Forum » Pomoč in nasveti » Format particije v Win2000
Format particije v Win2000
Tzar ::
Imam manjšo težavico. Se mi je malce sesula particija velika 33Gb. V DOS-u je nisem mogu formatirat,v Win2000 pa pride do konca in mi napiše da je size to big.
Kako naj sformatiram to particijo na čim manj boleč način. Je pa to particija F (čist tolk da ne bo kdo od pomagalcev mislu da hočem formatirat particijo C)
lp in hvala za pomoč
Kako naj sformatiram to particijo na čim manj boleč način. Je pa to particija F (čist tolk da ne bo kdo od pomagalcev mislu da hočem formatirat particijo C)
lp in hvala za pomoč
Življenje je lepo!
Tzar ::
Rabil bi FAT32
Dosedaj sem jo imel, sam zej mi noče sformatirat, to mi je čudn
Dosedaj sem jo imel, sam zej mi noče sformatirat, to mi je čudn
Življenje je lepo!
sash ::
32 Giga max za fat32 če formatiraš iz vinsov, drugač pa probaj Partition magic 8 in mogoče ti bo pomagalo, ker je kr uporabnma zadeva
--------------------
Think different...
TOROiD Group
Think different...
TOROiD Group
Zgodovina sprememb…
- spremenil: sash ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Micro SD 64 formatirana sedaj samo 32Oddelek: Pomoč in nasveti | 2719 (2126) | floyd1 |
» | Formatiranje promocijskega USB ključaOddelek: Strojna oprema | 3315 (3031) | jabe |
» | Problem s SMARTMEDIA karticoOddelek: Strojna oprema | 1690 (1471) | pivmik |
» | Kako narediti iz NTFS FAT32?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1520 (1357) | Mr.B |
» | Formatiranje NTFS particije v DOSU ?Oddelek: Operacijski sistemi | 1215 (1066) | bobby |