» »

Težave z internet stranjo

Težave z internet stranjo

nakupite ::

Torej stran je delovala...Potem pa sem ponesreči izbrisal language.php...najprej je javljalo neki index.php system.php sedaj pa javi neznano napako www.nakupite.si
torej gre za verjetno kakšno malenkostno napako, problem je z language.php fajlom.

Stran se je delala v opencart-u in preko fillezile. Ter v cpanel na strani in admin tudi na strani.

Torej če kdo ve kaj bi bil problem,oz. kako dati stran nazaj da bo delala

Kontakt :)

Mipe ::

Vsakdo ti bo svetoval, da pač obnovi language.php, lahko jo vzameš kar iz opencart paketa, potem pa popravki po potrebi. Če so bili v language.php prej opravljeni obsežni posegi, no, morda bo potrebna reinštalacija opencart-a, samo isto bazo obdržiš. Sicer pa boš imel bolj konkretno pomoč na Internetmojstru.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Mipe ()

Problem je ker to nisem urejal jaz, človek ki mi je to urejal nima dostopa do rač. ker ni doma.

Zato pravim da če je kdo pripravljen zadevo pogledati, kaj je narobe. Jo postaviti nazaj, namreč potem tudi nov template ker gre za online shop. Sem mu pripravljen lepo plačati se pač zmeniva kako in kaj pa rešimo zadevo.

problem je z language php ter potem je javljalo eno napako z index.php in system.php

Torej www.nakupite.si/cpanel dela..ostalo ne in tu je treba ugotoviti kaj je narobe. Sicer pa za človeka ki zna to ni problem, zato tu iščem nekoga ki bi imel željo to urediti pa se vse dogovoriva

Mipe ::

Za začetek lahko preko cpanela obnoviš language.php, se pravi, da naložiš eno iz opencart paketa. Če bo delalo, fino, tisti človek bo že opravil popravke. Če ne, pač ne. Na Internetmojstru boš takoj našel stručnjaka, tule bolj težko.

Sepravi tu gor nikogar ? Ki bi se spoznal na te php.je :) htmlje :) itd.. ?

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Katero e-trgovino izbrati

Oddelek: Izdelava spletišč
123151 (2324) Vice
»

[PHP]Lociranje php datoteke iz url naslova

8738 (633) MrBrdo
»

OSCommerce nastavitve (strani: 1 2 3 410 11 12 13 )

62453709 (20860) Skarabej
»

phpmyadmin problem.

341532 (1254) Tody
»

dolžina vnešenega teksta

331741 (1354) darh

Več podobnih tem