» »

HP in Win7 recovery mediji na disku

HP in Win7 recovery mediji na disku

lopov ::

Živ!

Dobil sem HP laptop, kateri je imel v originalu prednaložene Win7 Home premium. Neka brihta se je odločila in naknadno namestila Enterprise verzijo, seveda nelegalno. Lastnica bi vseeno raje imela originalne windows, a ker pred tem ni naredila varnostnih medijev ne gre samo s ponovno namestitvijo.

Kolikor vidim sta na disku še vedno obe HP particiji -- "recovery" in "HP_Tools". Žal se iz biosa ne da zagnati v restore načinu, prav tako nameščeni Win7 Enterprise nimajo nameščenega programa za izdelavo slik.

Se je kdo že srečal s podobnim problemom in uspešno naredil slike oz. kako drugače prišel do prednaloženega originalega sistema?

Hvala,
b.

PS: niti ne znam formulirati naslova ...

medenko ::

recovery je še vedno na disku.

fosil ::

Lahko uporabiš katerikoli home premium dvd in namestiš s kodo, ki je na nalepki, spodaj na računalniku.
Morda boš sicer potem moral za aktivacijo poklicat na MS.
Tako je!

lopov ::

To, da lahko namestim HP in aktiviram mi je jasno, znam tudi brez klica na MS :)

Ja, recovery je na disku. Vidim fajle, a kako zadevo spraviti do delovanja da mi naredi "restore"? Na netu je polno informacij da stisneš F11 in se zažene z recovery particije, a je s formatiranjem diska in šla ta opcija. Iščem info kaj treba dodati bcd da se morda tako zažene.

Edit: našel tole -- http://neosmart.net/forums/showthread.p...

Moram stestirat in sporočim :P

Zgodovina sprememb…

• spremenil: lopov ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Recovery particija in prenosnik.

Oddelek: Pomoč in nasveti
322207 (1892) D3m0r4l1z3d
»

Ponovno nalaganje Windowsov

113758 (3586) hojnikb
»

reinstall kupljenih windows 7 HP z piratskim cdjem/imageom ter original cdkeyem...

Oddelek: Operacijski sistemi
212318 (1826) Duhec
»

Toshiba HDD recovery

51319 (1253) fosil
»

Windows Vista Home Premium Install CD

Oddelek: Operacijski sistemi
324095 (3345) ender

Več podobnih tem