Forum » Slo-Tech » Opravičilo 2
Opravičilo 2
einstein :P ::
Persona non grata pomeni nezaželenega uporabnika. Ta naziv za uporabnika pomeni tudi, da nima pravice do pritožbe zoper sankcije, ki se mu izrečejo in izvedejo, nadaljnih sankcij se mu tudi ne obrazloži.
Tole je problem?
Škoda, lepo je bilo sodelovati z vami gospe in gospodje ampak očitno sem zasral.
Če je še kakšna možnost da se mi odstrani naziv..? - Npr. kakšna pomoč moderatorjem? - Lepo bi bilo, drugače se bom pa moral kar z nazivom sprijazniti.
Lep pozdrav.
Tole je problem?
Škoda, lepo je bilo sodelovati z vami gospe in gospodje ampak očitno sem zasral.
Če je še kakšna možnost da se mi odstrani naziv..? - Npr. kakšna pomoč moderatorjem? - Lepo bi bilo, drugače se bom pa moral kar z nazivom sprijazniti.
Lep pozdrav.
STAY OUT OF MY TERRITORY!
- zaklenil: bluefish ()
5er--> ::
Ampak si pa malo počasen...
Oznaka Persona non grata preneha:
ko se kršitelj javno opraviči, vendar ne prej kot v 14 dneh od dodelitve oznake;
Oznaka Persona non grata preneha:
ko se kršitelj javno opraviči, vendar ne prej kot v 14 dneh od dodelitve oznake;
einstein :P ::
Ok, odlično potem bom poskusil po preteku 14dni še enkrat z opravičilom, upam da bo kaj uspeha, vse je v rokah moderatorjev. Do takrat pa lp
STAY OUT OF MY TERRITORY!
dzinks63 ::
vse je v rokah moderatorjev
Ni ; vse je v tvojih rokah, oziroma v glavi, kako se boš ta čas obnašal na forumu, če bodo moderatorji s tabo zadovoljni, bodo ugodili opravičilu, drugače ne, mogoče ti bodo še bolj zaostrili in otežkočali navzožnost na forumu. Drugače pa dobro premisli kaj sploh po meni PNG in to ne samo dobesedno, ampak tudi bolj na široko.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Moderiranje (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 27831 (24073) | šajtrga |
⊘ | Thomas PNG #2Oddelek: Slo-Tech | 2787 (1897) | kuglvinkl |
» | Sprememba pravil (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 15428 (10059) | JanezekNovak |
» | Persona zaznamki in tožba proti ST (strani: 1 2 )Oddelek: Slo-Tech | 8334 (5206) | Jumping Jack |
⊘ | OK jaz se javno opravičujem ... (strani: 1 2 )Oddelek: Slo-Tech | 6640 (4592) | OwcA |