Forum » Zvok in slika » Monitor - matrike
Monitor - matrike
bluefish ::
No, povsem na splošno res drži TN < VA < IPS. Seveda pa je vse odvisno od namena uporabe ter denarja.
zagi123 ::
Pol katerikoli TN. Edin če gledaš monitor iz nekih čudnih kotov.
Ekspertom, ki bojo svetovali pocenski 6-bit IPS dam v razmislek slabo črno, ips glow, večjo porabo štroma, večji input lag in grainy look.
Ekspertom, ki bojo svetovali pocenski 6-bit IPS dam v razmislek slabo črno, ips glow, večjo porabo štroma, večji input lag in grainy look.
Dr_M ::
TN je dalec najslabsi.
O IPS in VA bi se pa dalo debatirat. Meni osebno je PVA mnogo boljsi, kot IPS, ocem precej bolj prijazen.
O IPS in VA bi se pa dalo debatirat. Meni osebno je PVA mnogo boljsi, kot IPS, ocem precej bolj prijazen.
einstein :P ::
Jaz imam TN za 140€ 23" AOC (LED e2450Swda) in moram reči, da sem zelo zadovoljen, odličen monitor za odlično ceno, ne glede na kot gledanja (kot nekateri pretiravajo) se slika ne spreminja kaj dosti oz. je kot gledanja kar velik. videl sem tudi že dosti TN monitorjev in moram reči, da še nisem opazil kakšnih posebnih razlik. slika je zelo ostra, barve so odlične, tudi črno moram pohvalit, da je kar prepričljiva. sploh, če ne kupuješ za obdelavo slik (pa še to bi bil ta, ki sem ga kupil po moje čisto v redu) ne vidim razloga, zakaj bi kupoval izjemno drage monitorje, če pa so ta poceni čisto v redu. - naročil sem iz funtecha, dobil pa v enem ali 2eh dneh. pa še prav lepo tanek je :)
STAY OUT OF MY TERRITORY!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: einstein :P ()
Janac ::
Jaz imam en star AG-Neovo A-17(lcd) in LG E2250(led lcd) in moram reči da je slika na prvem veliko boljša, LED monitorji niso tako dobri.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Vse o LCD od A-Ž (strani: 1 2 3 4 … 165 166 167 168 )Oddelek: Kaj kupiti | 1033871 (29269) | KTr1sk |
» | Končana doba plazemskih televizij (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Zasloni / projektorji / ... | 46458 (18078) | kurjač |
» | Kateri monitor? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 22131 (17332) | hotig |
» | LG 26" monitorOddelek: Kaj kupiti | 4703 (3479) | LordWorm |