Forum » Pomoč in nasveti » Manjkajoča tipka
Manjkajoča tipka
sir Oliver ::
Živjo,
Imam težavo. Na laptopu Acer Aspire 7750 ZG se je izgubila meni tipka (tista med Alt Gr in desnim Ctrl). Na servisu mi kot edino rešitev ponujajo menjavo celotne tipkovnice, seveda za mastne denarce. Ali kdo ve, kje bi lahko dobil samo tipko? Če bi kdo imel doma ali pa v službi kaj podobnega (ne rabi biti ravno meni tipka, lahko je tudi prazna ali pa na njej piše kaj drugega ... glavno je da paše gor) in bi bil pripravljen to prodati, bi bil zelo vesel.
Še slika:
Imam težavo. Na laptopu Acer Aspire 7750 ZG se je izgubila meni tipka (tista med Alt Gr in desnim Ctrl). Na servisu mi kot edino rešitev ponujajo menjavo celotne tipkovnice, seveda za mastne denarce. Ali kdo ve, kje bi lahko dobil samo tipko? Če bi kdo imel doma ali pa v službi kaj podobnega (ne rabi biti ravno meni tipka, lahko je tudi prazna ali pa na njej piše kaj drugega ... glavno je da paše gor) in bi bil pripravljen to prodati, bi bil zelo vesel.
Še slika:
SimplTech ::
Pred časom sem na HPjevem prenosniku od sodelavca menjal 2 tipki. Kupil sem jih preko Ebay-a. Kupiš eno tipko in prodajalcu napišeš točno katero rabiš. Dobiš pa običajno zraven tudi plastično podnožje za pritrditev, ki se pogosto polomi in zaradi tega tipka odpade.
Primer imaš tukaj: link
Najdeš pa z Googlom veliko navodil kako se posamezna tipka zamenja.
Primer imaš tukaj: link
Najdeš pa z Googlom veliko navodil kako se posamezna tipka zamenja.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Driverji_finta prodajlaca?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1528 (1213) | Ziga Dolhar |
» | Samsung galaxy S problem !!Oddelek: Pomoč in nasveti | 787 (674) | ZiedRieke |
» | Lahko zahtevam garancijo?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2181 (1769) | Zheegec |
» | [c++] Kako ugotoviti katera tipka je bila pritisnjenaOddelek: Programiranje | 1489 (1261) | 64202 |
» | Dodatne multimedijske tipke na tipkovniciOddelek: Pomoč in nasveti | 1308 (1138) | Sycroft |