Forum » Programska oprema » MS Outlook Express pravilno barvanje nepregledanih direktorijev
MS Outlook Express pravilno barvanje nepregledanih direktorijev
darh ::
Problem je sledeč...
ker imam rad vse tam kamor spada, je "dir tree" v "local folders" v Outlooku zelo razvejan... toliko, da kmalu, tudi na 1280x1024 full size ne bo več prostora...
Ker imam napisanih N rulesov kam letijo maili (mailliste, slo-techov poštar ipd...) se mi polnij večina folderjev. Če hočem met vse raztegnjeno, ne vidim vseh na enkrat, če so pa "skrčeni", pa ne vidim če je v direktoriju kaj novega (bold font + koliko neprebranih)
A je kaka šansa da se to enejbla ? da ti tud parent folder odebeli če je kak subfolder neprebran...
Bo treba it na navaden Outlook?
ker imam rad vse tam kamor spada, je "dir tree" v "local folders" v Outlooku zelo razvejan... toliko, da kmalu, tudi na 1280x1024 full size ne bo več prostora...
Ker imam napisanih N rulesov kam letijo maili (mailliste, slo-techov poštar ipd...) se mi polnij večina folderjev. Če hočem met vse raztegnjeno, ne vidim vseh na enkrat, če so pa "skrčeni", pa ne vidim če je v direktoriju kaj novega (bold font + koliko neprebranih)
A je kaka šansa da se to enejbla ? da ti tud parent folder odebeli če je kak subfolder neprebran...
Bo treba it na navaden Outlook?
Excuses are useless! Results are priceless!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Poštni odjemalci (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Programska oprema | 276297 (21228) | Matko |
» | Outlook 365 stalno sprašuje za IMAP gesloOddelek: Omrežja in internet | 7635 (6340) | tony1 |
» | Pomotoma sem pobrisal INSTALLEROddelek: Pomoč in nasveti | 1719 (861) | scipascapa |
» | Gmail podpira odslej tudi IMAP (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 10720 (10720) | Gandalfar |
» | Shraniti emaile v Outlook Express-u ... kako ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1757 (1624) | JLP |