Forum » Operacijski sistemi » procesor 100%
procesor 100%
heero ::
pozdravljeni
imam en problem procesor mi vedno nabija na 100% in vse deluje zelo pocasi to se dogaja odkar nisem dodal se en disk od 40gb in na njega nalozil windows xp imam pa se en disk 320gb ki je samo za filme in igrice rama pa imam 768mb
procesor je 1.8ghz AMD sempron virusov ni ker sem komaj nalozil windows
imam en problem procesor mi vedno nabija na 100% in vse deluje zelo pocasi to se dogaja odkar nisem dodal se en disk od 40gb in na njega nalozil windows xp imam pa se en disk 320gb ki je samo za filme in igrice rama pa imam 768mb
procesor je 1.8ghz AMD sempron virusov ni ker sem komaj nalozil windows
einstein :P ::
Ja glede na to, da procesor ni ravno "top šit" in, da tudi ram-a nimaš ravno na zalogi je čisto možno, da se hitro obremeni na 100%.
Torej tvoj glaven sistem je Xp? Je 32 ali 64bitni? - če je 64 bitni, ga le hitro zamenjaj z 32bitnim oz dodaj še vsaj kak giga ram-a.
Pa veliko sreče.
lp
Torej tvoj glaven sistem je Xp? Je 32 ali 64bitni? - če je 64 bitni, ga le hitro zamenjaj z 32bitnim oz dodaj še vsaj kak giga ram-a.
Pa veliko sreče.
lp
STAY OUT OF MY TERRITORY!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Se splača nadgradnja starega prenosnika?Oddelek: Strojna oprema | 3057 (2377) | stara mama |
» | Namizni računalnik za odbelavo video-audio (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 14727 (13207) | fuzia |
» | menjava diska vs. novi prenosnikOddelek: Pomoč in nasveti | 1685 (1222) | m0LN4r |
» | nakup komponent osebnega računalnikaOddelek: Kaj kupiti | 3151 (2616) | xpolhecx |
» | Windows Vista Get Ready (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 11920 (9006) | Jaka83 |