Forum » Hlajenje in modifikacije » Kaj uporabljate od soft. hladilnikov za CPU v XP
Kaj uporabljate od soft. hladilnikov za CPU v XP
Arzen ::
S epravi kateri program uporabljate v XP-jih za hladitev cpu-ja in če vam pomaga ter deluje v Xp-jih. Jaz ima CPU idle pa ne kako ne deluje niti za 1 stopinjo čeprav drugi pravijo da jim zniža celo za 4-5 stopinj.
Hvala za vaše odgovore.
Hvala za vaše odgovore.
bosstjann ::
vcool
temp cpu je višja le za eno stopinjo od okolice
temp cpu je višja le za eno stopinjo od okolice
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bosstjann ()
TESKAn ::
XPji in win2k že imajo vgrajen program za soft hlajenje CPUja, tako da ti razni cpuidle in podobni ne pomagajo 1%. V bistvu ti le obremenjujejo sistem...
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
reXor ::
CPU idle je program za soft. hlajenje in zelo pomga...
Jst sm ga mev...so slabe in dobre lasnosti tega programa...program zniza temp. CPU kar za 10C. Govorim iz lastnih izkusenj...sam ta program ti zmanjsa temp. sam ob mirovanju:( Druga slaba lasnost je pa da ti unici zvok...sam to se da popravt...prvic sm mev int. zvocno in mi je upocasnil zvok. Nato sem nabavil eno od Creativa na 2kin zvok je delal normalno.
Jst sm ga mev...so slabe in dobre lasnosti tega programa...program zniza temp. CPU kar za 10C. Govorim iz lastnih izkusenj...sam ta program ti zmanjsa temp. sam ob mirovanju:( Druga slaba lasnost je pa da ti unici zvok...sam to se da popravt...prvic sm mev int. zvocno in mi je upocasnil zvok. Nato sem nabavil eno od Creativa na 2kin zvok je delal normalno.
freejack ::
Jst sn sicer mel nekaj teh programčkov, sam pol sn začel razmišljat. V čem je sploh poanta? Če ne delaš kaj na compu, pol temperatura tudi zraste tako visoko (idle), če pa obremenjuješ proc oz. celoten sistem (pri igranju iger, ipd.), ti pa program tako ali tako ne pomaga kaj.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | pregrevanje hp prenosnika (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 20422 (19491) | Havq |
» | CPU Idle ; processor Cooler programiOddelek: Navijanje | 1423 (1238) | Azrael |
» | Software-sko hlajenje proca? da ali ne? Ali lahko tak program škodljiv za proc?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1225 (963) | Caligula |
» | Rain 2.0 Kako nastavit za ThunderbirdaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1411 (1290) | hatch |
» | Software-sko hlajenje procesorjevOddelek: Navijanje | 2773 (2426) | DeLonghi |