.

Men se rabljeni telefoni ne zdijo predragi, dobiš eno leto rabljene telefone po polovični ceni.

Saj ni treba biti zdaj pikolovski na teh 3,8 inčov. Saj bi vzel tudi 3,5 če je cena prava. V enem letu ponavadi Samsung izda ogromno novih modelov. Tako da bi po neki logiki cena tudi pasti. Telefon se tudi obrabi. Lahko mi teoretično telefon, ki bi ga kupil tudi crne čez par dni in bi imel probleme z garancijo glede na naše "vrle" servisne centre. Moje mnenje je da so telefoni že v startu ogromno preplačani glede na to da jih kitajci sestavijo za drobiž.

kixs ::

Nic, potem pa pojdi v XYZ trgovino, ki prodaja mobitele in reci, da das samo nekaj drobiza, ker Kitajci to delajo za pest riza :)) Volk sit in koza cela 8-)

Cene so trzne, tako v trgovinah, kot na Bolhi. Ce hoce kdo prodati, mora kdo kupit. Ce pa ne pride do usklajene cene, pac ni posla. Ce se prodajalcu ne mudi oz. ga ima raje sam se naprej, je pac tako.

lp

Magic1 ::

pronto, ti si ena glava. V to kategorijo spadajo trije telefoni, ki so bili prodajani pri nas. Ace, Desire in neki Huawei. Cene prvih dveh so od 80EUR dalje. Vsi ostali so višji rang in so dražji.
Magic

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Magic1 ()

Boobiz ::

HD2 je slaba primerjava, ker telefon je dejansko en najboljših ever made imho. Sposoben je poganjat WP7, android in WM6.5, kar je epsko in definitnivno vredno ekstra par deset €.
I'm drunk, what's your excuse?

Seveda so cene tržne. Vendar če bi se kdaj ljudje uprli in nehali kupovati po takšni ceni bi se hitro zmanjšale cene. In tako je z večino stvarmi. Tako pa nas le še ožemajo z vseh strani. Tako da že iz principa ne bom kupil rabljeni telefin po visoki ceni. Se bom znašel in vzel gsm za 10€ in tablico rabljeno za 70€. Ne pa preplačeval 10 centimetrske "gadgete".

Boobiz je izjavil:

HD2 je slaba primerjava, ker telefon je dejansko en najboljših ever made imho. Sposoben je poganjat WP7, android in WM6.5, kar je epsko in definitnivno vredno ekstra par deset €.

Vseeno je telefon že star. To pa je stvar posameznika če bo tvegal brick telefona za nadgradnjo.

Zgodovina sprememb…

Lej čist preprosto je, jaz imam doma 2 čist dobra telefona. En je bil vedno mišljen za rezervo, drug je ostal kot GPS(Nokia5800). Sem hotel prodat prvega za 70EUR, 60EUR pa ni šlo. Za 30EUR se pa tud ne bom jahu s kr enimi ljudmi. Ni vredno.
Ti praviš, da je še danes popolnoma uporaben pametni telefon vreden 30EUR, ti rabiš malo premislit svoje vrednotenje.
Magic

Zgodovina sprememb…

RejZoR je izjavil:

Heh, človek hoče imet top shit telefon pod 100 EUR, jezst pa sem pred časom bemtil, da je izjemno težko prodat telefon za solidno ceno če si ga kupil v prosti, ker imajo vsi zbite cene, ker so bili kupljeni preko vezav...

Če se prav spomnim si ti prodajal Samsung s8500? Sem si ga lastil in se ga prodal za 50EUR vendar sem dal veliko več za njega.
Telefon z Bado ni vreden počenega groša, tako da če si ga prodajal za 100EUR si tudi sam nategun, ki ga je hotel nekomu "uvaliti". Če nisi pa glej ta post kot brezpredmeten in se ti opravičujem.

Zgodovina sprememb…

Magic1 je izjavil:

Lej čist preprosto je, jaz imam doma 2 čist dobra telefona. En je bil vedno mišljen za rezervo, drug je ostal kot GPS(Nokia5800). Sem hotel prodat prvega za 70EUR, 60EUR pa ni šlo. Za 30EUR se pa tud ne bom jahu s kr enimi ljudmi. Ni vredno.
Ti praviš, da je še danes popolnoma uporaben pametni telefon vreden 30EUR, ti rabiš malo premislit svoje vrednotenje.

Kaj misliš da bo kdo kupil telefon z symbianom za 70€? Saj točno o tem je ta tema. Saj te noben ne sili da ga prodaš. Samo če ga boš hotel prodati boš moral postaviti ceno, ki jo je kupec pripravljen plačati. Zelo preprosto.

black ice ::

Če nisi pripravljen plačati te cene: se poskusiš dogovoriti s prodajalcem ALI poiščeš alternativo ALI prenehaš z 'nakupovanjem'. Simple as that.

Prodajal sem ga že več kot leto nazaj :D Ne nisem pripravljen prodat za vsako ceno, pod eno ceno se za stvar ni vredno zajebavat z ljudmi. Ker ravno največji skopuhi so najbolj smotani, kupijo stvar za drobiž, potem pa mislijo, da dobijo še podporo in garancijo zraven.
Magic

pronto je izjavil:

RejZoR je izjavil:

Če se prav spomnim si ti prodajal Samsung s8500? Sem si ga lastil in se ga prodal za 50EUR vendar sem dal veliko več za njega.
Telefon z Bado ni vreden počenega groša, tako da če si ga prodajal za 100EUR si tudi sam nategun, ki ga je hotel nekomu "uvaliti". Če nisi pa glej ta post kot brezpredmeten in se ti opravičujem.

Wave mi leži v predalu, ker ga raje porabim za digitalni fotoaparat (ker dela res dobre slike) kot pa da bi ga prodal tolk pod ceno. Slabo podprt OS gor ali dol.

Magic1 je izjavil:

Prodajal sem ga že več kot leto nazaj :D Ne nisem pripravljen prodat za vsako ceno, pod eno ceno se za stvar ni vredno zajebavat z ljudmi. Ker ravno največji skopuhi so najbolj smotani, kupijo stvar za drobiž, potem pa mislijo, da dobijo še podporo in garancijo zraven.

Seveda. Saj se strinjam. Vendar sam nisem skopuh. Vendar se mi zdijo cene previsoke. Garancija meni nič ne pomeni. Saj se redkokateri telefon kar pokvari sam od sebe brez kakšnega padca.
Sam če prodajam stvari prodam po normalni ceni. Zadnjič sem prodal 2gb rama ddr 2 za 10€ in to v enem dnevu. Zakaj bi nekaj starega prodajal po previsoki ceni. Ni to vino da se draži glede na starost.

RejZoR je izjavil:

pronto je izjavil:

RejZoR je izjavil:

Wave mi leži v predalu, ker ga raje porabim za digitalni fotoaparat (ker dela res dobre slike) kot pa da bi ga prodal tolk pod ceno. Slabo podprt OS gor ali dol.

Stvar izbire. Če hočeš uporabljati aparat, ki je nov stal 450€ za digitalni fotoaparat z 5-mi megapixli prav. Tvoja izbira. Tako kot je moja izbira, da ne bom preplačeval stvari.

Zgodovina sprememb…

blackbfm ::

Ne nisem pripravljen prodat za vsako ceno, pod eno ceno se za stvar ni vredno zajebavat z ljudmi. Ker ravno največji skopuhi so najbolj smotani, kupijo stvar za drobiž, potem pa mislijo, da dobijo še podporo in garancijo zraven.

seveda, boljše da ti leži 2 leti v predalu potem ga pa stran vržeš..samo da slučajno ne bo kdo poceni prišel skozi!!

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: blackbfm ()

Saj moderator lahko kar izbriše to temo. Intelektualci pa taki na slo-tech. Kar preplačujte stvari še naprej. Saj zaradi takih tudi so take cene. Dobro je napisal blackbfm. Raje vrži v smeti kot prodaj.
Lep pozdrav vsem.

Zgodovina sprememb…

jnovak ::

@pronto - nima smisla se prerekat kdo (n)ima prav in za koliko naj se mobilniki prodajajo ... vsak ima svoje poglede na to & v kolikor se povpraševanje in ponudba ne srečata, je potrebno iskati naprej.

Anyways, pojdi v razdelek malih oglasov in tam objavi novo temo, npr. "K: GSM z Android OS, do 100 EUR" ter napiši kaj želiš/pričakuješ od aparata.

Intelekualcem se ne da prodajat telefona za 30€, vsakemu 10 minut razlagat kakšen je telefon, se menit s folkom kje pride do prodaje, naknadno razlagat kako kaj dela/nedela. Je bolj ekonomično, če je v predalu pa še ok telefon imaš za rezervo...
Magic

pronto je izjavil:

Magic1 je izjavil:

Seveda. Saj se strinjam. Vendar sam nisem skopuh. Vendar se mi zdijo cene previsoke. Garancija meni nič ne pomeni. Saj se redkokateri telefon kar pokvari sam od sebe brez kakšnega padca.
Sam če prodajam stvari prodam po normalni ceni. Zadnjič sem prodal 2gb rama ddr 2 za 10€ in to v enem dnevu. Zakaj bi nekaj starega prodajal po previsoki ceni. Ni to vino da se draži glede na starost.

RejZoR je izjavil:

pronto je izjavil:

RejZoR je izjavil:

Stvar izbire. Če hočeš uporabljati aparat, ki je nov stal 450€ za digitalni fotoaparat z 5-mi megapixli prav. Tvoja izbira. Tako kot je moja izbira, da ne bom preplačeval stvari.

To je res stvar odločitve ampak ti pa nasplošno pričakuješ Ferrarije po ceni Dacie... samo zato ker so "rabljeni". Mal nelogično razmišljanje. Določeni aparati lahko ceno kar držijo, rabljeni gor ali dol. Predvsem pa se prodaja precej rabljenih, ki so pravzaprav še dost novi in običajno še v garanciji. Prav tako cene solidno držijo popularni modeli, torej Galaxy S serije, Nexusi, iPhoni itd. Manj popularni modeli ala Galaxy W in podobno pa je zelo odvisno ampak načeloma nimajo take vrednosti ker gre za "obstranske" modele in niso flagshipi.

MisterR ::

pronto je izjavil:

Zakaj so cene tako napihnjene? Ravnokar iščem mobitel, ki bi ga uporabljal samo v službi. Tam do 60-70€ in ne najdem ničesar. Rabim pa nekaj z wi-fi, 3,8+ kapacitivni ekran, android in dobro baterijo. Vsa možna sranja prodajajo po 100+€. Zakaj so cene tako zasoljene?

P.S.
Če kdo prodaja telefon z zgornjimi specifikacijami po normalni ceni naj mi napiše na ZS. Kupil bi ga takoj.

Huawei ideos X5 3.8 ekran, android, wifi...

Zvezdica27 ::

lp,

z malo sreče lahko dobil dobro ohranjen Galaxy S za 100e, za 150 bo že vrhunsko ohranjen. Za 100 je to best buy (GPS drugače v kurcu).

Drugače se pa strinjam, sam sem hotel kupiti Nokio E72 pa so bile tako nore cene... saj je fajn telefon, sam je pa zdaj totalno zastarel... pa so mi ga hotli za 150 uvalit... kr neki...

zz

Zvezdica27 je izjavil:

lp,

z malo sreče lahko dobil dobro ohranjen Galaxy S za 100e, za 150 bo že vrhunsko ohranjen. Za 100 je to best buy (GPS drugače v kurcu).

Drugače se pa strinjam, sam sem hotel kupiti Nokio E72 pa so bile tako nore cene... saj je fajn telefon, sam je pa zdaj totalno zastarel... pa so mi ga hotli za 150 uvalit... kr neki...

zz

Saj verjetno bom kr galaxya vzel. 100€ je odlična cena za še vedno superioren telefon. Nokia e72 za 150€? Lepo te prosim. V katerem gozdu živijo takšni ljudje?

Phantomeye ::

jaz raje obdrzim telefon kt ga pa prodam za drobiz.

Loh je telefon vreden 10€, pa se ga ne splača prodat za tako ceno. Ker delujoc telefon je bolj uporaben kot pa deset €.

Phantomeye je izjavil:

Loh je telefon vreden 10€, pa se ga ne splača prodat za tako ceno. Ker delujoc telefon je bolj uporaben kot pa deset €.

10€ vreden telefon bo prodajala peščica ljudi. Saj telefon po mojem mnenju je težko vreden pod 20€ ker opravlja svojo funkcijo za takšno ceno. Poglej malo po bolhi. Jaz gledam na to tako. Da nekdo prvi objavi oglas z nabito ceno, potem pa ostali z istim izdelkom postavljajo podobno ceno kot tisti prvi namesto da bi objavil ceno, ki se zdi njemu primerna. Po ebayu že dobiš Iphone 3gs po 100-120$ medtem ko se pri nas prodajajo po 200€. Saj nismo več v 19 st. Cene morajo biti povsod približno enake. Saj ni čudno da slovenski trgovci propadajo ker recimo HOFER pripelje iz Nemčije izdelke in jih prodaja po nižjih cenah kot naš MERCATOR, ki ima večino izdelkov iz Slovenije in jim nabije marže.

mgermo ::

Zakaj že 2 strani nabijaš neki kar se teb zdi? Če je na ebayu 100$, kup na ebayu za 100$. Na bolhi pač za tako ceno ne boš dobil, pa če se ti zdi precenjeno ali pa ne. Cena je takšna kot je, na tebi je da kupiš ali ne, ne pa da nabijaš po forumu kak ti grdi grdi nočejo šenkat mobitela po ceni, ki si si jo ti zamislil.

Saj jaz sem že napisal da naj kar zbrišejo moderatorji to temo. Jaz samo odgovarjam na poste. Saj očitno le malo ljudi vidi da so cene nabite. Saj sem že napisal zakaj so take cene. Ker so ovčke pripravljene preplačati vsako stvar namesto da bi se vprašale koliko je stvar realno vredna.

Phantomeye ::

pronto je izjavil:

Phantomeye je izjavil:

10€ vreden telefon bo prodajala peščica ljudi. Saj telefon po mojem mnenju je težko vreden pod 20€ ker opravlja svojo funkcijo za takšno ceno. Poglej malo po bolhi. Jaz gledam na to tako. Da nekdo prvi objavi oglas z nabito ceno, potem pa ostali z istim izdelkom postavljajo podobno ceno kot tisti prvi namesto da bi objavil ceno, ki se zdi njemu primerna. Po ebayu že dobiš Iphone 3gs po 100-120$ medtem ko se pri nas prodajajo po 200€. Saj nismo več v 19 st. Cene morajo biti povsod približno enake. Saj ni čudno da slovenski trgovci propadajo ker recimo HOFER pripelje iz Nemčije izdelke in jih prodaja po nižjih cenah kot naš MERCATOR, ki ima večino izdelkov iz Slovenije in jim nabije marže.

Sej zato. Pred leti sem za 20€ prodal mojo nokijo E63. Bil je 100% operativen telefon. Imel je memory 2GB, nov zaslon, ker se je stari razbil (70€, itak je placal tisti, ki je bil kriv za razbitje, pa vseeno), baterija delala še zmeri kot nova. cel teden.

Še zdaj mi je žal. zdi se mi, da cena trga vseeno ni realna vrednost nekega itema.

Zaradi svojega načina razmišlanja sem prišel daleč tudi v firmi v kateri delam in sem hitro napredoval med vodilne v podjetju. Ne iščem, da mi kdo šenka telefon. Če mislim da je stvar res vredna recimo 1000€ sem to ceno tudi pripravljen plačati. Če pa je potem cena navita na 1500€ ne bom vzel. Čisto preprosto.

tac ::

Še moje skromno mnenje,
cene na bolhi so za tehniko (drugih stvari ne gledam) res običajno pretirane.
Gledal sem prenosnike in tudi računalniško opremo.
Moral sem spremljat kak mesec, da sem dobil neko realno ponudbo za rabljen prenosnik.
Vse ostalo navite cene skoraj do neba.
Včasih pokličem na kak mesec star oglas in potem sklenemo posel za realno ceno (običajno polovično oglaševane).
Kaj je realna cena je seveda relativno, vendar da je par generacij star prenosnik na prodaj za polovično vrednost novega, veliko boljšega, ni realno ali pošteno.
Po moje se pozna, da nimamo dobro izvedene licitacijske prodaje, kot npr ebay.
Potem vsak proba prodat po maksmimalni ceni, če ne gre, pa morebiti po realni.

TheJack ::

Cene so na Bolhi za rabljene telefone res pretirane. Najdejo se tudi kljukci, ki Galaxyje S in Desire prodajajo za 300 EUR in več.

Jaz sem pred meseci dal oglas, da kupujem HTC Desire za 80 EUR. V parih dneh sem imel 5- 10 ponudb, telefon so mi ponujali za od 80 do 110 EUR. Nazadnje sem vzel enega za 80 EUR, pa še precej dobro ohranjenega za povrhu (baterija zdrži 2-3 dni zmerne uporabe, ekran je brez praske). Še 8 GB kartico sem zraven dobil.

M-XXXX ::

Ravno na bolhi opažam trend izredno poceni telefonov/tablic, ko pridejo v slovenijo preko raznih operaterjev. Prodajajo se tudi po 100-150€ ceneje kot kjerkoli drugje na svetu, le pravi trenutek je potrebno izbrat.

Kot npr?
Magic

francek1 ::

Enim očitno ni jasno, da ima VSAK PREDMET točno tako vrednost, kot je nekdo pripravljen zanj plačat. Simple as that! Prvi zakon trgovanja pač...
Kdor se je že rodil učen se lahko reži...

M-XXXX ::

Magic1 je izjavil:

Kot npr?

Galaxy Note: nov, nerabljen, zapakiran, kupljen dobro uro nazaj: dal sem nekaj pod 400€, cena z naročnino je bila 450-500€ (pozabil točno). Uglavnem brez vezave, garancija, nov, zapakiran sem ga dobil ceneje kot bi dal z naročnino. Cena telefonov se je nato dvignila nad 500€.

Galaxy Note 10.1. Ob izzidu so se prodajali (najcenejši nov, zapakiran je bil 330€), za 350€ jih je bilo kar nekaj. Trenutno so na bolhi 430-450€. Za ta dva sem bil pozoren in ti znam povedati točne cene. Možno, da se tako dogaja tudi z ostalimi:)

PS: za primer Note 10.1 je bila najcenejši na ebayu tudi okol 450€ v istem času kot na bolhi 330€.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: M-XXXX ()

Jezst sem na Bolhi dobil mesec dni starega SGS2 za ne vem točno al je blo 300 al 350 EUR. Skratka v vsakem primeru 200 EUR ceneje kot v trgovinah. Vsa oprema v škatlici, račun, res brez vsake praskice. Lahko da sem ga preplačal ampak glede na to da je bilo ogromno starih po pol leta in več z isto ceno se mi je to zdela dobra izbira.

FlyingBee ::

čisto v redu je vse skupaj, cene so pač visoke, ampak ko se postaviš v pravo perspektivo, si lahko zadovoljen za Mobitel in njihov najnaj program, saj folk zapakirane S3 ali noteII prodaja že pod 400 oz. 500 eur

Zgodovina sprememb…

Lahko da sem ga preplačal ampak glede na to da je bilo ogromno starih po pol leta in več z isto ceno se mi je to zdela dobra izbira.

enako pri iphonih recimo 4s, novi in leto stari 400e8-O

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: blackbfm ()

draciel ::

Sicer ni v tvojem rangu 70 eur, vendar tedn nazaj sem prodal novega še zapakiranega HTC ONE V z 24mesečno garancijo za 150 eur.

Kupec me je 3X poklical nazaj in prehvalil kot še noben. Nimam pojma zakaj. Samo prodat sem ga želel...

Večina je pa hotela še zbijat.. na 120 eur. lol. Taki telefoni se rabljeni prodajajo čez 200 eur..

Zgodovina sprememb…

• spremenil: draciel ()

zakaj mu potem nis reku nej ti še 50e prnese?

draciel ::

mislil je da ga bom nategnu k sm dal telefon pol cenej..

first_line ::

Cene rabljenih telefonov so pri nas res oderuške. Gledam za Galaxy S2 in čisto podrajsane folk prodaja za 250€+, ko dobiš novega iz tujine za 325€.
Za 200€ imajo pa 'samo razbit ekran'.

Ljudje rabijo denar in pač probajo koga nategniti. Vsi prodajajo, malo kdo proda.

FlyingBee ::

če malo več pogledaš, boš ugotovil, da s2 in iphone 4/S držijo visoke cene, ostali so kar lepo padli, recimo kakšni "eksoti" kot so galaxy note ali 3D od HTC in LG pa so relativno poceni ... tisti z visoko "ulično" oceno držijo visoko ceno, ker kao če imaš iphone, ga tudi 2 leti starega ne prodajaj na ravni LG in HTC-ja

Okapi ::

Če pa je potem cena navita na 1500€ ne bom vzel.
Ne štekam, v čem je problem? A te kdo sili vzeti? Pač vzameš cenejšega, ne.

O.

Gladi ::

Če kdo nateguje so to mobilni opereterji
Primer Nokia Lumia 800:
Simobil, vezava za 24 mesecev, mesečna naročnina 12EUR. Cena: 350EUR
Amazon UK: Prosta prodaja brez omejitev. Cena: 160 funtov oz. 198EUR.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Gladi ()

Operaterji imajo red idiotske cene. Samo poglejte redne cene telefonov pri Mobitelu. Lahko mirno rečem, da so daleč najdražje na trgu.

mtosev ::

kdo pa te sili da rabiš kupiti rabljen fon?
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

Jaz sem preko vezave vzel LG black za 100EUR(po moje zadnja taka vezava, ker se ne splača več). Sem šel pogledat koliko so ga vrednotil po redni ceni, 450EUR. Na amazonu so ga pa prodajal za 270EUR novega brez vezav.
Drugače priporočam telefon, dobro ohranjen je vreden 120EUR
Magic

Zgodovina sprememb…

«
1
2

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

vprašanje telefon pri operaterjih , na obroke.. kako je lahko tok bolj poceni?

Oddelek: Loža
346343 (5196) shintaro
»

Mnenja o trgovinah za odkup mobilnikov (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
7013117 (11604) jero_no1
»

Nesposobnost trgovanja pri malih oglasih (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Loža
25556163 (46752) kuglvinkl
»

Cene rabljenih pri nas

Oddelek: Mobilne tehnologije
286714 (6079) Hayabusa
»

Poleti manjša različica iPhona, brezplačen MobileMe?

Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod
3510389 (8415) Limit-sky

Več podobnih tem