Forum » Loža » Pasja hrana
Pasja hrana
medenko ::
Kje kupujete?
Jaz sem zaenkrat kupoval tole pri Hrana za pse Bosch Light « Hrana za pse Bosch, jemljem kar ta veliko vrečo 12,5kg pa je mir potem za cel mesec....sedaj sem pa našel še cenejšo varianto tukaj Bosch Light kjer imajo za dobre 2 ceneje ta veliko vrečo. Če pa vzamem dvojni paket, še toliko ceneje. 10% paket dobrodošlice za prvi nakup in 5% stalni popust, če se naročim na novice.
Kdo kupoval pri zoohit.si? To naj bi poslali direktno iz tujine?
Jaz sem zaenkrat kupoval tole pri Hrana za pse Bosch Light « Hrana za pse Bosch, jemljem kar ta veliko vrečo 12,5kg pa je mir potem za cel mesec....sedaj sem pa našel še cenejšo varianto tukaj Bosch Light kjer imajo za dobre 2 ceneje ta veliko vrečo. Če pa vzamem dvojni paket, še toliko ceneje. 10% paket dobrodošlice za prvi nakup in 5% stalni popust, če se naročim na novice.
Kdo kupoval pri zoohit.si? To naj bi poslali direktno iz tujine?
RejZoR ::
Jezst sem vglavnem kupoval tukaj:
http://www.hov-hov.si
Imajo pa bolj premium znamke hrane čeprav je možno da boš našel kaj cenejšega. Mal preleti artikle če boš našel kaj primernega, imam pa drugače dobre izkušnje s samo trgovino.
http://www.hov-hov.si
Imajo pa bolj premium znamke hrane čeprav je možno da boš našel kaj cenejšega. Mal preleti artikle če boš našel kaj primernega, imam pa drugače dobre izkušnje s samo trgovino.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com
Master_Yoda ::
Jaz sem zadnjic narocil hrano na tej nemski strani in smo kar nekaj prisparali ce bi isto hrano tukaj kupili. Pa se postnina je zastonj ce vzames za 69 ali vec robe.
link ne dela.
zooplus.de lol podružnica od zooplus.si...
hvala bom kar v nemčiji naročil hehe....je ceneje.
fak še -10% hehe :)
zooplus.de lol podružnica od zooplus.si...
hvala bom kar v nemčiji naročil hehe....je ceneje.
fak še -10% hehe :)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: medenko ()
hvala že delam naročilo na zooplus.de...bom kar 2x startpaket 2x12,5kg vzel, da bo mir za slabe pol leta...po vseh popustih me pride 12,5kg 22€ rofl....tukaj sem dajal 38,90€!!!!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | pasja hrana - kje kupujete? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 53295 (3809) | Groot |
» | Nakup pasje ovratnice (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 6614 (5681) | Assass1n |
⊘ | Ovratnico za psa (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 18080 (16530) | Meizu |
» | Pasja hrana na bencinskih črpalkahOddelek: Loža | 2912 (2068) | Firebat |
⊘ | Koliko bi vas zanimal barton 2500 mobile (45w) po ceni 27000-27500 (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Kaj kupiti | 11159 (7664) | kuglvinkl |