» »

VW Polo 1996 zvočniki

VW Polo 1996 zvočniki

neo5468 ::

Pozdravljeni. Ker imam trenutno v avtu res obupen zvok in je radijo že kar star (50 let pomoje) sem se odločil vse skupaj zamenjati.

Spredaj nimam nobenga zvočnika, zadej imam pa 2 ovalna (na polici). Zvok je naravnost grozen. Če imam potnika zadaj in jaz hočem slišati radijo moram zvok dati bol na glas, un zadej pa skorej ogluši. Tako da je stvar res hecna in upam da bom lahko stvar nekako popravil.

Danes sem gledal, kam bi vstavil sprednje zvočnike, in na grozo vseh ugotovim da v vratih nimam luknje za zvočnike. Na armaturki so pa tako majhne luknje za zvočnike da pomoje bi blo vse skupej en klinac. Tako da res ne vem kaj naj naredim.

Nameraval sem pa kupiti tele zvočnike:

http://www.mimovrste.com/artikel/133006...

Torej če sem jaz pravilno razumel. Piše da vsebuje dva nizko-srednjetonca in dva visokotonca. Torej tista 2 velika zvočnika bi bila za v vrata (če bi imel prostor oz. luknjo), 2 visokotonca bi bila pa na armaturki tam kjer je majhna luknja? Zadnja 2 ovalna bi pa zaenkrat obdržal?

Tako nekako sem si jaz stvar zamislis vendar sedaj se je vse to podrlo in ne vem več kaj naj naredim.

Še nekaj slikic:

vrata:

majhen zvočnik na armaturki:

zadnja 2 ovalna zvočnika na polici:

in pa moj preljubi radijo:

Nameraval sem pa kupiti tale radijo:
http://www.mimovrste.com/artikel/130000...

Bi bil dovolj vredu za te Blaupunkt zvočnike če bi jih uspel nekako notr dat?

Sem še čisto svež v teh vodah zato če sem napisou kakšno neumnost mi prosim oprostite.

lp

menjalnik ::

Poglej, najprej ti moram povedat da sem se do solz nasmejal tvojem radiju, zgleda kot iz kakega starega hrošča:D Začniva pri avtoradiju, glej izključno Pionner znamko, za kaj več denarja pa Alpine, jaz bi na tvojem mestu še malo pobrskal po mimovrste in imaš že za 80€ super Pionerjev radijo na usb, cd, aux...Nato bi nabavil zvočnike za v armaturo in malo povečal tisto luknjo, če bi bilo treba.

Zadaj pusti ovalce pri miru, ker boš kasneje ko boš kupil nov radijo naletel na funkcijo "fader" in jim boš lahko posebej nastavljal glasnost. Jest ti tudi svetujem, da si omisliš woofer, ker enostavno mora bit zraven. Jest sem prijetno presenečn nad zvokom odkar ga imam noter.

Ta avtoradijo, ki ga imaš noter ima pa lahko še kakšno vrednost

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Avtoakustika (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Kaj kupiti
23135909 (8711) darck
»

Avto zvočniki (strani: 1 2 )

Oddelek: Zvok in slika
8712024 (7271) dottor
»

Priklop Led diod na računalnik

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
302315 (1839) kriko07
»

Kater avtoradio in katere zvočnike? (strani: 1 2 )

Oddelek: Na cesti
526135 (4541) dunker

Več podobnih tem