Forum » Pomoč in nasveti » Norton Ghost ---> Pa je šla particija!!!
Norton Ghost ---> Pa je šla particija!!!
JP ::
Ponavadi, mi te teme niso problem ampak v temle trenutku, ko ne razmišljam več s trezno glavo bi prostil za nasvet...čim hitreje.
Ravnokar sem z Ghostom obnovil sistem, (imam sistemsko particijo C: [10GB] na istem Maxtorjevem (80Gb) disku pa še D: [67Gb] s podatki). Image diska imam na drugem disku (E:)
Kot ponavadi vse lepo in prav; a ko se mi je sistem naložil se je pojavila samo c particija z vsemi 80Gb. Najbrž nisem pri izbiri označil na katero particijo, sem po pomoti samo disk označil.
Naj povdarim, da je bilo na D: (particije, ki je ni) cca. 40GB podatkov in to precej pomembnih (ne samo kakšen filem ali kaj podobnega).
Zadevo je potrebno nekako dobiti nazaj če ne bo joj. Ali obstaja kakšen UNDO pri ghostu. Ne mislim pa programov za reševanje podatkov ala Easy recovery itd.
Ker trenutno res ne morem trezno razmišljati sem se odločil tale post napisat.
Sistem drugače: Win XP, NTFS, NortonGhost 2003
HELP!!
V upanju na čim hitrejšo rešitev se že v naprej zahvaljujem za odgovore.
Lp by JP
Ravnokar sem z Ghostom obnovil sistem, (imam sistemsko particijo C: [10GB] na istem Maxtorjevem (80Gb) disku pa še D: [67Gb] s podatki). Image diska imam na drugem disku (E:)
Kot ponavadi vse lepo in prav; a ko se mi je sistem naložil se je pojavila samo c particija z vsemi 80Gb. Najbrž nisem pri izbiri označil na katero particijo, sem po pomoti samo disk označil.
Naj povdarim, da je bilo na D: (particije, ki je ni) cca. 40GB podatkov in to precej pomembnih (ne samo kakšen filem ali kaj podobnega).
Zadevo je potrebno nekako dobiti nazaj če ne bo joj. Ali obstaja kakšen UNDO pri ghostu. Ne mislim pa programov za reševanje podatkov ala Easy recovery itd.
Ker trenutno res ne morem trezno razmišljati sem se odločil tale post napisat.
Sistem drugače: Win XP, NTFS, NortonGhost 2003
HELP!!
V upanju na čim hitrejšo rešitev se že v naprej zahvaljujem za odgovore.
Lp by JP
- zaklenil: kuglvinkl ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kako prenesti celotno vsebino diska na nov disk?Oddelek: Programska oprema | 3975 (3689) | BigWhale |
» | Kako razdeliti 250GB disk? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 6084 (5197) | bajsibajsi |
» | Kopiranje diskaOddelek: Programska oprema | 2528 (2142) | Preseren |
» | Norton ghost ---> pa je šla particija!!!Oddelek: Operacijski sistemi | 1591 (1249) | Stripy |
» | Norton GhostOddelek: Programska oprema | 3566 (2796) | smirnof |