Forum » Strojna oprema » KAKO OC Radeona 64Mb DDR VIVO
KAKO OC Radeona 64Mb DDR VIVO
msmiha ::
Kaj sedaj boš vsepovsod postavljal te teme. Enio že maš pod poč in nasveti
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.
vuki ::
Mad_Mavro, dej povej kako si drugače kej zadovoljen z Radeončkom. Ti je dal vse tisto, kar si od njega pričakoval?
MaD_Mavr0 ::
Moram reci da; saj ne bom grajal GeForcov sam tako je;
Prej sem imel Matrox Millenium G200 Max, pa je bila full dobra grafična sam zaj je bila ze pocasna !
Ampak ker imam IIyamo Vision Master vem kaj pomeni dobra in kvalitetna slika. Tako kot ima Matrox zasicene barve nima nobena grafica; s tem da sem zdaj na Radeonu prvic vido priblizno sliko ki jo je prej sibal v 2D Matrox.
Moram pa povedat to; GeForceki so res peklensko hitri ampak kvaliteta slike je na Radeonu boljsa !, pa se to GeForceki so malo prevec skomercializirani [moje osebno mnenje]
Prej sem imel Matrox Millenium G200 Max, pa je bila full dobra grafična sam zaj je bila ze pocasna !
Ampak ker imam IIyamo Vision Master vem kaj pomeni dobra in kvalitetna slika. Tako kot ima Matrox zasicene barve nima nobena grafica; s tem da sem zdaj na Radeonu prvic vido priblizno sliko ki jo je prej sibal v 2D Matrox.
Moram pa povedat to; GeForceki so res peklensko hitri ampak kvaliteta slike je na Radeonu boljsa !, pa se to GeForceki so malo prevec skomercializirani [moje osebno mnenje]
3LeR. ::
kerga radeona pa mas
jst bi si kupu 64mb ddr vivo sam morm prej njst kakšno banko k ni preveč zaščitena tko de si bom lohk mal postregu:)
jst bi si kupu 64mb ddr vivo sam morm prej njst kakšno banko k ni preveč zaščitena tko de si bom lohk mal postregu:)
Imam ATI Radeon 64Mb DDR VIVO !
Sem zelo zadovoljen [pričakujem samo še uradni izid driversov 70xx]
Drugače pa [grafika, DVD, games, ...] good !
>>Upam na najboljše ! <<
Sem zelo zadovoljen [pričakujem samo še uradni izid driversov 70xx]
Drugače pa [grafika, DVD, games, ...] good !
>>Upam na najboljše ! <<
zizi ::
Poglej pod download tam boš dubu za navijanje radeonov
War is Peace
Freedom is Slavery
Ignorance is Bliss
Freedom is Slavery
Ignorance is Bliss
Ma ni hitra;
Zaj mam masino na servisu ker se mi pregreva in mislim, da ni bilo speeda v igrah saj se mi je CPU zagrel po 20min igranja na 60+°C !
Zato mislim, da nisem mogel istisniti max iz GRAFIKE
>> Ne vem kaj je; sam serviserji so PREPAMETNI ! <<
Zaj mam masino na servisu ker se mi pregreva in mislim, da ni bilo speeda v igrah saj se mi je CPU zagrel po 20min igranja na 60+°C !
Zato mislim, da nisem mogel istisniti max iz GRAFIKE
>> Ne vem kaj je; sam serviserji so PREPAMETNI ! <<
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | nVidia buys ATi (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 4484 (3612) | Senitel |
» | GeForce3 titanium 200Oddelek: Kaj kupiti | 1185 (953) | tha_man |
» | GeForce 3 ali Radeon (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 4238 (3260) | Radiant |
⊘ | ATI vs Hercules vs MatroxOddelek: Zvok in slika | 1853 (1512) | EvilK|NG |
» | Grafične kartice - kvaliteta slikeOddelek: Zvok in slika | 1513 (1312) | Witboy |