Forum » Zvok in slika » podstavek za Panasonic TX-P50V10E
podstavek za Panasonic TX-P50V10E
NoName ::
Zaradi selitve bom primoran s stene prestaviti omenjeno plazmo, za katero ne najdem vseh 'rezervnih delov'. Sam podstavek imam, ne najdem pa tistih aluminijastih stojal, ki se privijačijo na podstavek, kamor se potem TV sprejemnik tudi nasadi. Kje bi lahko kaj takega našel, pa koliko bi me nesrečna reč prišla... Sem odsrfal na www.panasonic.si, ki me preusmeri na www.panasonic.eu, kjer za Slovenijo sploh niso slišali...
I can see dumb people...They're all around us... Look, they're even on this forum!
NoName ::
bi rade volje poiskal, če bi vedel, kak se temu zlodeju reče...
I can see dumb people...They're all around us... Look, they're even on this forum!
SimplTech ::
Lahko preizkusiš nekaj opcij:
- nemška varianta: panasonic plasma standfuss
- angleška: panasonic plasma base, panasonic plasma stand, panasonic plasma pedestal
Nisem 100%, a mogoče je to tisto kar iščeš: PANASONIC PLASMA TV STAND PEGS / LEGS
- nemška varianta: panasonic plasma standfuss
- angleška: panasonic plasma base, panasonic plasma stand, panasonic plasma pedestal
Nisem 100%, a mogoče je to tisto kar iščeš: PANASONIC PLASMA TV STAND PEGS / LEGS
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Digitalizacija kasetOddelek: Zvok in slika | 1625 (1350) | krebs11 |
» | Igričarski računalnik 2k+ EUR (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 12929 (11739) | TOP |
» | LCD ali plazma? (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 34289 (31739) | jajcar |
» | Kako priklopiti računalnik na tvOddelek: Pomoč in nasveti | 7195 (7069) | energetik |
» | Nakup LCD TVOddelek: Kaj kupiti | 2093 (1731) | Hardstyle |