Forum » Slo-Tech » Opravičilo
Opravičilo
einstein :P ::
Spoštovani moderatorji, še posebej "Gandalfar" in "bluefish", uporabniki in uporabnice foruma, ter cenjeni gostje tega foruma, zelo lepo in iskreno se vam opravičujem za vsakršno nevšečnost, žalitve in kršitve, ki sem jih naredil s svojimi temami, odgovori in neprimernim obnašanjem. Opravičujem se predvsem zaradi neprimernega obnašanja in odzive na dokončne odločitve spoštovanih moderatorjev in priznam, da sem se zelo grdo odzval in še posebej bi se opravičil moderatorju gandalfarju, ker sem mu poslal eno oziroma več spam-troll sporočil.
Od sedaj naprej obljubljam, da se bom z vso močjo trudil držati pravil in ne bom več objavljal nesmiselnih tem ali nesmiselno odgovarjal na ostale teme. Ostalim uporabnikom bom še naprej z veseljem pomagal pri reševanju kakršnih koli težav in bom tudi zelo vesel tistih, ki bodo pomagali mojim težavam in odgovarjali v mojih temah.
Žal, priznam da si zaradi jeze nisem mogel pomagati in sem ravnal skrajno neresno in bi lepo prosil moderatorje, če mi lahko odpustijo in odstranijo naziv.
Še enkrat se lepo opravičujem za vse nevšečnosti, ki sem jih povzročil.
L.p., einstein :P
Od sedaj naprej obljubljam, da se bom z vso močjo trudil držati pravil in ne bom več objavljal nesmiselnih tem ali nesmiselno odgovarjal na ostale teme. Ostalim uporabnikom bom še naprej z veseljem pomagal pri reševanju kakršnih koli težav in bom tudi zelo vesel tistih, ki bodo pomagali mojim težavam in odgovarjali v mojih temah.
Žal, priznam da si zaradi jeze nisem mogel pomagati in sem ravnal skrajno neresno in bi lepo prosil moderatorje, če mi lahko odpustijo in odstranijo naziv.
Še enkrat se lepo opravičujem za vse nevšečnosti, ki sem jih povzročil.
L.p., einstein :P
STAY OUT OF MY TERRITORY!
- zaklenil: bluefish ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Pritožbe 2 (strani: 1 2 3 4 … 15 16 17 18 )Oddelek: Slo-Tech | 52300 (23967) | OwcA |
⊘ | Pritožbe (strani: 1 2 3 4 … 17 18 19 20 )Oddelek: Slo-Tech | 46068 (25581) | kuglvinkl |